Jump to content

Recommended Posts

Witam, poszukuje jakiegoś dobrego configa i userconfiga...w moim coś namieszałem i gra mi się totalnie do du*y. Poszukuję jakiś userconfig na większą płynność gry a config to już obojętnie, jakiś na którym wam się dobrze gra i możecie polecić. Patrzyłem już w necie i sprawdzałem sobie,ale dotąd nie przypadł mi żaden do gustu a na każdym inaczej się gra, przynajmniej mi, nie wiem czy inni odczuwają różnice. Z góry dziękuje za wszelkie propozycje, wszystkie sobie posprawdzam.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dnia 10.09.2017 o 15:29, insane. napisał:

Witam, poszukuje jakiegoś dobrego configa i userconfiga...w moim coś namieszałem i gra mi się totalnie do du*y. Poszukuję jakiś userconfig na większą płynność gry a config to już obojętnie, jakiś na którym wam się dobrze gra i możecie polecić. Patrzyłem już w necie i sprawdzałem sobie,ale dotąd nie przypadł mi żaden do gustu a na każdym inaczej się gra, przynajmniej mi, nie wiem czy inni odczuwają różnice. Z góry dziękuje za wszelkie propozycje, wszystkie sobie posprawdzam.

markelofa i guardiana to dobre cfg.

39 minut temu, selfie napisał:

nie warto ściągać cfg, już dwa bany dostałem na 5min tutaj :< i od tej pory gramy na standardowym :<

Jak się nie zna komend, to tak jest :<

2 minuty temu, Futuba napisał:

Pewnie Cie za jakies interpy wywalalo czy cos w tym rodzaju, no trzeba troche w tym posiedziec zeby wiedziec co jest "dostepne", a za co mozemy zostac wyrzuceni :D

nie wiem jakim cudem, ale ściągałem config zwykły i wywaliło mnie za jakiś aim cfg? :D przestraszyłem się, ze już nie wejdę na serwer tutaj i gram na normalnym :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.