janeke46 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Imię: Janek Nick z gry: Janek_e46 Wiek: 18 Czy byłeś adminem na innych serwerach: Nie SteamID: STEAM_0:1:39268793 Link do twojego profilu na GT z danego serwera: https://www.gametracker.com/janeke46/ Znajomość SM x/10: 5/10 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK Dlaczego chcesz dostać admina: Od dłuższego czasu siedzę na tym serwerze, myślę że większość mnie kojarzy. Właśnie przez to jestem świadkiem różnych sytuacji, gdzie nie ma admina a chciałbym pomóc. Oprócz tego od dłuższego czasu chciałem zostać adminem, lecz byłem przytłoczony pracą, więc teraz mam okazję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HateMe Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 +Wiek +GT -Nie kojarzę -Konto na forum pod podanie -Brak doświadczenia Wziąłbym ew. na okres próbny Co do tego, że nie ma admina zawsze jestem do dyspozycji na pw na steam od 11 głownie do 2-3 w nocy. Nie zawsze mam czas posiedzieć na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na nie -konto na forum pod podanie -Nie znam Ciebie Jak dla mnie jeszcze nie twój czas Daj się poznać graczom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobrY Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Cytuj Jestem na nie +wiek +gt -Nie znam cie wgl -Nie byłes jeszcze adminem Cytuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adax Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 +GT +Wiek +godziny -nie kojarzę -brak doświadczenia NEUTRAL 14 godzin temu, Adax napisał: +GT +Wiek +godziny -nie kojarzę -brak doświadczenia Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graczyk1908 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 +Wiek +GT -Nie widziałem Cię. Myślę, że powinieneś dać się poznać na serwerze i złożyć podanie za Tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
RECHU Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 (edited) + Znam cię z serwera - Konto pod podanie +GT +Wiek + Ogarnięta Osoba , miła Tak Edited August 30, 2017 by RECHU Adax 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts