KUTAFON Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) 1. Pytanie/problem: Problem 2. Opis :Chciałem kupić atut - wybrałem pozycję numer 3 - skupienie. Wywaliło pełno komunikatów które podeślę niżej, i monety pobrało a atutu nie ma żadnego xD. - jakiś zwrot 1,5k monet bądź nadanie tego atutu? Przez 24h nie mogę wybrać opcji losowania trzech atutów także nie mam jak zakupić :v. 3. Data i czas wystąpienia problemu: 3 minuty temu 4. Materiały poglądowe (opcjonalnie): wycinek z konsoli » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « » Atut Czapka niewidka jest zablokowany dla klasy Cichy. « [CoD:Atuty] Wybrales atut: Skupienie Edytowane 6 Października 2025 przez KUTAFON Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/125703-problem-zakup-atutu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 15 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 Przyjrzę się opisanemu problemowi. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/125703-problem-zakup-atutu/#findComment-9261030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 17 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Temat został rozpatrzony!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/125703-problem-zakup-atutu/#findComment-9261189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi