Jump to content

Problem - Kick z serwera

Go to solution Solved by dredek,

Recommended Posts

Siema. 

Grałem od wczoraj na serwerze i wszystko było dobrze ale dzisiaj zaczęło mnie ciągle wywalać

Kicked :"Wykryto SteamID Changer [2]

Nie wiem o co z tym chodzi bo dwa dni było dobrze ale jak pobrałem cs v23 to zaczęło mnie wywalać. Na innych serwerach działa normalnie 

https://1shot2kill.pl/topic/117497-problem-kick-z-serwera/

• Owner

Z tego co widzę z Twojego nicku było tylko jedno wejście na serwer w dniu 31.08.

L 08/31/2023 - 11:34:31: DoGuagu zmienil steamid | _sc: STEAM_ID_LAN | steamid: STEAM_ID_LAN

Miałeś niepoprawne steam id więc serwer Cie nie wpuścił. Po zainstalowaniu instalki z setti generuje steam id 0:1 bodajże, jest możliwość że przy pierwszej próbie połączenia z serwerem wyskoczy Ci komunikat, że posiadasz nieprawidłowy sid, ale przy kolejnym połączeniu serwer generuje dla gracza z ns nowe steam id.

2 godziny temu, dredek napisał(a):

Z tego co widzę z Twojego nicku było tylko jedno wejście na serwer w dniu 31.08.

L 08/31/2023 - 11:34:31: DoGuagu zmienil steamid | _sc: STEAM_ID_LAN | steamid: STEAM_ID_LAN

Miałeś niepoprawne steam id więc serwer Cie nie wpuścił. Po zainstalowaniu instalki z setti generuje steam id 0:1 bodajże, jest możliwość że przy pierwszej próbie połączenia z serwerem wyskoczy Ci komunikat, że posiadasz nieprawidłowy sid, ale przy kolejnym połączeniu serwer generuje dla gracza z ns nowe steam id.

Ja gram na innym nicku ReSsu ale już się naprawiło :D cały czas mnie wywalało, czasem dopiero po zmianie mapy i tak przez kilka dni 

• Tugeza changed the title to Problem - Kick z serwera
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...