michus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Witam dzisiaj po grze coś zaczęło mi szwankować w klawiaturze np shift lewy nie działa coś w systemie a nie grach typu CS;GO nie mogę chodzić po cichu Proszę o pomoc Mikrus443 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 w innych grach działa Ci shift? jak tak to przywróć ustawienia domyślne w opcjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
michus Posted September 14, 2017 Author Report Share Posted September 14, 2017 Nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 No to wyciągnij klawisz i zobacz czy masz pod nim bumpa i maly metalik który wkłada się w klawisz i klawiature, aby działał mechanizm. Jeżeli oczywiście mówimy o klawiaturze membranowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
michus Posted September 14, 2017 Author Report Share Posted September 14, 2017 ale to kiedyś też tak miałem na innym komputerze działa ta klawiatura ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 (edited) Próbowałeś ją reinstalować? Np poprzez usunięcie ją w menedżerze urządzeń? I czy sprawdzałeś ją czy aby nie jest uszkodzona (na innym komputerze albo systemie operacyjnym)? a jeżeli nie to zrób tak Start Panel sterowania Opcje regionalne i językowe Języki - Szczególy... - sprawdź czy masz ustawione Polski (programisty). Edited September 14, 2017 by Mikrus443 Dodanie rozwiązania kolejnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
michus Posted September 14, 2017 Author Report Share Posted September 14, 2017 Próbowałem i nic nie działa. Podłączałem nawet klawiature do ineego komputera i normalnie dzaiłała P.s shift mi nie działa przy kliku literach oraz w grach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 7 minut temu, michus napisał: Próbowałem i nic nie działa. Podłączałem nawet klawiature do ineego komputera i normalnie dzaiłała P.s shift mi nie działa przy kliku literach oraz w grach Proponuje tobie kupić nową klawiaturę. Spróbuj jeszcze przytrzymać shift oraz jakieś klawisze albo nawet sam shift. Staram się pomóc tobie jak tylko mogę i myślę za jakiegoś plusika. Serio jak nic nie zadziałą kup sobie nową klawiaturę ewentualnie wciśnij 5 razy shift i zobacz ustawienie michus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts