LeleK Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nick:LeleK Imię:Mikołaj Wiek:15 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy, ale od 5-6h dziennie. Opisz siebię:Jestem pomocny, przyjaźnie nastawiony do wszystkich i mam masę humoru. Dlaczego akurat Ty?:Chce pomóc innym redaktorom, już nie raz się tym zajmowałem i wiem z czym to się je, więc nie będzie dla mnie to żadna nowość. Doświadczenie:Miałem parę razy redaktora i raz opiekuna redaktorów. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10 Przykładowy wywiad/artykuł:Na dole jest. Kontakt:GG/PW. @LeleK:Brązowy @Aleksandra:Fioletowy Siema, Aleksandra, najpierw chciałbym Ci podziękować, że zgodziłaś się na ten wywiad. Najpierw opowiedz coś o sobie, ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz? Mam na imię Ola <chyba zaskoczenie tutaj największe > Za 4 miesiące kończę 17 lat. Mieszkam w małej wiosce, której nazwa nic wam nie powie, przy granicy z Obwodem Kalingradzkim. Do granicy mam bodajże 10 km. Interesuję się głównie piłką nożną. Ogólnie bardzo lubię sport. Nigdy bym nie zgadł, że masz na imię Ola, pewnie większość osób też nie . Chciałabyś się stamtąd wyprowadzić, jeśli tak to gdzie? Zdecydowanie nie. Tutaj cisza i spokój. Dookoła praktycznie same pola i lasy. Z resztą wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Zwiedzałaś już jakieś kraję poza Polską, jeśli tak to jakie? Nie miałam jeszcze okazji, ale chciałabym kiedyś pojechać do Chorwacji. To może zafundujemy Ci tam podróż XDDD. Dlaczego akurat tam? Na pewno się nie obrażę. Chciałabym się tam wybrać i zobaczyć głównie jeziora Plitwickie. Jest tam bodajże kilkanaście jezior, połączonych około 90 wodospadami. Na żywo musi być to niesamowity widok. To chowaj się do mojej walizki i jedziemy tam. Od jakiego czasu interesujesz się piłką nożną, ogólnie sportem? Przypadkiem przełączyłam kanał w TV. Był to rok 2008. Finał MŚ Hiszpania - Niemcy. Wygrała Hiszpania 1:0. Od tamtej pory piłka nożna jest u mnie na pierwszym miejscu. Trenujesz piłkę nożna czy tylko oglądasz? Jeśli mam okazję to gram. Interesujesz się też innymi sportami, jeśli tak to powiesz jakimi? Rzadko, ale czasami siatkówką. Lubię kobiety, które dużo ćwiczą hahah. Uczysz się jeszcze, jeśli tak to gdzie (liceum, zawodówka czy technikum)? Liceum. Wiesz gdzie pójdziesz po liceum? Nie. Nie wiem co będzie dalej. Chociaż tak na 70% wydaję mi się, że pewnie jakieś studia. Widzę już masz wielkie plany na życie. A jakie byłyby to studia? Chyba za wcześniej żeby o tym myśleć. Ciężko mi wybrać, co chcę robić w życiu. Wymienisz mi swoje zalety i wady? Moją największą wadą jest niestety lenistwo. Z reguły ciężko mnie do czegoś zagonić, ale jak już coś robię to na 120% . Zaletą to chyba pewność siebie. Leniuszku ty. Opowiesz swoją najlepszą przygodę w życiu? Życie samo w sobie jest przygodą. Więc wydaję mi się, że trwa cały czas. Jakie mądrości mi tutaj prawisz. Jeśli byś miała 3 życzenia co byś sobie życzyła? 1) Jak najdłużej cieszyć się zdrowiem. 2) Skończyć szkołę. 3) Pojechać do Chorwacji. Życzenia roku. Teraz może inne pytanka, jak rozpoczęła się twoja przygoda z cs? Byłam bodajże w 5-6 klasie podstawówki i zobaczyłam jak mój brat gra w jakąś grę. Dał mi spróbować i gram do tej pory. A powiedz jak trafiłaś na sieć 1s2k i dlaczego postanowiłaś zostać opiekunką serwera? Nie pamiętam dokładnie, ale gdy odeszłam z poprzedniej sieci szukałam w wakacje czegoś nowego. Trafiłam tutaj chyba przez DD2. Napisałam do właściciela czy ma jakieś wolne stanowiska i zaproponował mi zostanie opiekunem AWP. Oczywiście nie od razu, bo serwer był w budowie, ale starałam się udzielać na forum i gdy powstał dostałam rangę. Czy to było twoje pierwsze spotkanie z rangą opiekuna czy zdarzył już się wcześniej jakiś epizod? Jako opiekun pierwszy raz, ale wielokrotnie miałam już admina i chciałam spróbować czegoś nowego. Czy będziesz startować na inną rangę niż opiekun czy ta ranga Ci starczy? Możliwe, że w przyszłości spróbuję złożyć podanie na wyższą rangę, ale na razie chcę skupić się na nauce. Pewnie gdybym dysponowała większą ilością czasu startowałabym na moderatora, gdyż pełniłam już taką funkcję ponad rok i wiem o co chodzi. Co chciałabyś zmienić/dodać na forum i serwerach? Nic bym nie zmieniała. Wszystko działa tak jak trzeba. Co powiesz o administracji na sieci? Wykonują oni dobrze swoją robotę czy raczej nie? Nawet bardzo dobrze. Widać, że wszystkim zależy i starają się jak mogą. Nie spotkałam jeszcze ekipy z takim zaangażowaniem. Z kim masz najlepsze kontakty na sieci? Staram się mieć dobry kontakt ze wszystkimi, ciężko ich wymienić. Jaki jest twój pierwszy serwer na jakim zagrałaś? Niestety nie pamiętam. Może teraz inne pytania, ulubiony film? Ulubionego filmu nie mam. Lubie po prostu czasem obejrzeć jakieś komedie albo kryminały. A jaka jest twoja ulubiona piosenka? KęKę - Nic już nie muszę. Ulubione danie i napój? Ulubione danie rosół, a napój to cola. Hahah. Doszliśmy już do końca wywiadu, chciałabyś kogoś pozdrowić? Pozdrawiam całe forum i dziękuję za ten wspaniały rok spędzony z wami Mam nadzieję, że jeszcze długo tu będę. 0la 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/14753-redaktor-lelek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Daj się poznać i popraw Swoją aktywność na forum i wtedy spróbuj. Na dzień dzisiejszy odrzucam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/14753-redaktor-lelek/#findComment-112467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/14753-redaktor-lelek/#findComment-112468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waave Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/14753-redaktor-lelek/#findComment-114911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi