ola. Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Mam jedną uwagę odnośnie tej klasy, mianowicie jest możliwość chyba 1/12 lub 1/15 na zniszczenie perku wroga. A jak już mi pisze, że udało mi się zniszczyć jego perk to on nadal go ma.. No a perk niszczyciel na tej klasie nie działa, więc jak dacie radę to zrobcie z tym cos albo żeby była możliwość posiadania perku niszczyciel, albo zeby umiejętność niszczenia perku na inku działała Link to comment Share on other sites More sharing options...
damedanco123 Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 również się zgadzam z Olą umiejętnośc klasy nie działa na tej klasie tak jak powinna prosimy to naprawić ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Zostanie to naprawione na razie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts