Jump to content

Recommended Posts

• Nick: Avocado
  • Imię: Patryk
  • Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Nie jestem w stanie określić dokładnych ram czasowych, jednakże na forum będę wchodził codziennie (dosyć często w przeciągu dnia).
  • Opisz siebie: Hej, mam na imię Patryk, 28 kwietnia kończę 19 wiosen, mieszkam na Mazowszu. Na co dzień zajmuję się montażem wideo, czasem pobawię się w grafika, a w wolnym czasie adoruję pieski i kotki.
  • Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą zaangażowaną, przykładającą się do wykonywanej pracy, i konsekwentną w swoich działaniach. Potrafię przyznać się do popełnionego błędu i staram się wyciągać z niego nowy experience. Z pod moich rąk nigdy nie wychodzi praca nieskończona lub wykonana na "odwal się". Jestem w stanie wrócić do wykonanej już pracy i wykonać ją ponownie, w przypadku niezadowalającego dla mnie końcowego efektu. Uważam, że moje zebrane dotychczas doświadczenie pozwoli na przyjemną współpracę.
  • Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wprowadzić na ten moment - nic, jednakże będę chciał reaktywować mój ulubiony dział - redakcji.
  • Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Pełniłem już funkcję Moderatora jak i Administratora, na innych forach opartych na IPS. Zajmowałem się m.in. wprowadzaniem nowych rozwiązań, zachowywaniem spójności projektu i (jako osoba kreatywna) wymyślaniem nowych rozwiązań, pozwalających na wyróżnianie projektu na tle innych.
  • Kontakt: Steam, Discord.

Wymagania:

• Znajomość ortografii
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu
  • Posiadane 150 postów
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem
  • Znajomość regulaminu
  • Minimum 16 lat
  • Brak ostrzeżeń na forum
  • Platforma STEAM z CS 1.6/CS:GO. 
  • Brak VAC bana na koncie STEAM
https://1shot2kill.pl/topic/116980-odrzucony-moderator-avocado/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...