Skocz do zawartości

focus1k  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    HEADSHOTPLAYER
  • Serwer
    5 MAPS
  • Data zdarzenia
    01.07.2022
  • Godzina
    Około 19
  • Opis sytuacji
    Cześć,

A więc, gracze zaczęli się skarżyć (niestety na say) na gracza HEADSHOTPLAYER, że czituje. Jako, że nie było to pisane tam, gdzie nie powinno nie wchodziłem na specta tylko po śmierci zacząłem go oglądać a że była to końcówka mapy to stwierdziłem, że na następnej od początku wejdę na spect i zobaczę, co gracz potrafi.
    Niestety, gracz nie pokazywał nic wyjątkowego, movement miał na dobrym poziome, miał parę akcji dziwniejszych, ale mógł być to równie dobrze fart a ja potrzebuję być pewny, że ktoś oszukuje, żeby mu wlepić bana.
    Po rozmowach na u@ z innym graczem, który mówił mi, że między rundami widać mnie przez chwile na spect i z tego powodu oskarżony gracz specjalnie gra słabo. Pobrałem więc demo z overpasa jak było to możliwe no i okazało się, że gracz perfidnie oszukuje. Nie będę się dłużej produkował, poniżej rozpiska dema.

36:40 - tak naprawdę wystarczy zobaczyć to, jak zabija nożem tego przeciwnika w fenixie i już wiadomo, że ma wh. Nie słyszał, nie dostał info, nie widział go schowanego a już wpatrzony wyciąga nóż.

Jakby to nie starczyło to daje jeszcze takie:

32:30 - dostaje w plecy, skanuje - ok ale pózniej jak wychyla zza drewna to celownik dalej na modelu, bo był przekonany, że jest przed ścianą
    32:50 - wychyla z w miare dobrym crosshair placementem ale prefire troche szybki a poza tym nie sprawdza innych pozycji
    34:40 - wchodzi bankiem na heaven i celownik praktycznie caly czas na modelu
    35:40 - wcelowuje sie i zatrzymuje, bo wie, że tam jest jakiś facet a później perfekcyjnie skanuje drugiego i leci za modelem

Myślę, że pierwsza akcja powinna Wam wszystko rozjaśnić. Oglnie biega pewnie, sprawdza miejscówki tak, żeby se sprawdzić chyba, że jest na jakiś oponent, to sprawdza je skrupulatnie.
    Podczas gdy sprawdzałem demo, dostał vote bana na 3h. Ja wnoszę o perma.

steam id gościa: STEAM_1:1:699591759
  • Dowody
    http://863203.node33.pukawka.pl/dem-de_overpass-1656693853-1656696357.zip
https://1shot2kill.pl/topic/113919-skarga-na-headshotplayer-5-maps/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...