Szymon1 Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Twój nick: Szymon Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Prawdopodobnie Szon, tylko on jest az tak cofniety w rozwoju... Opis sytuacji: Nawet nie wbilem na serwer a wlepil mi kolejnego bana na 1h... IP/ID gracza:STEAM_1:0:17896744 Data i czas zdarzenia:21;54 Dowód (ss/demko):http://amxbans1s2k.gameclan.pl/surcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:17896744&advType=steamid&Submit Chcialem wejsc ponownie i go zwyzywac od lamusow bo banuje mnie jak leszcz blokuje mnie w long housie i mi nerwy puscily jak typek mowi ze to ja blokuje jak sie odwrocilem w jego strone i oddalem kilka strzalow w niego by sie posunal ale nieeeee... Nastepnym razem polecam w takich sytuacjach sprawdzac demko geniuszu. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts