ScreamMyName Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Witam. Jestem za tym by opcja /sikaj byla losowana w ruletce albo dodana tylko dla VIP/sV. Sikanie czesto zaglusza prowadzenie, a jak wiemy w planach mamy radyjko dla TT/CT, gdzie rowniez bedzie troche zagluszalo wiec jestem za tym by jedna opcje np sikanie dac dla ViP czy dodac do ruletki i bedzie spokoj. Sadysta , Frizuu and Wikaa<3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izuniaa Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Ja jestem za tym żeby to wgl usunąć bo tak jak kolega mowi zagłusza prowadzenie i to bardzo a jak nie ma admina a jakies dziecko bez mutacji wejdzie to nic kompletnie nie słychać. Dodac do ruletki to srednio jest juz duza rzeczy w ruletce ktora naprawdę starcza. Dodac to dla vip'ów duzo osob kupuje sobie teraz vip'y i tez by to zagłuszało ponieważ jak jedn osoba zaczyna sikać to milion innych również Pozdrawiam Izka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cel:) Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Jak CT ma dobre mikro to sikanie nie zagłusza. A dawanie VIPom sikania jest najgorszym pomysłem, bo i tak jak walą w ziemię łomem to nic nie słychać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted August 16, 2017 Author Report Share Posted August 16, 2017 Jak na moje to najlepiej w ogole wykasowac sikanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted October 9, 2017 Author Report Share Posted October 9, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts