Kropeczki Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Nick:Kropeczki Imię:Piotr Wiek:15 Znajomość AMX (1-10):7 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kropeczki/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:chciałbym pomóc w rozwijaniu waszego servera Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:niestety nie posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 5 Czy posiadałeś już admina?:tak 1 raz W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:kolega mi podał Teraz, Kropeczki napisał: Nick:Kropeczki Imię:Piotr Wiek:15 Znajomość AMX (1-10):7 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kropeczki/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:chciałbym pomóc w rozwijaniu waszego servera Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:niestety nie posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 5 Czy posiadałeś już admina?:tak 1 raz W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:kolega mi podał Wiem słabo mi idzie z forum ale to da się nadrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Myślę że można by mu dać tego admina na okres próbny ponieważ: +jest kulturalny +zna dobrze amx'a +wiek też można by dać do plusów +i oczywiście GT Z minusów to ja tylko widzę brak steam'a i aktywność na forum ale mam nadzieję że się poprawi jak sam z resztą pisał w podaniu. Moje zdanie Kropeczki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipeczek25 Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Moim zdaniem gracz Kropeczki powinien dostac admina na okres probny ponieważ jak by sie spisal to myse ze by by swietnym adminem na stale Kropeczki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnyX Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Myślę, że można dać mu szansę. Mimo wielu i braku Steama zna Amx i bywa często na serwerze i to nawet w godzinach wieczornych gdzie potrzeba czasem admina. Aktywność na forum też można poprawić. Jestem na TAK Kropeczki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 hmm + amx + gt + miał admina + kulturalny - forum - steam czyli jest ok jestem za okresem próbnym ... zobaczymy jak sobie poradzi Kropeczki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Przyjety. Zglos sie do mnie po admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts