paris_ Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) Opis produktu: Płyta: Gigabyte B660 DS3H AX DDR4 Procesor: Intel Core i3-12100 Ram: Kingston Fury Beast, DDR4, 32 GB, 3200MHz, CL16 (4 kości po 8GB) Karta graficzna: KFA2 GeForce RTX 2060 SUPER 1-Click OC 8GB GDDR6 Chłodzenie Procesora: SilentiumPC Fera 5 ARGB 120mm Zasilacz: SilentiumPC Elementum E2 550W 80 Plus Obudowa: Krux Leda (KRX0007) Wentylatory: Krux Lunar ARGB Dysk: Crucial 240GB Do wszystkiego posiadam pudla i dowód zakupu (brak dowodu zakupu przy rtx) Temperatury przy całej specyfikacji z zdjęcia to max 62 stopnie. Komputer na spokojnie utrzymuje 60kl/s przy NFS UNBOUND w 1080p jak i w wiedźminie 3 next gen na ustawieniach UBER (lepsze ustawienia niż wysokie) z wyostrzeami itp od 60-130kl/s. Cyberpunk na ustawieniach wysokich również na spokojnie utrzymuje 60kl/s. Valorant na 1080p 320kl/s na najwyższych ustawieniach także do fps-owych gierek można zainstalować monitor 240hz bez problemu aby się pobawić. Jak sama nazwa wskazuje jest możliwość zmiana kolorów na jakie się chce po zainstalowaniu aplikacji dedykowanej do płyty głównej. Komputer wystawiam z powodów, ze złożyłem nowy na lepszych częściach. Komputer ma nową pastę na procesorze oraz jest wyczyszczony, karta posiada dalej plombę. Na chłodzeniu jest tylko 1 wentylator PWM oryg pakowany do chłodzenia ( nie krux co na zdjęciu). O szkła dbałem i nie są porysowane, temperatury stabilne nie osiągają powyżej 90 stopni na stresie. Komputer został złożony przez mnie przez co wszystko zostało kupione na morele jako nowe prócz karty (jestem 2 właścicielem grafiki) Płyta została tydzień temu zaktualizowana do najnowszego biosa. (płyta może mieć nawet najnowszego intel core i9-14900k), płyta posiada bezprzewodową łączność przez co można bez podłączenia ethernetu mieć wifi jak i jest bt. Komputer został złożony budżetowo jednakże do możliwości dalszej rozbudowy np karta/procesor itp ale jednakże wolę już przejść na pamięć DDR5. Więcej zdjęć mogę podesłać pv. Cena produktu: 2200 Forma płatności: Gotówka - Przelew - Wysyłam za pobraniem z przedpłatą. Kontakt: Napisz Pv podam nr tel i można się dogadać - discord - teamspeak3 Edytowane 14 Września 2024 przez paris_ B-Rabbit 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120889-sprzedam-komputer-do-grania/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi