TeKa Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 witam mialem juz problem na swoj sposob z tego typu sytuacja o nazawie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 44 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : TeKa [AMXBans] Powod : ' Hax CFG [Config.cfg] ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 21900694 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.246.206 ' [AMXBans] =============================================== na dd 2 mialem to tutaj luz . jak widac dograny zostal jakis dzis plik czy ustawienie ktore dalej mi na daje problem. jestem 9 letanim starzem graczem na steam i nigdy tego nie mialem . od momentu co zrezygnowalem z grania na dd2 tutejszej sieci z tego tytulu postanowailem sobie pograc na czyms innym akurat przypasowal mi mod 201 z biegiem czasu wskoczylem na 401 co ludzie widza co znaja moj nick TeKa . i prosze daje na dole rozmowy z adminami graczami jak i z pw z opiekunem serwer dd2 . 21:09 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: Odinstaluj te haxy ^_^ 21:09 - TeKa: to nie moja zasluga 21:09 - TeKa: nie wiem ocb 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: Hhaah 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: xdD 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: cos 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: sie 21:10 - TeKa: masz moje info do krystka 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: pojebalo 21:10 - TeKa: i masz zalegly temat 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: Steam 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: Krystek 21:10 - Bartek Upchaj Kora|1Shot2kill: nie odpisuje w ogole 21:12 - TeKa: no widze wlasnie 21:12 - TeKa: ale zobacz to 21:12 - TeKa: next 21:09 - Koniec.: co zes zrobil z configiem xd 21:09 - TeKa: no wlasnie nie wiem 21:09 - TeKa: ocb 21:09 - TeKa: mialem to na waszej serwerowni 21:09 - TeKa: na only dd2 21:09 - TeKa: masz co pisze do krystka 21:10 - Koniec.: pisz 21:10 - TeKa: 21:04Jasiema jestes krystu tu teka sie klania21:05w huj czasu gram w cs alemam problem tyle u was na serwerze gram i teraz wyskoczylo mi mi cfg hax to co mialem na dd2 only [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Hax CFG [Config.cfg]' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:21900694' [AMXBans] Twoje IP: '94.254.246.206' [AMXBans] ===============================================usuwalem ostatnio cfg serwer teraz mi z tym wyskoczyl kupilem sobie auto bh na serwie i zastanawiam sie bo tam tez za to mam 5 min bana ale od czego to jestcfg usunelem podstawowewgralem podstawe i dalej to samo 21:10 - TeKa: masz temat co tez sie odzywalem zalegly 21:12 - TeKa: tu macie temat o de mnie zwiazany z tym problemem odp klarowna bo nie wchodzilem juz na serwer i nie odp nic. ale tu macie moje pw do oli ktorej pisalem i zostalo tylko tyle TeKa 1 Rozpoczęcie rozmowy: 26 Sierpień odp mi w temacie ze sobie poradzilem. nie nieporadzilem bo na serwer nie wchodze ale komentarze ludzi w tym temacie duzo mowie o tym co i jak na serwie jest jak by co w kontakcie chcesz to dodaj steam TeKa pozdrawiam cie Cytuj Zgłoś odpowiedź Czarna. 198 Odpowiedziano: 26 Sierpień Witaj. Nie odzywałeś się tam przez parę dni więc temat zamknęłam. W razie dalszych problemów po prostu pisz pozdrawiam Cytuj Zgłoś odpowiedź TeKa 1 Odpowiedziano: 27 Sierpień poniewaz nie gralem i nie siedzialem na pc. zmienilem cfg usunelem tamto wkleilem podstawowe tylko dodalem swoje komendy typu haslo bindy pod zakup broni i dalej to samo wyskakuje ;< czyli ban Cytuj no i wszedlem na serwer teraz i mi sam obraz skacze na boki na specu i powie mi kto ocb? na dd2 nic takiego nie mialem a tu zdziwo teraz mam ... nagrac mam wam i pokazac? nie ogarniam tego dzis teraz bo troche sobie dziabnelem ale zawsze chce stac na swoim ze jestem czysty graczem i tego bede pinowac i walczyc o to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeKa Posted September 22, 2017 Author Report Share Posted September 22, 2017 dzieki za pomoc. poradzilem sobie sam. pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts