Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mor4z

Imię: Wojtek

SteamID: STEAM_0:0:729953058

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Pracę mam taką a nie inną, że w okresie zimowym nie mam zbytnio co robić, także mogę siedzieć na forum niemalże całymi dniami, w okresie letnim również znajdę na to czas.

Opisz siebie: Jestem z woj. Lubelskiego mam 24 lata, interesuję się motoryzacją. Spokojny kulturalny chłopak. Postanowiłem wrócić do csa po dłuższej przerwie ok 5 lat. 

Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja ? Znam się na tym po prostu i chcę wykorzystać wolny czas. Potrafię rozpisać demko, bądź ocenić screenshoty. W przeszłości byłem Junior head administratorem na pewnej nieistniejącej już od niedawna sieci serwerów, poza tym kiedyś pełniłem kilku krotnie funkcje moderatora. Były jakieś tam próby stworzenia własnej sieci lecz niestety coś nie pykło..  Ogólnie bardzo mi się podoba atmosfera tutaj na forum i serwerach, więc mam zamiar zostać na dłuższy czas i chciałbym się wam na coś przydać :D Wymagania przeczytałem, postów 60 nie posiadam, ale jestem aktywny na forum, także lada chwilka.

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak, oczywiście

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie jest to czarna magia jeśli długo się tym w przeszłości zajmowałem, oceniam 9/10

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak to jakie): Kiedyś tam za małolata na NS się sprawdzało grę na wh 

Kontakt: Steam, forum 

Edytowane przez Mor4z
https://1shot2kill.pl/topic/115776-podanie-ubt-mor4z/

• 3 tygodnie później...

W związku z zakończeniem działalności serwerów Counter-Strike 1.6 & rezygnacji z rang funkcyjnych temat zostaje zamknięty polubownie bez finalnej decyzji.

https://1shot2kill.pl/topic/115776-podanie-ubt-mor4z/#findComment-9191902

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...