LuffyTeil Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 Mister 1s2k Mister 1s2k III Tura – FINAŁ Zakończyliśmy II turę głosowania, w której 40% uczestników przeszło do finału! Dziękujemy wszystkim za udział. Teraz czas na III turę, która wyłoni naszego Mistera 1s2k w 2024 roku! W tej turze każdy z finalistów został poproszony o przedstawienie się w krótkim opisie. Zapoznaj się z opisami i oddaj swój głos na jednego z kandydatów! Oto opisy finalistów: @ .Lasik - Marcin, 22 lata Zainteresowania: Piłka nożna, rolnictwo, gry, motoryzacja. Dlaczego akurat Ty chcesz zostać Misterem 1s2k 2024? Prawdę mówiąc, wygrywać nie muszę – liczy się po prostu zabawa, a do tego przegrałem zakład, dlatego wstawiłem zdjęcie. Niemniej jednak, fajnie by było, aby @ Eyzar. w końcu oddał koronę komuś innemu, więc liczę, że to będę ja, skoro już jestem w finale. @ Eyzar. - Arni, 24 lata Zainteresowania: Siatkówka, gry, podróże, muzyka. Dlaczego akurat Ty chcesz zostać Misterem 1s2k 2024? Chcę pokoju na świecie i zatkania dziury ozonowej. A tak poważnie, nie mam powodu, traktuję to jako zabawę i trochę… rywalizację? Nikogo nie zmuszam do oddawania głosu na mnie, niech wygra lepszy. @ Justi - Patryk, 24 lata Zainteresowania: Seriale, muzyka, motoryzacja, prawo, gry, sztuka, historia, survival. Dlaczego akurat Ty chcesz zostać Misterem 1s2k 2024? W pierwszej kolejności dziękuję wszystkim za głosy w pierwszej turze głosowania – jest mi niezmiernie miło, że udało mi się trafić tutaj do wielkiego finału. 😎 Nie zastanawiałem się, czy jestem w stanie wygrać Mistera 2024, po prostu wstawiłem swoje zdjęcie, chyba jak każdy tutaj. Fajnie będzie mieć odznakę najpiękniejszego na sieci po tylu latach, kiedy pierwszy raz tak naprawdę pokazałem się wszystkim, a nikt tak naprawdę nie wiedział, jak wyglądam. 😀 Nie wiem, co mam napisać, żebyście znów chcieli na mnie głosować, ale jeśli czujecie taką potrzebę, to będzie fajnie, elegancko oraz milusio mi na serduszku. 🥰 Kocham was, Justi! ❤️ @ j4ckob. - Jakub, 18 lat Zainteresowania: Ratownictwo medyczne, siatkówka, stand-up, motoryzacja, gry komputerowe, oraz wiele, wiele innych. Dlaczego akurat Ty chcesz zostać Misterem 1s2k 2024? Zgłosiłem się, bo śmieszkowaliśmy sobie na TS-ie z @ dredek , no i tak jakoś wyszło. A dlaczego mają oddać na mnie głos? Przede wszystkim nie muszą, ale mogą, a jeśli to zrobią, to nic nie stracą. Oto najważniejsze zasady i informacje dotyczące tego etapu: Każdy uczestnik głosowania może oddać 1 głos na swojego faworyta. Osoby, które zgłosiły się do konkursu, nie mogą głosować na siebie. Głosowanie jest jednorazowe – po wysłaniu formularza nie ma możliwości zmiany lub ponownego głosowania, więc upewnij się, że dokonujesz właściwego wyboru. Formularz głosowania znajduje się poniżej tego posta i został stworzony w aplikacji Jotform, która jest używana również w Strefie Typera. Głosowanie potrwa od 21.09.2024 r. do 26.09.2024 r.. Nagrody PIERWSZE MIEJSCE: Kod PayPal/Blik o wartości 100 zł lub VIP/SVIP na wybranym serwerze sieci na okres 180 dni Medal MISTER 1S2K 2024 Specjalna ranga na forum Mister 1s2k na okres 90 dni (grupa posiada uprawnienia grupy Premium) DRUGIE MIEJSCE: Grupa Premium na forum na okres 90 dni VIP na wybranym serwerze sieci na okres 90 dni Spoiler @ Użytkownik@ Bywalec@ Bywalczyni@ Administrator@ Moderator @ Kobieta@ Świeżak cls , Talerzyk12 , .Lasik and 6 others 7 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121049-mister-1s2k-2024-iii-tura-final/ Share on other sites More sharing options...
Administrator Paweł. Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Temat został przeniesiony do archwium!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121049-mister-1s2k-2024-iii-tura-final/#findComment-9231149 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts