insane. Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Witam, poszukuje jakiegoś dobrego configa i userconfiga...w moim coś namieszałem i gra mi się totalnie do du*y. Poszukuję jakiś userconfig na większą płynność gry a config to już obojętnie, jakiś na którym wam się dobrze gra i możecie polecić. Patrzyłem już w necie i sprawdzałem sobie,ale dotąd nie przypadł mi żaden do gustu a na każdym inaczej się gra, przynajmniej mi, nie wiem czy inni odczuwają różnice. Z góry dziękuje za wszelkie propozycje, wszystkie sobie posprawdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Polecam ci defultowy cfg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Każdy ma swoje CFG polecam Ci się odpowiednio pod siebie zrobić jak Ci wygodnie a nie z neta jakieś cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 nie warto ściągać cfg, już dwa bany dostałem na 5min tutaj :< i od tej pory gramy na standardowym :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Dnia 10.09.2017 o 15:29, insane. napisał: Witam, poszukuje jakiegoś dobrego configa i userconfiga...w moim coś namieszałem i gra mi się totalnie do du*y. Poszukuję jakiś userconfig na większą płynność gry a config to już obojętnie, jakiś na którym wam się dobrze gra i możecie polecić. Patrzyłem już w necie i sprawdzałem sobie,ale dotąd nie przypadł mi żaden do gustu a na każdym inaczej się gra, przynajmniej mi, nie wiem czy inni odczuwają różnice. Z góry dziękuje za wszelkie propozycje, wszystkie sobie posprawdzam. markelofa i guardiana to dobre cfg. 39 minut temu, selfie napisał: nie warto ściągać cfg, już dwa bany dostałem na 5min tutaj :< i od tej pory gramy na standardowym :< Jak się nie zna komend, to tak jest :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 2 minuty temu, Futuba napisał: markelofa i guardiana to dobre cfg. Jak się nie zna komend, to tak jest :< no niestety, mam nie całe 100h człowiek uczy się na błędach.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 2 minuty temu, selfie napisał: no niestety, mam nie całe 100h człowiek uczy się na błędach.. Pewnie Cie za jakies interpy wywalalo czy cos w tym rodzaju, no trzeba troche w tym posiedziec zeby wiedziec co jest "dostepne", a za co mozemy zostac wyrzuceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 2 minuty temu, Futuba napisał: Pewnie Cie za jakies interpy wywalalo czy cos w tym rodzaju, no trzeba troche w tym posiedziec zeby wiedziec co jest "dostepne", a za co mozemy zostac wyrzuceni nie wiem jakim cudem, ale ściągałem config zwykły i wywaliło mnie za jakiś aim cfg? przestraszyłem się, ze już nie wejdę na serwer tutaj i gram na normalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxoriental Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 http://wklejto.pl/296816 Tutaj masz cfg, userconfig możesz pod siebie zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted September 18, 2017 Author Report Share Posted September 18, 2017 Dzięki wszystkim za propozycje, jednak zrobiłem sobie sam, pare komend dodałem, i wszystko mi pasi, temat można zamknąć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts