SnoopDogg Opublikowano 5 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Witam dzis kolo godziny 20.50 zostalem zbanowany za to ze nie poprosilem administracji serwera ktora byla na serwie o zmiane klasy. Poczatkowo administratorzy siedzieli w tt na przewazajaca liczbe botow z CT co jednoznacznie wskazuje na nabijanie sobie poziomow do gry. Moim zdaniem to oszustwo. Nastepnie po zmianie mapy. Zaznaczylem w dosc agresywny sposob iz poczatkowi gracze nie maja mozliwosci zabicia zadnego z nich bo jak zabic 40 lvl jak maja 205 a oto kawalek z rozmowy. ostatecznie zostalem zbanowany za niby agresje slowna gdzie administrator ktory mnie zbanowal zaznaczyl abym sobie odpocza gdzie.. dopiero wszedlem na serwer. [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Odpocznij sobie' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 min Justi : kazdy gra tym czym chce [V.I.P] Justi : A jak nie to mozna grzecznie spytac czy moze zmienic [V.I.P] Justi : jezyk sie ma, nie? [V.I.P] SnoopDogg : pi****l sie [V.I.P] SnoopDogg : myslisz ze bede cie pytal czy klase zmienisz [V.I.P] SnoopDogg : jebniety jeste Oficjalnie uwazam iż na takiego typu serwerach gdzie jest res. co miesiac nie mozna w taki sposob wbijac lvl jak to robi administracja która powinna trzymac piecze nad serwerem nie wiem jak widza to ludzi ktorzy przychodza na serwer ale ja wchodze aby milo spedzic czas przed komputerem a jak odczówam cos takiego i jeszcze jeden z administratorow wiedzac ze mam racje robi z siebie bog wie kogo piszac (A jak nie to mozna grzecznie spytac czy moze zmienic) ... Tugeza, 5 Listopada 2024 (edytowane) Edytuj temat i zastosuj się do poniższego wzoru: Skarga na: Nick osoby oskarżonej: SteamID: Serwer: Data zdarzenia: Godzina: Opis sytuacji: Dowody: Brak wzoru, czas był na to 24h kosz Edytowane 7 Listopada 2024 przez Tugeza Enderion , neeksu , Docent Fiutt i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk. Opublikowano 5 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 1.15. Każdy gracz, który nie zgadza się ze swoim banem ma prawo do jego odwołania się w przeciągu 72h. Nie można jednak odwoływać się od kicków, a także banów krótszych niż 1h. Ktoś tam przeniesie to do odpowiedniego działu, a ja już mniej więcej odpowiem na zarzuty mimo, że nie rozpatruje się odwołań od banów krótszych niż 1h. 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): Witam dzis kolo godziny 20.50 zostalem zbanowany za to ze nie poprosilem administracji serwera ktora byla na serwie o zmiane klasy. Tak zostałeś zbanowany, ale nie za to. To co Ci tłumaczyłem miało na myśli ogarnięcia się co chwile płakałeś, że ktoś gra premką lub ma wyższy lvl od Twojego. Nie wiem wbijasz w środku resetu i narzekasz na takie rzeczy xD? 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): Poczatkowo administratorzy siedzieli w tt na przewazajaca liczbe botow z CT co jednoznacznie wskazuje na nabijanie sobie poziomow do gry. Jest coś takiego balans i on ustanowił takie teamy - Później i tak byłem w ct, a @ PotegaMiecza w tt. 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): Zaznaczylem w dosc agresywny sposob iz poczatkowi gracze nie maja mozliwosci zabicia zadnego z nich bo jak zabic 40 lvl jak maja 205 a oto kawalek z rozmowy. Nie widziałem żadnego wpisu na say od Twojej osoby tylko non stop płacz z powodu premek, lvl. Jeżeli faktycznie takie coś miało miejsce to po prostu mi umknęło, pisałem jednocześnie na dc + steam i nie ogarniałem w 100% tego co działo się na say. 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): ostatecznie zostalem zbanowany za niby agresje slowna gdzie administrator ktory mnie zbanowal zaznaczyl abym sobie odpocza gdzie.. dopiero wszedlem na serwer. W pierwszej kolejności poszedł kick za to w jaki sposób odnosisz się do administratorów od @ PotegaMiecza też chciałem Ci wklepać kick/5m, ale mnie uprzedził. Wróciłeś po kicku i wyżaliłeś się na say stąd powód bana, żebyś sobie odpoczął/ochłoną od gry bo widać, że dzisiaj Ci coś mocno nie pasuje bo kilka dni temu jak grałem 150/200 lvl to nic zero płaczu. 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): Justi : kazdy gra tym czym chce [V.I.P] Justi : A jak nie to mozna grzecznie spytac czy moze zmienic [V.I.P] Justi : jezyk sie ma, nie? [V.I.P] SnoopDogg : pi****l sie [V.I.P] SnoopDogg : myslisz ze bede cie pytal czy klase zmienisz [V.I.P] SnoopDogg : jebniety jeste @ Tugeza prosiłbym o przejrzenie logów. 2 godziny temu, SnoopDogg napisał(a): Oficjalnie uwazam iż na takiego typu serwerach gdzie jest res. co miesiac nie mozna w taki sposob wbijac lvl jak to robi administracja która powinna trzymac piecze nad serwerem nie wiem jak widza to ludzi ktorzy przychodza na serwer ale ja wchodze aby milo spedzic czas przed komputerem a jak odczówam cos takiego i jeszcze jeden z administratorow wiedzac ze mam racje robi z siebie bog wie kogo piszac (A jak nie to mozna grzecznie spytac czy moze zmienic) ... W mojej ocenie w raz z @ PotegaMiecza postąpiliśmy słusznie według regulaminu. A co do końcowego bana jak widzę zero zrozumienia i robienie siebie baranka bożego niczemu nie służy bo wszystko jest w logach. Na koniec zostawiam Cię z regulaminem: Spoiler 1.1. Zanim wejdziesz na serwer, zapoznaj się z poniższym regulaminem. 1.2. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Wchodząc na serwer automatycznie go akceptujesz. 1.6. Administracja ma prawo karać za czyny nie uwzględnione w regulaminie, które działają na szkodę serwera. 2.1. Obrażanie innych graczy a także członków administracji poprzez nick, czat, mikrofon, spray itp. – [ban 30 minut – 1 tydzień] 2.2. Na serwerze jest całkowity zakaz prowokowania innych graczy (jakiekolwiek aluzje względem graczy kupujących poziom/klasy premium będą uznawane za prowokację) oraz celowe wszczynanie kłótni. – [ban 30 minut – 3h] A tutaj masz cały regulamin, zapoznaj się z nim na przyszłość. + Dodam, że mape tuscan 2x2 całościowo przegrałem 50lvl. PotegaMiecza , D3STINY , Enderion i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/#findComment-9232032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnoopDogg Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Szczerze mowiac justysia jestes dla mnie najzabawniejszym z nich wszystkich dobrze wiesz ze nie powinno sie tak robic aby sciagnac ludzi na serwer a Ty wrecz przeciwnie odpychasz ludzi z serwera takim zachowaniem nie wiem kto Ci dal funkcje administratora natomiast wiem ze nie powinienes jej miec bo zwyczajnie nie umiesz sie z nim obchodzi. Najlepsze jest to ze od tamtego czasu nie widzialem Cie na serwerze zaraz po tym jak główny adm wylaczył boty i co teraz? neeksu , Patryk. , Docent Fiutt i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/#findComment-9232046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk. Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 19 godzin temu, SnoopDogg napisał(a): Szczerze mowiac justysia jestes dla mnie najzabawniejszym z nich wszystkich dobrze wiesz ze nie powinno sie tak robic aby sciagnac ludzi na serwer a Ty wrecz przeciwnie odpychasz ludzi z serwera takim zachowaniem nie wiem kto Ci dal funkcje administratora natomiast wiem ze nie powinienes jej miec bo zwyczajnie nie umiesz sie z nim obchodzi. Najlepsze jest to ze od tamtego czasu nie widzialem Cie na serwerze zaraz po tym jak główny adm wylaczył boty i co teraz? Przyciągnąłem na to forum i serwer więcej graczy niż Ty swoim zachowaniem i narzekaniem misiu kolorowy. Ty nawet nie wiesz od czego najwidoczniej jest admin, odpowiem Ci w skrócie - odpowiada za pilnowanie porządku na serwerze. Przychodzisz tutaj kłócąc się, że winny nie jesteś + donosisz wycinek z serwera, który jasno przedstawia, że nie potrafisz się zachować. Na koniec dodam, że to @ Tugeza , @ Właścicieldawali mi szansę bycia tutaj adminem i żadnych zastrzeżeń co do mojej osoby nikt na razie nie miał + nie szukaj dziury w całym bo odbiegasz po woli od tematu skargi. Nie rozumiem jaki główny admin wyłączył boty? Temat zamykam, żebyś już sobie nie dolewał oliwy do ognia i czekamy na odpowiedź @ Opiekun COD 401. PotegaMiecza i neeksu 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/#findComment-9232059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Miałeś 24h na poprawę tematu i dalej tego nie zrobiłeś, więc ląduje to w koszu. Będzie odpowiednio napisane wtedy będzie odpowiednio rozpatrywane D3STINY i walterxyz 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/#findComment-9232140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Temat został przeniesiony do archwium!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/121827-skarga-na-justi-cod-401/#findComment-9232141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi