Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja jest taka:

Jest to mod dla ludzi

Ma on taki sam przelicznik hp jak sniper

Posiada 1/1 na zabicie z PPM 

Jest super szybki - no ale nie za szybki, chodzi o to, że może dogonić każdego zm

No i cena to oczywiscie 350 ap

https://1shot2kill.pl/topic/14671-no%C5%BCownik/

To fajnie, tylko jakby ktoś kupował tego moda, to upewnij się że jest jakiś admin na serwerze, żeby wlepił 30 banów za cele, bo w tym momencie zombie by UCIEKAŁY zamiast bić człowieka (o ile przy survie/sniperze szansa na zabicie go wynosi 25-100%, w zależności od stopnia ogarnięcia, to przy tym czymś szansa na zabicie takiego nożownika wynosi jakieś... -999592571861671175917691671068876107810619860168196138611278591781467880954151051961% ? ).

Już nawet nie chce mi się konkretnie wypunktowywać tego pomysłu, to co napisałem wystarczy.

NO DOBRA MUSZĘ.  350 AP ZA MODA NA KTÓRYM ZOMBIE NIE MA ŻADNYCH SZANS?! CHYBA DAWNO NIKT NIE DOSTAŁ SŁYNNEGO "KUPONU NA ZOMBIE" XDDD

https://1shot2kill.pl/topic/14671-no%C5%BCownik/#findComment-111810

hmmmmm mam kilka sugestii odnośnie tego jakże Guagowskiego Moda

co tu jest nie tak już wyjaśniam

-Mod dla ludzi? już wam się znudziło granie Sniperem co runde za "kupowanie ap" albo za dawanie ap od "kumpli bo sam nabić nie można"?

może od razu dajmy 1/2 z kosy na zwykłą rundę i będzie git

-Super szybki? czyli co ile ma mieć tej prędkości? Jak komandos na COD modzie? żeby całą mapę w 0.5 sekundy przechodził

i teraz najlepsze

Ma on taki sam przelicznik hp jak sniper

WUT?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????

zdajesz sobie sprawę z tego że jak taki przelicznik by był to by miał z 5k hp co?

to tak najlepiej stwórzmy maszynę do zabijania z kosy mającą 5k hp

I jak mają ją zombie zabić co? waszą KILL BOMBĄ w propozycji (aczkolwiek niektórym przydała by się KILL BOMBA zamiast mózgu bo kilka osób pisząc te skargi i propozycje jego nie ma)

Normalnie przypominają mi się czasy kiedy typek w podaniu na admina wpisał doświadczenie w adminowaniu 45 tysięcy (inteligencja jak 4 Narodas Curvas)

hmmmm podsumowując:

-propozycja tak idiotyczna jak iloraz inteligencji 70% społeczności na ZM składająca skargi za to że biega wiecznie zombie (tak podaruj graczom kupon na zombie dalej działa :) )

-z tym hp to normalnie z fotela spadłem (nie żartuje urwało mi się oparcie z fotela i spadłem) dodatkowo oblałem się zupą (a taka dobra była)

-radzę potrenować strzelanie do ZM bo ostatnio jak wszedłem na serwer (tak osoba nie lubiana przez nequ nie wiem czemu nawet weszła na serwer) zauważyłem że strzelacie bardziej do ściany niż do ZM

już więcej fragów na mapie z AWP miałem heh

innymi słowy pomyślcie ludzie i zacznijcie pisać ogarnięte skargi i propozycje bo na prawdę jak to czytam to aż mam ochotę zabijać wysłanników 4 Narodów w CS:GO (mowa tu o Ruskich Turkish American i Germans)

a już tak mnie ta gra nienawidzi że za strzał w głowe swojemu dostaję bana na tydzień

Dziękuję za uwagę pisał dla was Matrix

ps. Czekam na hejty typu (nie grasz na serwerze to się nie udzielaj) hmm dodam że jak ja grałem na ZM to niektórzy nie wiedzieli co to jest Guag

https://1shot2kill.pl/topic/14671-no%C5%BCownik/#findComment-111817

Godzinę temu, Tym!@N napisał:

Jestem za, przydało by się urozmaicenie gry

Serio XDD? Urozmaicenie gry? XD Rozumiem że w końcu byś mógł być niepokonany, ale po twojej wypowiedzi jest jasne, że na pewno nie przeczytałeś całej propozycji, Albo poprostu was już pojebało do reszty

Edytowane przez Nicoletta
https://1shot2kill.pl/topic/14671-no%C5%BCownik/#findComment-111829

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...