Kot Ktury Kery <3 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 (edited) Twój nick: kot ktury kery Nick gracza/admina: MrTheboss Czas zdarzenia: przed chwila Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: No wiec był swarm a ten osobnik znowu mnie slaynal za nic. Dowód (demko/ss): http://www84.zippyshare.com/v/gV6JtEjO/file.html 9:35 , respie się jako human biegnę na daszek po czym lecę do pomieszczenia z woda a potem wchodzę na gore i zabijam zombie a chłop mnie slaya i jeszcze się pyta "Marek a czy za reconnect nie ma bana?" wiec mu napisałem "to banuj mnie" widać ze ten chłop nie wie co się dzieje i mogę tak cały dzień pisać na niego. (zapomniałem dodać ze nie zna regulaminu a ten jego amxx jest po prostu boski, żeby się pytać jak zrobić vote albo zmienić mapę) Edited September 22, 2017 by Kot Ktury Kery <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 (edited) Zrobiłeś specialnie reconecta żeby być humanem zaraz dam SS. Nie szukaj haków na mnie kolejnych spoko? Dałem ci tylko slay-a żeby nie było. http://www32.zippyshare.com/v/vs7CTEFj/file.html - tutaj jest SS z konsoli na którym widać jak zalogowałeś się znowu, szkoda że wcześniej tego SS nie zrobiłem ale nie sądziłem że skargę napiszesz za takie coś Edited September 22, 2017 by Krampus Kot Ktury Kery <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot Ktury Kery <3 Posted September 22, 2017 Author Report Share Posted September 22, 2017 (edited) Aha fajny dowód XDD Prosze OBEJRZEĆ DEMKO OD TEJ MINUTY CO PODAŁEM I WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI? Skończyłeś w ogolę jakaś szkole czy tylko gimnazjum? Na u@ pisałem Ci ze skargę napisze, to mówiłeś "kiedy będzie ta skarga bo już jestem na forum" proszę zamilcz 55 minut temu, Krampus napisał: nie zrobiłem ale nie sądziłem że skargę napiszesz za takie coś Edited September 22, 2017 by Kot Ktury Kery <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 bylem wtedy ale dokladnie niewidzialem co tam sie wydarzylo trzeba zobaczyc demko i juz bedzie po sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Kto powiedział, że nie można robić reconnecta aby dostać humana na modach? Zakaz reconnecta jest jedynie w celu ucieczki przed zabiciem/zarażeniem.. Skarga słuszna. Maikon and Nicoletta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts