ScreamMyName Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Twój nick z gry: 'ScreamMyName Twoje imię: Daniel Wiek: 21 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): SID Link do Game Tracker: GT Staż w Counter-Strike 1.6: +2000h na steam oraz lata na NS Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9 (-) Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Archiwum Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Archiwum Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przy instalacji cs'a Od siebie: zgodnie z obietnica wracam z urlopu, normalnie bym nie skladal rezygnacji ale na glowie mialem nadgodziny w robocie, urodziny, wyjazd (urlop), a wedlug regulaminu tak dlugiego urlopu nie moglem wziac. Nie chce mi sie czekac na GT nim odrobie bo to kwestia czasu, jestem stalym graczem kojarzonym pozytywnie na serwerze oraz pilnowalem go sporo czasu, dlatego wracam z urlopu i mam zamiar pilnowac go dalej. GT nadrobie. Regulamin odswiezony. Nie rozpisuje sie od nowa tylko daje przekierowania bo nie jestem tu nowy, a szkoda czasu. Od siebie dodam, ze postaram sie byc milym dla kazdego z kolegow (adm) jak i jeszcze bardziej byc odpowiedzialnym niz wczesniej. Odnosnie naszego fanpage i dnia piwa, nie mialem sil ale wstawiam pozdrowienia z nad morza. Przezylem i piwko zaliczone na drugi dzien Inna and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Jestem jak najbardziej na tak! +był administratorem serwera +wraca z wakacji + ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Tak jak pisałeś w rezygnacji, wracasz po urlopie, więc nie ma potrzeby patrzeć na GT. Masz chyba największe jaja w ekipie, więc powinieneś dostać zielone światło. ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolim Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 No jasne co tu posac heh TAK ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 również jestem na tak chłopak zrezygnował z posady admina przez urawnie czasu , wierzę mu że nadrobi GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cel:) Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Jak najbardziej na tak. +Wiek +Doświadczenie +AMXX ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts