Wszuniek Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 1.Nick: Wszuniek 2.Wiek: 20 lat 3.Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Wszuniek/94.75.91.104:27015/ 4.Steam/Non Steam: Mam Steam = http://steamcommunity.com/id/Wszuniek/ 5.Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: Nie byłem jeszcze adminem na zombi mod , ale jestem aktualnie adminem na jednym serwie CS GO. 6.Staż na serwerze: Jestem krótko , ale grałem już na tym serwie dawno . I zamierzam grać dłużej. 7.Znajomość AMXX (1-10): 7/10 8.Mikrofon Tak/Nie: Tak 9.Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osobą pozytywną . Mam duże doświadczenie ponieważ jestem już gdzieś indziej adminem . Chciałbym na serwer wprowadzić pozytywny klimat żeby się dobrze grało z innymi graczami. Na pewno nie pożałujecie tej decyzji . 10.Kontakt: Steam ,TS,FB , Skype - Jak coś nie mam to mogę się dostosować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|LT|TC4 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Jestem na tak ale na okres próbny +wiek - gt mogło być lepsze +steam + mikro +amxx ale zobaczym jak to będzie wyglądać w praktyce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Nie ma co porównywać globala do 1.6 ZM Moda, bo to duża różnica, są inne zasady, inne kary, regulamin i wg. już na serwerze mamy 2 adminów którzy dopiero moda podłapują, trzeba im patrzeć na ręce, i mieć na oku, tak samo wszystko tłumaczyć, więc jeżeli ogarniasz te amx na te trafne 7 to dodatkowa para rąk się przyda. niby zawsze musi być ten pierwszy raz, ale na ta chwilę o zaistniałej sytuacji na serwerze wątpię że byś dał radę, (jak by to był twój 1 raz) nawet nie chodzi już o moda, ale uwierz są takie osoby co zrobią wszystko żeby cię zbesztać tak żebyś szurał po ziemi. I żeby skargi pisać na ciebie, prowokować i tp, Więc jeżeli potrafisz coś nawet chociaż na te 5/6 amx to oddaje swój malutki głosik i jestem na tak, + wiek GT ?? +steam + widuje na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Mysle ze dalbym szanse na okres probny + wiek + ogarniety +pomocny +mikro + steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot_rusek Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Tez dodam pare slow od siebie jako gracz +wiek +wie co i jak ma byc na swoim miejscu +kontakt +dobry kolega +steam ogolem jestem na duze tak z naciskiem na TAK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maszynika Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Moj glos jest na tak +steam +mikro +kolezenski i pomocny (wiem bo siedze z nim duzo na ts'ie) Jedynyna wada jest gt ale z czasem tych godzin troche przy bedzie, poniewaz duzo ostatnio gramy i gadamy na ts w ekipce Wszuniek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurek Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Jestem na Tak +Mikro +Ogarnięty +Kulturka Wszuniek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reksio variacik Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Częsty bywalec serwera, kultura i opanowanie na plusik. Jeżeli nic się nie zmieni w tej kwestii to będzie z niego świetny administrator, głos pozytywny. Wszuniek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSS$$$ Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Jestem na tak: + ogarnięty + mikro +kulturka Wszuniek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SparK Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Jestem na tak +wiek +kultura + czesto bywa na serwerze - gt mogłoby byc lepsze +mikro Wszuniek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]@ Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 GT slabe w momencie zlozenia podania, ale sie chlopak poprawil troche, gra sporo ogarniety steam znajomosc amx dobra nawet ja jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts