Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Skarga na
    Administratora
  • Nick osoby oskarżonej
    laain_
  • Serwer
    DIABLO MOD
  • Data zdarzenia
    08.07.2024
  • Godzina
    19:00
  • Opis sytuacji
    W dniu 08.07.2024 administrator o nicku 'laain_" zrobił event na mapie "de_westwood". W trakcie rundy kiedy trwał event, jeden z botów zaczął strzelać do mnie więc postanowiłem go zabić abym mógł skorzystać z eventu jak inni gracze, administrator nie wyrzucił botów ponieważ tak jak sam powiedział "nie zna komendy na kickowanie botów". Przez tą całą sytuację zostałem zbanowany na 30min przez wcześniej podanego administratora a jego jedynymi argumentami były "admin wydał polecenie i trzeba go słuchać". Więc wybrzmiało to tak że w trakcie eventu boty mogą ciebie zabić a ty nie :D
    Chciałbym również podkreślić że po zabiciu "BOTA" zostałem OD RAZU ZBANOWANY a gracze którzy notorycznie raszowali przed 1:45 grając po stronie "ct" nie zostali ukarani :D
    Również rundę później administrator postanowił zoorganizować ten sam event lecz gracze podczas tego eventu mogli się zabijać :D
  • Dowody

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
    [AMXBans] Pozostalo ci 17 minut i 35 sekund bana.
    [AMXBans] Zbanowany Nick : kocham cycki - fejkuuuuuuu
    [AMXBans] Powod : ' Mimo ostrzezen popelniles wykroczenie! Przerwa przed eventem '
    [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.1shot2kill.pl
    [AMXBans] ========================================
    ss brak lecz w razie czego można to wyciągnąć tak jak jest zapisane we "wzorze"
Edytowane przez kocham cycki - fejkuuuuuuu
https://1shot2kill.pl/topic/119593-skarga-na-laain_-diablo-mod/

Temat został przeniesiony do kosza! Temat jest niezgodny z regulaminem forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy sprawę ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/119593-skarga-na-laain_-diablo-mod/#findComment-9217998

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...