Kokocik Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Nick: Kisiu Imię: Krystian Wiek: 24 Znajomość AMX (1-10): 9/10 Sprawny i działający mikrofon: Niestety w grze mi nie działa, ale na ts owszem Działa Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kisiu/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Mało przesiaduje adminów na tym serverze już, a o wieczorach nie wspomnę, ja mam czas codziennie w godzinach popołudniowych z chęcią bym się zajął serverem, po dzisiejszym dniu musialem napisac podanie, od 2h nikt nie zajał sie serverem samowolka aim/wh itd. Aktywnych Adminów mało a jak są to olewają u@... Myślę ze nadam się na Admina choćby na okres próbny.. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE Staż w Counter-Strike 1.6: z 6 lat będzie Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: przez Fejsa DyLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 No tych co zgłaszałeś to akurat klar... Ale tak czy owak, admin się przyda, bo wieczorami mało jest adminów, a więcej osób. Na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoarama Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 -steam -mały staż -przez tydzien grales zaledwie 2 dni wiec nie wiem o czym tu mowa NA NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 + wiek + amx + miał admina - gt - steam +/- posty Tak jak zauważył przedmówca... byłeś tylko 2 dni w tym tygodniu. Popraw Gt, na razie na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Przyjmuję na okres próbny. Mam nadzieje ze utrzymasz taka sama albo chociaz podobna aktywnosc co przez ostatnie 2 dni. Admina dodam ci po pracy (czyt.22)/ew. zglos sie do kogos innego po prostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts