Jump to content

jabłecznik  

6 members have voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Dawid
  • Serwer
    MIRAGE #9
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Niestety na żadnym serwerze csgo nie byłem adminem. Natomiast byłem adminem na serwerach minecraft oraz gta rp i wiem jak powinien się zachowaywać normalny admin i na co powinien zwracać uwage. :D
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Ponieważ dosyć dużo czasu spędzam na serwerze, większość graczy mnie zna wynikiem tego jest 2 miejsce w top czasu. Jestem przyjazny sumienny oraz wyrozumiały. Potrafie opanować swoje emocje oraz doprowadzić serwer do jeszcze większego porządku. Ponadto jestem aktywny na czacie oraz kanalach glosowych na discordzie serwerowym. Zawsze slużę pomocą :D
  • Znajomość komend administratora
    Słaba
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

Krotko i na temat,Chłop jest za******y, pozytywną atmosfere wprowadza na serwer graczą napewno przydał by się taki admin jak Jabłecznik, plus do tego nie stwarza zadnych problemów na chacie ani na rozgrywce typu trolowanie, po prostu spoko ziomek któremu sie należy admin. 

godziny w cs +/- 

GT +

Gracz bardzo często widywany na serwerze, nie sprawia problemów, myślę, że gdyby zostałby adminem szybko nauczyłby się komend. Masz moje TAK

Edited by pif paf Pandzio
brak poprawnego gametrackera
6 minut temu, Aim Kox napisał(a):

Dokładny link do GT, oraz godziny steam na publiczne. 

24h na poprawę.

https://www.gametracker.com/player/❤ Jabłecznik ❤ 1s2k.pl/mirage3.1s2k.pl:27015/

godziny w cs +/-

GT +

Gracz widziany czesto na serwerze, pomocny, ludzie go raczej lubią, nie sprawia problemów.

Komend myślę, ze nauczy się szybko

Jestem za okresem próbnym

Edited by hooouse

Gicio +++

ARi,

Wypowiedź o potencjalnym kandydacie ma być w jakiś sposób uzasadniona i zawierać konkretne informacje na jego temat.

24 godziny na poprawę lub ostrzeżenie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...