Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Ptaku`

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Nie wiem

Dokładny czas zdarzenia: 22:20

IP/STEAM_ID:  STEAM_0:1:114645597

Opis sytuacji: Gramy sobie nową mape de torn Full serwer i opiekunowi vixio sie nie podobała to więc zmienił ją nawet bez vote typy czy jestes za zmiana mapy , płakały dosłownie tylko 4 osoby a sporo osób chciało ją grać . Chciałbym zaznaczyć że mapa była grana 1 raz na serwerze wiec jak ktos ja gral po raz 1 nie dziwne ze mu sie nie podobała , To nie jest serwer 4 maps  ,  Przy takiej polityce jest jakiś sens dodawać nowe mapy ? 

Dowód (demko/ss): Logi

@Vixo  zapewne mega spam miałeś od martiny , zapewne masz ja w steam , Napisałem tą skargę z myślą aby to się nie powtórzyło bo czekałem na tą mapę dzisiaj trochę :D ja widziałem na say placz paru osob ale w tt nikt nie plakal bo wbijalismy razem i tlumaczylismy jak chodzic po tej mapie i ludziom się podobała właśnie o to chodzi w ffa aby wbijac razem i poznawac mape 

Edytowane przez Ptaku
https://1shot2kill.pl/topic/11815-skarga/

@Ptaku uprzedziłeś mnie xD

Dołączam się do skargi, jest RTV w takich sytuacjach, a wpisały chyba 4 osoby na ponad 20, nieładna praktyka, tym bardziej, że rozegranych zostało 6 czy 7 rund, a mapa była pierwszy raz od wgrania grana, więc osoby które wcześniej na niej nie grały nie miały nawet czasu się z nią lepiej zaznajomić. Nie wiem czy to Vixo zmienił czy Zonk, do sprawdzenia i wyjaśnienia.

EDIT: @Vixo taka uwaga na przyszłość, zrób najpierw głosowanie "Czy chcesz zmienić mapę?" z opcjami tak/nie, a dopiero potem votemap :) 

Edytowane przez NiGhtWoLf
https://1shot2kill.pl/topic/11815-skarga/#findComment-90256

No co racja to racja, nie powinienem zmieniać mapy jest rtv. Po drugie nie 4 osoby bo połowa serwera chciała żebym zmienił mapę, płakali przez mikro (tutaj jednak nie ma możliwości tego do sprawdzenia) Ale również na czacie wiele było pisane na ten temat ;) (do wglądu dla wyższej administracji) Nie zmieniłem mapy dobrowolnie na tą która mi się podoba tylko zrobiłem głosowanie. No jakby nie patrzeć macie racje jest to FFA i powinno się grać każda mapę jaką wybiorą gracze. Tutaj bardziej mi chodziło o to że drażnił mnie spam na czacie/mikro/steam o zmianę mapy, więc zrobiłem owe głosowanie po czym na nowej mapie wszyscy byli uradowani że ktoś ją zmienił, z wyjątkiem kilku osób ;) Robię to dla dobra serwera żeby ludzie nie pouciekali, ale tak jak wyżej napisałem macie rację skarga jest słuszna, biorę ją na klatę ;)

@NiGhtWoLf Wiem masz absolutną rację, nawet mi to pewna osoba sugerowała na pw, ale niestety pomyślałem że to zbędne bo i tak ponad połowa by była na tak. No nie ma co gadać już po fakcie. Tak więc myślę że Wy już wszystko napisaliście ja również więc czekam na mały opierdol od @Krystek @LemoN bo sam na siebie skargi nie będę zamykał ;)

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/11815-skarga/#findComment-90266

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...