DomestosSZEF Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nick:DomestosSZEF Wiek:(Minimum 16 lat) 17 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/DomestosSZEF/94.75.91.104:27015/ Steam/Non Steam:NonSteam (zapomniałem hasła do steam ). Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:Duże gram w zm ponad 3lata miałem wiele razy admina a nawet swojego serwa zm. Staż na serwerze:Gram ok 4tyg ale grałem też już wcześniej tu (kiedyś) pod innym nickiem . Znajomość AMXX (1-10):9/10 zaraz wypowiedzą się ta 9/10 kłamie mogę udowodnić że znam się na amxx potrafię pisać pluginy itd. Mikrofon Tak/Nie:Tak. Dlaczego Ty:Ponieważ gram często codziennie z 3-5h troszkę rano troszkę w południe i wieczorkiem do 4rana potrafię pograć i nerwuja mnie ludzie którzy łamią regulamin co chwile się wyzywają nie robią celi kampia na sniper itd chce admin bo się nadam tak myślę znam się na tej robocie bardzo dobrze a admini mało co są na serwie. Kontakt:GG:50082744 /Fb na pw mogę podać Pozdrawiam DomestosSZEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 - konto pod podanie ale takto na tak popraw tylko aktywnosc na forum (ale nie rob postow na sile) DomestosSZEF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m$$ Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 jestem na tak +dobre +kultura +nie widziałem żeby ktoś na ciebie coś złego mówił +mikro masz chociaz nie słyszałem ciebie nigdy DomestosSZEF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jestem na tak +amx na 9 +często go widać +kultura jest +ogarnia lmy,? -forum,ale to formalność Pozdr DomestosSZEF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Refreshuje wypowiadajcie sie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 (edited) Daj chłopakowi szansę chociaż na próbę, widać że ogarnia więc da radę chłopak. GT+ WIEK+ OGARNIA+ Edited September 29, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts