Jump to content

Skarga Boss

Kot Ktury Kery <3
 Share

Recommended Posts

Twój nick: kot ktury kery

Nick gracza/admina: MrTheBoss

Czas zdarzenia: przed chwila

Ip i steam id gracza/administratora:

Opis sytuacji: W ogóle ten człowiek nie wie co się dzieje myślę ze ten osobnik jest ślepy po prostu, było tak ze kumpel z tsa dostał surva po czym chłop kampil w kampie, wiec mu pokazałem gdzie jest a ten "admin" zbanował mnie za współprace? Zamiast tego chłopa który kampi jako zombie zbanować to mnie banuje za pokazanie przed ostatniego zombie XD

Wymieniony wyżej admin nic nie robi tylko lata za mną, ichigo i bysiorem z kamera, wiec czuje się jak w wiezieniu.

Dowód (demko/ss): http://www1.zippyshare.com/v/VwLB3HZI/file.html

20:30min.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: MrTheBoSS-,-
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Wspolpraca, Cele mapy'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1904630208'
[AMXBans] Twoje IP: '92.30.87.217'
[AMXBans] =======================================

#edit 1

Wczesniej nie banujesz za to ze "daje sie nemkiem" potem banujesz ludzi bo sam nie potrafisz ogarnac zeby zombie nie kampilo w kampach a co innego moglem zrobic jak mialem 400hp? pokazalem mu i zginalem nawet przed nim, moze reaguj a gracze nie beda musieli za Ciebie robic pewnych rzeczy, serwer jest zeby pograc a nie ciagle sie meczyc z Toba i Twoja zj****a bania.

Edited by Kot Ktury Kery <3

Kotek Ktury Kerry. Jak wiesz masz 40 lv jak nie więcej. Nie ma czegoś takiego że ty pokazujesz mu gracza a później do kampy wszedłeś i na afk stałeś?? Zobacz sobie Demko jak masz jakieś wątpliwości jeszcze. Bana dostałeś słusznie za parę powodów: nie robienie celi tylko wszedłeś do kampy, współpracę uznałem po tym jak do kampy wlazłeś i stałeś przez parę sekund afk na to aż on cię zabije, sam napisałeś że kolega dostał surwka z ts xD Więcej do dodania nic nie mam. A tak poza tym nie zwalaj winy na tamtego gracza, który miał 15 lv, ponieważ ja bym ogarnął to sam wszystko a nie potrzebuje "Nawigatora" żeby kogoś gdzieś zaprowadzić. Do tego dodam mogłeś mu na TS powiedzieć gdzie zombie jak zginiesz a nie specjalnie uciekać :) 

Tak jak wspomniał w poprzedniej skardze przez: adi camper (za współprace Kot Ktury Kerry)  @Futuba Cyt:

O takim czymś opiekun już zadecydował, a WY jako admini macie za to karać. Dajecie bana, jeżeli gracz myśli że byliście w błędzie to odwołuje się na forum od bana i stara się udowodnić że nie było żadnej współpracy, natomiast Ty jako admin chillujesz bo masz dowód na to że było tak, a nie inaczej.

Podania raczej nie złoży, a jak już nawet to zostanie odrzucone z powodu łamania regulaminu.

Tutaj jest SS jak sobie "Robiłeś cele" :D

http://www72.zippyshare.com/v/pCVzK5lb/file.html - wszedłeś do kampy i patrzyłeś się jak byś wpadł w oko tamtemu graczowi ;) Oprócz tego zombie to ten twój kolega surwek wpadł ci w oko też ;) 

A bana nie dostałeś tylko i wyłącznie za współprace bo zobacz że jest napisane: [AMXBans] Powod: 'Wspolpraca, Cele mapy'

Dodam też iż kolejna skarga na mnie od ciebie/ichigo/bysiora. Nie szukajcie na mnie haków bo nie lubicie mnie :) 

P.S. Ja się czuję jak w przedszkolu jak mam ciągle upominać graczy 40 lv+ albo co grają już nawet rok w tą grę. A PONAD TO ADMINA BYŁEGO UPOMINAĆ.

Nie życzę sobie obelg w moją stronę że jestem ślepy!

Edited by Krampus

Specjalnie się tak rozpisujecie a potem ze brak zainteresowania ze strony opiekuna, te ss to nie jest dowód żaden,  a gracz który się chowa po mapie powinienen zostać zgladzony bądź zbanowany zanim dojdzie do starcia pvp surwa z ostatnim zm, wiec kot był tym ostatnim zm bo tamten się chował,  wiec się nie liczył, gdyby to był nemezis mod, i human się chował,  tez byś go zgładzil jak juz by został ostatnim człowiekiem?  Czy powiedział ze juz może?  

Nie śpij i I oczy dookoła głowy,   rozumiem gdybyś był zywy jeszcze, ale będąc martwym jako admin powinieneś sprawdzić chociaż czy wszystko jest ok u każdego gracza. 

1 godzinę temu, Nicoletta napisał:

Specjalnie się tak rozpisujecie a potem ze brak zainteresowania ze strony opiekuna, te ss to nie jest dowód żaden,  a gracz który się chowa po mapie powinienen zostać zgladzony bądź zbanowany zanim dojdzie do starcia pvp surwa z ostatnim zm, wiec kot był tym ostatnim zm bo tamten się chował,  wiec się nie liczył, gdyby to był nemezis mod, i human się chował,  tez byś go zgładzil jak juz by został ostatnim człowiekiem?  Czy powiedział ze juz może?  

Nie śpij i I oczy dookoła głowy,   rozumiem gdybyś był zywy jeszcze, ale będąc martwym jako admin powinieneś sprawdzić chociaż czy wszystko jest ok u każdego gracza. 

Moja droga sprawdź sobie kiedy zginąłem i wtedy oceniaj czy mogłem go zgładzić czy nie tylko pewnie ty na takie detale to nie zwracasz uwagi. Nie ma w regulaminie że Surwek ma Nawigacje wprowadzoną :) Ostatnim zombie nie był więc dlatego postanowiłem go zbanować. Do tego dodam sam napisał że jest z nim na ts-ie. Były ostrzeżenia "Zombie Cele", "Na tym modzie nie kampimy". Doświadczony gracz i były Admin powinien to zrozumieć i wiedzieć o tym. Chodzi mi tylko o dobro serwera. SS jest po to też żeby zobaczyć dokładną godzine tego zdarzenia (będzie szybciej) i jak był w tej kampie to na demku od razu będzie widać.  Więc radzę znowu przeczytać to co jest i pomyśleć przed napisaniem, ponieważ skończy się tak jak w twoim wypisywaniu w ostatniej skardze ;) 

P.S. Dla mnie ban słuszny a skarga nie wiem po co pisana nawet. Poczekajmy tak to na Opiekuna a nie będziesz Nicola kolejny farmazony jakieś pisać bo irytuje mnie to co tutaj piszesz i co pisałaś w poprzedniej skardze.

Pozdrawiam Krampusik :) 

Edited by Krampus

Jak dla mnie skarga słuszna .

Czemu tak uważam z jednej przyczyny.

Boss jeżeli wiedziałeś o tym zombie który się chowa to czemu nie zgładziłeś go  lub zbanować za cele na 5 minut wolałeś aby kotek zrobił błąd i postanowiłeś tamtego zostawić a winnego dać kotka widzę że pomyślałeś aby inaczej postąpić tylko dawać bany a potem skargi są na ciebie.

Mogłeś go zbanować lub slay'a dać.

Moim zdaniem szukasz u nas błędów a sam popełniasz błędy i teraz przez twój błąd jest skarga na ciebie.

Tak ja Nicola napisała ssy do żaden dowód .

Jeszcze jedno gdy kotek pokazał tego niby ostatniego jak dla mnie dobrze zrobił i wtedy wykonywał cele bo musiał pokazać typka bo ty nic nie zrobisz na to tylko możesz jedynie bana dać.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.