1337WisniA1337 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Twój nick na serwerze: WisniA Wiek: 16 Mutacja głosu: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT) [STARE GT] [NOWE GT]:Jestem na nim dopiero od nie dawna zaledwie kilka godz dziś na tym serwerze posiedziałem i mi sie spodobał. Znajomość sourcebans [1-10]:1 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem ogarniętym graczem, mam opanowane emocje, nie wyzywam graczy swojej drużyny jak i przeciwnej, doświadczenie w grze, mogę spędzić dużo czasu na serwerze. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): http://steamcommunity.com/profiles/76561198121367510/ gg nie posiadam Steam ID: STEAM_1:0:80550891Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timur Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 (edited) Nie widziałem Ciebie ani razu ma serwerze jezeli myślisz że dostaniesz Adma bo pograles chwilę 1 dnia to się mylisz Edited August 11, 2017 by Timur Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts