Skocz do zawartości

[Odrzucona] Skarga na `hessi / 1.6 DIABLO MOD

RaQ  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Rekomendowane odpowiedzi

• Skarga na
    Administratora
  • Nick osoby oskarżonej
    `hessi
  • Serwer
    1.6 DIABLO MOD
  • Data zdarzenia
    22.08.2022
  • Godzina
    19;30
  • Opis sytuacji
    Gram sobie kulturalnie na serwerze ,po czym dostaje bana od Pana "Hessiego" ..
    Czlowieku zastanow sięnad tym co robisz. Nie ogladajac mojej gry ,banujesz mnie .. ssow nie robisz powód wystawiasz "Cheater"
    Admin chyba przykladem powinien swiecic a nie dostaje w dup* to banuje bez podstawnie. To nie powinno być adminem tu jak i nigdzie indziej, Dadź dziecku rzadzić to chyba nie poważne do konca ..
    Kaleka , porazka nie ADMIN , przez takich jak ty misiu ten serwer ma tylu graczy co ma.
  • Dowody
    https://1shot2kill.pl/playerpanel/amxbans/bans/51099/
https://1shot2kill.pl/topic/114547-odrzucona-skarga-na-hessi-16-diablo-mod/

image.png.2bff92fe87aaa63eb5c6d19f6566519c.png

Gram sobie kulturalnie na serwerze ,po czym dostaje bana od Pana "Hessiego" ..

Kulturalnie może grasz i się zachowujesz na serwerze ale na pw-forum niestety pokazałeś jaką posiadasz kulturę osobistą czyli w skrócie jej brak.

Czlowieku zastanow się nad tym co robisz. Nie ogladajac mojej gry ,banujesz mnie .. ssow nie robisz powód wystawiasz "Cheater"

Zastanowiłem się i stwierdzam fakt że pełnie funkcję administratora na serwerze i moim obowiązkiem jest pilnowanie aby na serwerze był porządek.

Co do “nie oglądając mojej gry banujesz:

No akurat tak się składa że śledzę twoją grę nie od wczoraj i akuratnie coś mi nie pasowało lecz nie miałem okazji tego sprawdzić wcześniej z takiego powodu że po wejściu na spect niestety wychodziłeś z serwera i pojawiałeś się lada moment z powrotem ale już z zupełnie innym doświadczeniem gry.

Niestety notoryczne było to że wchodząc na spect i oglądając jego grę kolega wychodził z serwera i wracał dosłownie za minutę.

Admin chyba przykladem powinien swiecic a nie dostaje w dup* to banuje bez podstawnie. To nie powinno być adminem tu jak i nigdzie indziej, Dadź dziecku rzadzić to chyba nie poważne do konca ..

Z mojej skromnej strony jestem pewny że może nie w 100% ale w 99% prawidłowo spełniam swoje obowiązki na serwerze.

Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz grał  i nie rozumiał co gdzie jak kiedy.

Zostałeś zbanowany nie po to tak jak ty to napisałeś (chciałeś się mnie pozbyć abym nie przebił cię w topce :D ), ale po to abyś napisał odwołanie i wyszło wszystko na jaw czy prawidło zostałeś wydalony z serwera.

Po takich informacjach jakie otrzymałem wychodzi na to że jednak słusznie, ale to już pozostawiam dla siebie niech inni ocenią i wypowiedzą się w twoim odwołaniu.

“Kaleka , porazka nie ADMIN , przez takich jak ty misiu ten serwer ma tylu graczy co ma.”

Nie potrafię zrozumieć twojego toku myślenia może dlatego że moje jest bardziej poważniejsze od twojego dziecinnego toku rozumowania.

Skoro ktoś zostaje ukarany ale twierdzi że grał czysto i został bezpodstawnie ukarany zakłada temat na forum i pisze odwołanie tam już wszystko się wyjaśnia.

Niestety  bywają ale to już raczej rzadko takie przypadki jak ty gdzie ktoś zamiast zgłosić i poczekać na zweryfikowanie odwołania to woli po napinać się na pw i starać się być groźny :D 

Tak ode mnie na zakończenie.

Dodam tylko że w takich przypadkach jestem bardziej za tym aby przed zweryfikowaniem “odwołania” nie składać skarg bo to jest w sumie bezsensu.

Jeżeli ktoś stwierdzi że się pomyliłem w co bardzo wątpie, wtedy można składać jakąkolwiek skargę z takim powodem że zostałeś nie słusznie zbanowany i wtedy już osoba ta zostaje pouczona bądź ukarana w odpowiedni sposób.

Pozdrawiam    `hessi

https://1shot2kill.pl/topic/114547-odrzucona-skarga-na-hessi-16-diablo-mod/#findComment-9180899

Co do Skargi.

Uważam że jest nie słuszna.Tak jak Hessi napisał “jeżeli ktoś ma program do anty SS to nic nie da zrobienie mu SS” uważał ze cheatujesz i jednocześnie uważał że masz program do anty SS więc po prostu zbanował cię za cheetowanie i nazwijmy to “rozpisał” Demko,też nie dziwię się dla niego bo tak samo bym zrobił na jego miejscu.
1.Wychodzenie z server jak on wchodzi,no coś ewidentnie jest nie tak (dobra rozumiem 1.2.3 ale prawie za kazdym razem?) 

2.Podejrzane akcje na tym demku (dziwne strzelanie w glowę jak by dobrze skonfigurowany AIM)

Ale no też Admin jest tylko człowiekiem i też może jak najbardziej się pomylić (i do tego jest dział odwołanie) ale że od razu skargę? Bo Admin postanowił zbanować za to że “zagrażasz dla jego topki?” to już troszkę śmieszne. Więc powtórzę to jeszcze 1.
Uważam że skarga nie niesłuśzna,Hessi wykonał swoją robotę,obowiązek(nazywajcie to jak chcecie) i zrobił to co uważał za słuszne.

Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/114547-odrzucona-skarga-na-hessi-16-diablo-mod/#findComment-9180913

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...