Rumunek Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Twój Nick :ChodzeWDresieJakSkepta/Rumunek Nick gracza/admina : Nicoletta:) Czas Zdarzenia 13:46 dzisiaj lp i steam id admina : brak Opis Sytuacji : No więc gram normalnie sobie i nagle nicoletta zaczyna mnie za nic kickac pytam się co ty robisz? a ona dalej kick wchodzę tak kilka razy na serv pytam sie za co i mowie zeby sie ogarneła a ta mnie dalej kicka bez podstawnie..... bana żadnego nie mam i nic nie wyzywałem są świadkowie Dowód: Brak:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts