★NorBi4368★ Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 1. Imię: Norbert 2. Nick z gry:♛✪NorBi4368✪♛3. Wiek:16 4. Czy byłeś adminem na innych serwerach: NIE 5. SteamID:76561198119081875/ 6. Link do twojego profilu na GT z danego serwera:http://www.gametracker.com/player/Norbi4368/137.74.1.201:27195/ 7. Znajomość SM x/10: TAK 8. Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK 9. Dlaczego chcesz dostać admina: Ponieważ długo gram na serwerze i ludzie często trollują,wyzywają graczy i używają haxów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Jestem na NIE Moją wypowiedź uzasadnię Twoim GT, które jest wręcz tragiczne. Przegrałeś zaledwie 7 dni w miesiącu, a potrzebni są aktywni Admini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolii Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Również jestem na nie. Popraw gt jak poprawisz GT to będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
★NorBi4368★ Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 Poniewaz nie gralem miesiac w cs"a. Bardzo mi zależy na adminie poniewaz ludzie caly czas używaja haxów albo trolluja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HateMe Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 (edited) Z tymi haxami non stop to przesadziłeś. Ja w razie czegoś gdy mnie nie ma dostaje od razu info na pw, że coś się dzieje. Edited August 11, 2017 by HateMe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Popraw gt, zapoznaj się z graczami, 7 punkt nieuzasadniony na ile znasz sm, wypowiedź trollują nic mi nie mówi. Pisz pełne zdania nie skracaj i tłumacz dotąd aż osoby które widzą twoje podanie zrozumieją. Na tę chwilę zamykam. Popraw gt, zapoznaj się z graczami, 7 punkt nieuzasadniony na ile znasz sm, wypowiedź trollują nic mi nie mówi. Pisz pełne zdania nie skracaj i tłumacz dotąd aż osoby które widzą twoje podanie zrozumieją. Na tę chwilę zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts