Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! 

Grając dzisiaj na serverze spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja, gdyż bez żadnego ostrzeżenia zostałem zbanowany nawet nie wiedząc za co. Zauważyłem na serverze bardzo brzydki trend hejtowania i ciągłego narzekania na osoby wybierające klasę SAPER. Rozumiem, że wejście na minę może być nieprzyjemne, ale sytuacja w której jestem często obrażany, bo ktoś zginął przez prawidłowo postawioną minę jest wręcz nagminna. Nie przypominam sobie, żeby ktoś wyzywał Amadeusza, że zabił go z MP5 albo Elektryka, bo piorun zakończył jego żywot ;) O to chodzi w klasie saper, że mam kłaść miny tak, żeby było zgodnie z regulaminem, ale z dużym prawdopodobieństwem, że ktoś w nie wejdzie. Jaki ma sens kładzenie miny tam, gdzie nikt nie zagląda? Mina położona prawidłowo np. pod ścianą - jest możliwość ominięcia bez problemu, ale osoby które już po kilku sekundach rushują respa mają ogromny żal, bo w tym pędzie nie zauważyli min... Dotyczy to zwłaszcza osób na wysokim poziomie. - Bardzo ciężko przyjąć im wiadomość, że 300+ amadeusz, który bierze każdego na dwa strzały może paść od miny. Pragnę również zauważyć, że klasa Saper jest świetna i bardzo dobrze równoważy server. Jest to bat na wyższe levele i pozwala utrzeć nosa graczom z którymi inni nie mają żadnych szans. Żeby nie było - święty nie jestem i zdarzy się czasami, że omyłkowo postawie minę nie tam gdzie trzeba, ale nie jest to zamierzone i statystycznie jest to raczej 1 na 100 min. Gdyby być skrupulatnym to bany za TXT czy obrażanie innych graczy powinna dostać co druga osoba na serverze. Nie mówiąc już o częstym nierealizowaniu celów mapy. Gram na tym serverze ponad trzy lata, sprowadziłem na niego sporo znajomych, dlatego proszę przechylić się do mojej prośby o odblokowanie postaci. Postaram się z jeszcze większą uważnością stawiać miny. Przy okazji chciałbym zaproponować powrót P90 dla sapera zamiast AUG - kiedyś tak było i grało się o wiele lepiej ;) 

@  PotegaMiecza  Średnio rozumiem co cię tak bawi. Kolejny raz jest sytuacja, że gramy razem i jak tylko troszkę zaczyna Ci gorzej iść to leci w moim kierunku ban. Trochę to wygląda tak, że albo Potęga będzie najlepszy albo wejdzie na spectator i zacznie szukać czy przypadkiem mina nie jest położona blisko przejścia - co z tego, że w tym samym czasie pełno ludzi narusza regulamin w inny sposób (wspomniane wcześniej txt, brak celów mapy lub bluzgi). Ciebie tylko interesuje to, że Saperek ma więcej fragów, więc trzeba mu dowalić banem xD - tak to wygląda, mega słabiutko. Gram z innymi adminami i problemu nie ma. Tylko Ty masz zawsze problem - no dobra nie zawsze ale wtedy jak masz mniej fragów. Serio Stary, ogarnij się. 

https://1shot2kill.pl/topic/125446-problem-ban/

Temat został przeniesiony do kosza!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.
https://1shot2kill.pl/topic/125446-problem-ban/#findComment-9258713

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...