Ghost.i. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 (edytowane) Nick oskarżonego: @ dolpik Opis sytuacji: Wchodzę sobie na serwer witam się tekstem "Witam kolegów i złodzieji" jak widać najwidoczniej prawda boli i pan wlasciciel nie wytrzymał presji i zaczyna rozdawać bany na lewo i prawo a nawet nie umie sie przyznać do błedu że "za*****ł" pieniadzę i nagle uciekł bez żadnego powodu na inną sieć nie pytajac ludzi ktorzy ida za nim a skladki to pierwszy sie upomina i zamiast zostawic nawet tego svip to pozabierał niektórym a niektórych nawet zabanował permanetnie za prawde która go tak bardzo boli ze dupsko piecze :) a ps za te kilka stówek dorosły człowiek się tak nie zachowuje pozdrawiam cieplutko :P [AMXBans] Zbanowany przez Admina: JailBreak [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Panu podziekujemy' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:419306439' Dowody: @ osia46 @ Czapex25 @ DG420 @ kefasoo @ dolpik No tak przecież nawet w skardze napisałem prawde że napisałem tak Edytowane 13 Września 2024 przez Ghost.i. d0pe. , francja , JaramyGramy i 5 innych 6 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0pe. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 (edytowane) ahhh, zostaliście zbanowani za zbędne prowakacje/obrazy w moją strone. Oczywiście dowody mogę podesłać administracji forum. Cała reszta ma swoje usługi dalej, ale skoro nie umiecie się zachować to będziecie wylatywać jeden po drugim :) Edytowane 13 Września 2024 przez dolpik Grubcio , MisiaKisia i francja 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osia46 Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 (edytowane) Moim zdaniem bez sensu graliśmy sobie normalnie nie przeszkadzając nikomu nie wyzywając nikogo na serwerze, a kolega nagle dosłownie z pi**y dostał perma z równie bezsensownym powodem i tak już drugi gracz dostał takiego perma, słabe zachowanie ze strony właściciela :/ A Wydaje mi się, że rzeczy które prowokują na forum na chatboxie to powinieneś napisać do moderatorów żeby dostał Warna czy coś, a nie że perm na serwerze Edytowane 13 Września 2024 przez osia46 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0pe. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Teraz, zTerorysTa napisał(a): Odemnie dostałeś 50zł psc na admina jb oraz admina "Niby zombie które miało powstać" i zniknąłeś z sieci. Dostałeś pocisk na messenger żebyś oddał kase, nie chciałeś oddać to dostałes pocisk i się spłakałeś i zabrałeś mi svipa i wj*******ś perma. w****ane mam nawet nie miałem zamiaru grać u złodzieja. Ale niech wszyscy z góry administracji 1s2k się dowiedzą jaką jesteś łasą za przeproszeniem ku***ą. Ojjj kolego, chyba nie pamiętasz jak ustalaliśmy za te 50 co wpłaciłeś. Zgodziłem ci się go przedłużyć za to co wpłaciłeś, ale skoro jesteś taki wyszczekany i obrażasz to się dziwujesz że wyleciałeś z permem? Aż tak was dupka boli że się musieliście spłakać na forum? Tak jak pisałem, dowody wszystkie mogę podesłać administracji :) Grubcio i MisiaKisia 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0pe. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 (edytowane) 15 minut temu, zTerorysTa napisał(a): Tu nie ma co dowodów pokazywać , pokażesz jak zostałeś zwyzywany od złodzieji i ku**w. Że wy********ś claudie z opiekuna z starej serwerowni, i znowu ją przyjąłeś bo nikt cię nie lubiał i była beka z ciebie.Wtedy ci napisałem że w ch*j śmieszne a ty się spłakałeś i mnie zablokowałeś. Ktoś kto się szanuje nie gra na twoim serwerze bo zachowałeś się jak cieżka pała. Ja się nie odwołuje z perma na twoim serwerze i nie mam kur,wa zamiaru. Ale powtarzam wszyscy tutaj się powinni dowiedzieć jaki jest właśćiciel. Że niby Claudie wyrzuciłem? Pierwsze słyszę, ładne tutaj pomówienia piszesz :) Ale niech @ PoProstuKlaudia się wypowie na ten temat jaki jesteś farmazonem. 18 minut temu, Czapex25 napisał(a): Moim zdaniem właściciel zachował się nieładnie, ponieważ przyjął 8 strażników i składki i uciekł na inną sieć, już pominę fakt że wymagał składki na zombie moda, który nawet nie powstał. Ja mam za przeproszeniem w p*ździe te 40 zł z tych składek, ale sam fakt jest według mnie odpychający i myślę że właściciele forum powinni rzucić na to okiem bądź zainteresować się tym. Pozdrawiam Wszystkie osoby które opłaciły, mają dalej usługi dla twojej świadomości a osoby które nie potrafiły się zachować zostały zbanowane. 13 minut temu, MisiaKisia napisał(a): XDD Śmieszne zachowanie tego Pana ogólnie, jeszcze jak piszecie że ukradł was na pieniądze z serwera który nie powstał to już wgl hit xD Nie wiem ile on zapłacił właściciela forum żeby go przyjęli tutaj na sieć xD Nikogo nie okradłem, z każdym byłem dogadany ale to już przedstawię administracji forum :) @ MisiaKisia - dlatego wyraźnie pisze że dowody przedstawię administracji, to co oni piszą to jest jeden wielki farmazon :) Edytowane 13 Września 2024 przez dolpik francja 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4ckob. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Aby uniknąć niepotrzebnego spamu jaki się tutaj wydarzył, temat zamykam do przedstawienia konkretnych dowodów o których wspomniał właściciel. neeksu , osia46 , d0pe. i 4 innych 1 1 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKlaudia Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 @ zTerorysTa Nikt mnie nie zdegradował z opiekuna. Sama zrezygnowałam jak dowiedziałam się że serwer ma być sprzedany ponieważ nie chciałam z nikim innym współpracować. Co do tych pieniędzy to nie rozumiem czego sie czepiacie skoro zaplaciliscie skladke i chcieliście zostac na innej sieci to logiczne że nie będziecie mieli admina na serwerze skoro zostaliscie tam. Zostały wam zabrane tylko rangi admina, svipy nadal każdy z Was posiada na tyle ile składka była opłacona. Nie zwalnia Waszej grupy z tego aby wchodzić na serwer i obrażac bo to po prostu będzie karane banem za niszczenie reputacji serwera kłamstwami. @ Czapex25 @ DG420 @ zTerorysTa @ Ghost.i. Onika , MisiaKisia , Grubcio i 5 innych 2 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Cześć wszystkim, Przepraszam za tak późne podejście do tematu, niemniej, potrzebowałem dłuższej chwili na przeprocesowanie dowodów załączonych przez oskarżonego oraz na przeanalizowanie treści tego wątku. Przechodząc do sedna sprawy; Co do zwrotów za usługi - nie jest to w naszej kwestii, aby interpretować, czy powinny one nastąpić, czy też nie. Była to umowa pomiędzy Wami, tj. osobami będącymi na stanowisku admina, a Właścicielami. Jak Właściciel zagospodarował środki, bądź w jaki sposób umówieni byliście na ich przeznaczenie, nie podlega naszej interpretacji. Niemniej, w momencie, gdy faktycznie zostały Wam zabrane rangi Administratora Serwera w skutek rezygnacji, a pozostawione zostały usługi, które obstawiam, zostały adekwatnie opłacone, prywatnie uważam, że do takowej rekompensaty nie powinno dojść. To Wy zrezygnowaliście ze współpracy, także to Wy rezygnujecie z przyznanego Wam kredytu zaufania jak i zwiększonych uprawnień, a nie zostało to wypowiedziane ze strony Właścicieli, bądź Opiekuna/ów Serwera. Co do nałożonej kary czasowej, tj. bana - w mojej opinii, został on nałożony niesłusznie z obowiązującym taryfikatorem. Dodatkowo, odnośnie prowokacji na serwerze, zostały załączone zalążki informacji (brak logów chociażby), co skłania mnie do tej, a nie innej decyzji. W związku z tym, proszę o ustosunkowanie się do wskazanego przez Was taryfikatora kar, który przewiduje (w zależności od punktu) maksymalnie tydzień bana. O karze, która powinna zostać zastosowana świadczą punkty z regulaminu: 7.4, 7.7, 7.10 oraz 7.28. Żaden z tych podpunktów nie pokrywa się z nałożoną w tym wypadku karą, w związku z powyższym, ban powinien zostać zredukowany zgodnie z wymiarem czasowym konkretnego punktu, który uznacie za stosowny (najdłuższa kara obowiązuje dla punktu 7.4.). Z pozdrowieniami, hardy Fluffy D. Tail , d0pe. , Tugeza i 7 innych 9 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9225845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4ckob. Opublikowano 1 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/120848-skarga-na-dolpik/#findComment-9253219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi