Damian09 Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 (edited) Nick: K2 Wiek: 25 Mutacja: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.194:27015 Znajomość amxmodmenu: 7/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: szczerze już nie pamiętam Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź):często gram wiec na pewno pomogę Posiadasz działający mikrofon?:tak Kontakt (GG / Steam):gg nie mam ale się założy Steam ID:http://steamcommunity.com/profiles/76561198395639176/ Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: 99.9 % Edited August 8, 2017 by Damian09 wzór ;) Magda xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda xd Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Jestem na TAK ! +wiek +mutacja +amx +mikro +steam +mily +bardzo często widze widzę na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluFART Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Pewnie się czepiam, ale powołując się na... Cytuj Regulamin Admina: " 14. Admin musi przegrać w ciągu tygodnia minimum 360 minut. (Jeśli jest adminem na dwóch serwerach - 300 minut) " Ty wariacie zwariowany Ty Ale to pewnie tylko moje czepialstwo : D Myślę że te 360 minut to takie minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Jestem na TAK ! +wiek +mutacja +amx +mikro +steam +bardzo często widze widzę na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
` P72 Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Oficjalnie stwierdzam iż jestem na Duże TAK! + Steam + Wiek + Kulturalny oraz pomocny człowiek + Lubiany przez większość ludności na serwerze + Ogarnie na pewno! + Micro/Mutacja + AMX jedynym minusem dla mnie jest to podanie napisane na kolanie, poza tym wszystko w porządku, życzę powodzenia i pozdrawiam P72 widzimy się na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 GT w kratkę, z resztą wiesz co i jak. Złóż podanie za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts