davZZZZZ Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Twój nick na serwerze: daVzzzz Wiek: 15 Mutacja głosu: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/80.72.33.181:27015/top_players/?query=davZZZZ Znajomość sourcebans [1-10]: 8 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Chciałbym zostać adminem, ponieważ lubię grać na tym serwerze. Kolejna kwestia jest taka, że nie zawsze jak gram jest jakiś admin, więc chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze. Parę razy składałem już podanie, ale zostały one odrzucone. Może teraz się uda w końcu Posiadasz działający mikrofon: Tak. Kontakt (GG / Steam): http://steamcommunity.com/id/dejwix Steam ID: STEAM_0:1:161396360 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak. P.S. Co do gametrackera - dzień, w którym mam przegrane tylko 14 minut, nie działal mi wtedy internet i co chwilę go wyłączało, więc nie mogłem wtedy grać na serwerze,a dzisiaj tylko tyle mam przegrane, bo dopiero wieczorem wbiję na serwer dłużej pograć. Pozdrawiam, Dawid! chris and lysyddl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciudziut Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na nie - Nie widziałem cię na serwie - 4 wpisy na forum tylko Oo ( wymagane jest minimum 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
davZZZZZ Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Co do wpisów to wiem, ale na serwie mnie nie widziales? Tyle razy byles na serwerze, zawsze jak wbijam mowie siema, czesto Tobie rowniez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts