czekoladka Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 C: @ czekoladka A: @ Aim Kox Imię: Kacper Wiek: 20 Wzrost: 192 Województwo: podkarpackie Cecha rozpoznawcza: Zamykanie tabeli Hobby: mma, sport Jan Błachowicz, Mariusz Pudzianowski, czy może zwykły chłopak z Podkarpacia - wywiad Aim Kox. C: Witam serdecznie wszystkich użytkowników w ten deszczowy poranek. Bohaterem odcinka jest -Aim Kox zabawny, miły, ale jednocześnie pracowity i pomocny opiekun 2 Maps’a. Miło mi Cię gościć czy chciałbyś na sam początek powiedzieć parę słów o sobie? A: Witam witam, miałem cichą nadzieję że kiedyś ktoś tu trafię. Zacznę standardowo, nazywam się Kacper wiek to szkoda się przyznawać, 20 na karku. W życiu prywatnym większość mojego czasu to poświęcam na treningi MMA co sprawia mi największą przyjemność. Lecz to nie moja pierwsza przygoda ze sportem, dużo trenowałem siatkówkę jak i lekkoatletykę w której miałem całkiem niezłe osiągnięcia razem z moim klubem CWKS Resovia zdobyliśmy Mistrzostwo Polski co jest największym osiągnięciem w mojej karierze. C: Kacper zaskoczyłeś mnie… nie zdawałam sobie sprawy, że rozmawiam z sportowcem, który jeszcze na swoim koncie ma Mistrzostwa Polski. Ja przy tobie to jestem obibok jeśli chodzi o jakiekolwiek ćwiczenia XD Jak w ogóle zaczęła się twoja przygoda i skąd takie zamiłowanie do sportu? A: Czy jest zemnie jeszcze sportowiec to nie powiedziałbym, nie trenuję już w takim ciągu jak kiedyś. Tamte czasy kiedy sportem żyłem dzień w dzień. Jedynym odpoczynkiem była niedziela kiedy to musiałem jeździć do Rzeszowa i tam uczęszczać do szkoły. Uciekłem trochę od pytania więc jak się zaczęła moja przygoda. Osobą która napędzała mnie do sportu był mój brat, z nim właśnie zaczynałem, a pierwszym sportem jaki uprawiałem była kalistenika lecz wtedy nie miałem takich chęci jakie mi później towarzyszyły, teoretycznie cały sukces zawdzięczam właśnie jemu. C: Tak właśnie myślałam, że ktoś musiał w Tobie zaszczepić te Zamiłowanie do sportu. W tym przypadku był to twój brat i jak widać jesteś mu za to bardzo wdzięczny. Życzę ci dalszych sukcesów w sporcie i mam nadzieję, że niedługo zobaczę twój występ na fame mma XD zmieniając już trochę temat, czy oprócz brata masz jeszcze rodzeństwo? A: Wystąpię na fame mma z barwach 1s2k.pl XD z dumą będę reprezentować sieć. A z rodzeństwa oprócz brata mam jeszcze siostrę również starszą, jestem najmłodszy z rodzeństwa. Spoiler C: Japierdole XDD A: Ale to by było za******e tak kur*a w barwach 1s2k XD C: Oh, cóż to za zaszczyt! Wyślemy na pewno komitet powitalny na czele z śmierdzielem @ Erwin. 'em XD Bycie najmłodszym ma swoje plusy, to oni zajmują się tobą, a nie ty nimi XDD Tak poza tym, wszystko fajnie pięknie, ale z jakich okolic jesteś i czy może w twoim miejscu zamieszkania jest obiekt ciekawy do zobaczenia? A: Byłby to wielki doping, z takim nie dało by się przegrać. Co do pytania to mieszkam aktualnie w Krośnie na podkarpaciu z takich najbardziej ciekawych miejsc są na pewno góry, Bieszczady miejsce na pewno warte uwagi, jedno z najładniejszych w Polsce. Każdy musi je zobaczyć szczególnie zimą wtedy są piękne jak i ciężkie do zdobycia. Obiektem to blisko mnie jest Zamek Odrzykoński w którym odgrywała się akcja "Zemsta" Aleksandra Fredro. C: Nie pozostało nam nic innego jak rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady. Fakt są piękne widoki, ale kiedy byłam w górach odniosłam wrażenie, że szlaki są dosyć ciężkie i jeszcze mało ludzi po nich chodziło. Można rzec mieszkasz w malowniczym miejscu i picie kawki z rana to sama przyjemność. Na karku masz już 20 lat, więc może nam powiesz co robisz w wolnym czasie, poza sportem? A: Aktualnie jest dużo więcej ludzi, lecz szlaki są ciężkie to prawda dla nie których osób jest naprawdę wyzwanie lecz warte wysiłku. Poza sportem to zazwyczaj pykam sobie w gierki spędzam czas ze znajomymi i dziewczyną, a poza tym to zastanawiam się nad wyborem pracy ponieważ mam dwie fajne oferty, a moja mnie już nie zadowalała. C: Dla tych widoków, warto się spocić i wejść na sam szczyt XD. Miałam właśnie pytać czy masz wybrankę serca, ale już odpowiedziałeś na moje pytanie, które zadałam sobie w myślach XD Zmiana starej pracy, poprzednia była niezadowalająca, jakie to nowe oferty, może zdradzisz nam szczegóły? A: Spodziewałem się pytania o wybrankę serca, czytam w myślach. A pracę za granicą zmieniłem z powodu nerwów, za dużo straciłem ich nie potrzebnie, nie którzy ludzie są po prostu leniwi i niekompetentni. Jedną ofertę mam na magazynie, i pewnie tam się udam. Ale to tylko początek ponieważ w przyszłości planuje celować w jednostki specjalne, wojsko może policja te sprawy mnie bardzo ciekawią i intrygują. Wymagają dużego wysiłku fizycznego jak i psychicznego czyli stworzone dla mnie. C: Rozumiem magazyn to zajęcie przejściowe, a celujesz w zupełnie coś innego. Wojsko czy policja na pewno potrzebna jest sprawność fizyczna, której nie mam XDD Niestety badają cię pod katem psychologicznym, czy poradzisz sobie w każdej nieoczekiwanej sytuacji. Dla chcącego nic trudnego, a sam mówisz, że jest to stworzone dla ciebie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko się uda. Tak teraz zmieniając trochę temat, czy masz może jakieś zwierzątko albo planujesz mieć w przyszłości? W końcu pies to przyjaciel człowieka. A: Zdecydowanie przejściowe człowiek się tylko marnuje. Ahh zwierzątko na tą chwilę nie mam ale marzy mi się mieć dwa pieski. Takie owczarki niemieckie piękne jak i kochane. Jak byłem malutki to miałem jednego pieska był mieszańcem wabił się cywil ale niestety już go nie ma z nami. C: Niestety Rzymu od razu nie zbudowano. Małymi kroczkami do przodu, trzeba myśleć pozytywnie, że wszystko się ułoży. Owczarki niemieckie, pierwsze co mi przychodzi na myśl to pies detektyw XD jedno z twoich marzeń to posiadanie pupila, poza tym masz jeszcze jakieś marzenie? Taki twój cel życiowy? A: Szczerze mówiąc nigdy jakoś tak nie myślałem o marzeniach, zdrowy rozsądek podpowiada żeby się ustatkować i myślę że to jest jedno z nich. Ale na tą chwilę moim marzeniem, celem życiowym jest faktycznie jednostka specjalna GROM,AGAT,BOA, jakbym się dostał do któryś z tych byłbym naprawdę szczęśliwy lecz cel osiągnę tylko ciężką pracą i determinacją. C: Praca, pracą, ale co z życiem osobistym? Takie jednostki specjalne, jak byś oczywiście się dostał, czego Ci życzę. To sporo wyrzeczeń, pochłania większość twojego czasu, który mógłbyś spędzić z rodziną. Domyślam się, że chciałbyś kiedyś założyć swoją rodzinę, co wtedy? Spoiler C: Lubię mocne pytania A: Ahh no mocne mocne A: Bardzo ciężkie pytanie. W takim zawodzie bardzo narażone jest ludzkie życie jak i psychika, nie jeden żołnierz wracał ze zniszczoną. Mam momenty zawahań co do tego, lecz na tą chwilę myślę że, da się pogodzić życie z rodziną, spędzać te chwilę razem ale ze świadomością że mogę przegapić ważne momenty życia, to tracę "motywacje", bynajmniej muszę spróbować tego, nigdy bym sobie nie wybaczył, ciągnie mnie do tego. C: Niestety parę ważnych momentów możesz przegapić, ze względu na zawód. Jednak jak kocha się naprawdę, to miłość jest ponad wszystko i wszystko wybacza. Kiedy masz wolny wieczór, jak go spędzasz? Jakiś film, serial na odmóżdżenie, godny polecenia. A: Gdy mam wolny wieczór zazwyczaj spędzam przy jakimś filmie, z jakąś przekąska w ręce, zdarzy mi się też poczytać. A filmem godnym polecenia jest "6 dni". Produkcja oparta na oblężeniu ambasady irańskiej. C: Pierwszy raz słyszę o tym filmie, ale skoro polecasz to może się skuszę i obejrzę! Wspomniałeś, że czasem sięgasz po książkę, jaki gatunek jest najlepszy, przy którym odpływasz od rzeczywistości? A: Zdecydowanie fantasy/przygoda uwielbiam. Ulubioną moją serią jest "Wiedźmin", nie przeczytałem jeszcze wszystkich ale jestem w trakcie, przy tej książce czasami tracę rachubę czasu. C: Mamy coś wspólnego książki, a zwłaszcza filmy fantastyczne to jest coś niesamowitego. Chociaż na chwilę za pomocą literatury, możesz się odprężyć i zapomnieć o wszystkim. Jednak Wiedźmina nigdy nie czytałam, ani nie oglądałam przez to ranię innych XDD Dobra szybki przeskok... Jakiej muzyki lubisz słuchać najbardziej? A: Muzykę lubię każdą, zazwyczaj wszystko zależy od nastroju, a z moich ulubionych twórców to: Opał , Floral Bugs, Słoń, no i oczywiście ZEJU POG xD. C: Można powiedzieć, że słuchasz wszystkiego w zależności od nastroju. Fajni, fajni twórcy średnio znam, nie moje klimaty. XD Wróćmy jednak do tematu Wiedźmina, o którym wspomniałeś wcześniej. Czy poza książką, grasz w gry związane z tą serią? A: Tak, przeszedłem wszystko wraz z dodatkami, głównie gra mnie zachęciła właśnie do przeczytania owej książki. Serial również obejrzałem sezon pierwszy trochę mnie zniechęcił lecz drugi zmienił moje nastawienie i z niecierpliwością czekam na trzeci. C: Jak zwykle jestem w tyle, ani nie czytałam, nie grałam i nie oglądałam. XDD Nawet, że mój chłop ciągle mi mówi to JEST za******e, masz to obejrzeć. Skoro tak każdy chwali ten serial, to może warto zobaczyć. Przejdźmy do pytań dotyczących naszej sieci, czyli na sam początek jak się u nas znalazłeś? Spoiler A: musisz to obejrzeć, za******e to jest, Zaraz odpowiem tylko skończę grę XD A: Trafiłem totalnie przypadkiem jak praktycznie każdy na takie serwery społeczności a że spodobała mi się gra na serwerze Mirage/Cache, to postanowiłem zostać. Szczególnie jak trafiłem pod skrzydła @KeveS , dzięki niemu tak naprawdę zostałem na sieci (Pozdrawiam Krystianka <3). Później jakoś się to potoczyło i jestem gdzie jestem z czego jestem bardzo zadowolony. C: Bardzo się cieszymy, że jesteś tu z nami. Widocznie każdy się tu czuje bardzo dobrze i nikt nie chce nas opuszczać (taka wirtualna rodzinka). Ahhh ten Krystianek, jaki on ma dar do przekonywania XD Jesteś opiekunem 2 MAPS, więc czy jesteś zadowolony z tego jak serwer obecnie wygląda? A: Jestem bardzo zadowolony a najbardziej to z naszej administracji, zgrana ekipka którą bardzo lubię. A serwer, są wzloty i upadki zaczął się sezon "wakacyjny" pogoda dopisuje, serwer nie jest pełny lecz to nie przeszkadza gracze są, dalej będę miał nad nim baczenie. C: Wiadomo słoneczko wyszło i zmienił się sposób na spędzanie czasu. Teraz jak pogoda dopisuje to nikt nie chcę tracić czasu na siedzenie przed komputerem. Cieszy mnie to niezmiernie, że jesteś zadowolony, jak widzę na każdej płaszczyźnie, zero uwag. xD heh czeka Cię kolejne ciężkie pytanie, gdybyś miał możliwość zmiany czegoś na forum, co by to było? Jest jakaś rzecz, która razi Ci po oczach? Spoiler A: pisze pisze czekoj kobito XD C: Dobra kur*a przepraszam A: HAHAHAHA A: Nie mam do czego się przyczepić, chłopaki już tyle bawią się w to że, wiedzą co jest najlepsze dla forum. Czy jest tu coś zmieniać na pewno fajną opcją byłoby wprowadzić coś nowego i jak widać nowe tryby powstają. Marzy mi się żeby na naszej sieci pojawił się tryb JB byłoby to naprawdę coś kozackiego. C: Sieć prężenie się rozwija i kto wie, może niebawem zobaczymy nowy serwer. Już na sam koniec naszego wywiadu szybkie strzały, jesteś gotowy? A:Dawaj, Zobaczymy czy chociaż tutaj strzelać potrafię xD C: M4A1 czy AK47? A:Tylko kałach C: MIRAGE czy CACHE? A: Cache - sentyment C: Wiedźmin czy CS:GO? XDDDDDDDDDDDDDDD A: kur*a no CS:GO To ja przy kompie C: XDDDDDDDDDDD Lato czy zima? A: Wiosna . Niech będzie lato C: Aha XD Góry czy morze? A: Morze C: Jako, że jestem z Podlasia to zakończenie musi być typowo alkoholowe XD Harnaś czy Lech? Powinnam dać Łomżę kurła XD A: Heineken najlepsze piwo, ale z tych to chyba wezmę Króla gór, Harnasia. Łomża jest tragiczna. C: Sobieski czy husaria? A: Husaria Sobieskiego C: Okej XDD chodziło o wódeczkę A: Żadnej nie piłem, no to dajmy Sobieskiego, bo nutkę fajną miał C: Na sam koniec ostatni strzał trzeźwy czy wcięty XDD A: Trzeźwy C: Nasz wywiad właśnie dobiegł końca, dziękuje za poświęcony czas. Rozmawiało się przyjemnie trochę stypy trochę śmiechu XD spędziłam miło czas, zrobiliśmy go w ciągu dwóch dni, dalibyśmy radę pewnie szybciej, ale zasnęłam. XDD Niestety było miło, ale się skończyło. Na sam koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? To właśnie ta wiekopomna chwila... A: Bardzo miło spędziłem ten czas, fajnie się rozmawiało cieszę się że trafiłem na takiego redaktora :). Chce pozdrowić każdego czytelnika. No i oczywiście @ piter 'ka, takiego jednego gryzonia, @ eQQ , @ KeveS , @ Kacper , dużo by wymieniać, każdego użytkownika forum. W spojlerach są takie małe smaczki Razem z Kacperkiem, zapraszamy do czytania i komentowania naszych wypocin! Anoallen , Maruda. , Paweł. i 7 innych 9 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Te smaczki to najlepsze Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noboddy Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Przyjemnie się czytało, dziękówka za pozdrowienie piter. i czekoladka 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter. Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Świetny wywiad, wybitny pomysł z tymi smaczkami, które urozmaicają czytanie całej pracy. Prawidłowe stwierdzenie Godzinę temu, czekoladka napisał: Cecha rozpoznawcza: Zamykanie tabeli Dzięki za pozdrowienia Godzinę temu, czekoladka napisał: No i oczywiście @ piter 'ka, takiego jednego gryzonia, czekoladka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Świetnie :) fajnie się to czyta czekoladka i piter. 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uganda Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 zazwyczaj w wywiadach się nie wypowiadam, ale w tym przypadku jest segment, przy którym chce się zatrzymać i rozwinąć myśl 2 godziny temu, czekoladka napisał: w przyszłości planuje celować w jednostki specjalne każdy chce do specjalsów się dostać, ale prawda jest taka, że osoba z cywila ma nikły procent szans na to, aby się dostać (jest to potwierdzone przez osobę pracującą już w służbach), to już lepiej pójść w konkretne służby, a dopiero w czasie rozwoju się przenosić wewnętrznie 2 godziny temu, czekoladka napisał: wojsko może policja te sprawy mnie bardzo ciekawią i intrygują z wojskiem o tyle jest spoko, że od matki ojczyzny dostajesz praktycznie wszystko tzn. mieszkanie, wyżywienie, dobre pieniądze (szeregowy na stan 2022 r. zarabia 4560 bez dodatków, w tym bonusy za dodatkowe służby) minusem jest nowa ustawa o obronie ojczyzny, która zakłada w każdym momencie obowiązkową służbę wojskową (również dla kobiet), więc jak nie chcesz być mięsem armatnim to radzę już teraz rozglądać się w tym kierunku policja natomiast jest bardzo zbliżona finansowo do woja, ale minimalnie niższe pieniądze masz za to, droga awansu lepsza od woja (przynajmniej nie musisz czekać 5 lat na kaprala), minusem jest fakt, że ciągle cię nagrywają podczas interwencji 2 godziny temu, czekoladka napisał: Niestety badają cię pod katem psychologicznym, czy poradzisz sobie w każdej nieoczekiwanej sytuacji absolutnie, testy nie sprawdzają czy sobie poradzicie w nieoczekiwanej sytuacji - jak testy mogą sprawdzić jak się zachowacie podczas no powiedzmy obecnej sytuacji na granicy polsko-białoruskiej (a podczas konfliktu zbrojnego to już w ogóle), kiedy macie przy sobie broń z ostrą amunicją, wiedząc że w każdej chwili jest zagrożenie wykorzystania broni, a nie daj boże użycia przeciw człowiekowi? prawo użycia broni jest tak skomplikowane, że podczas wizyty prokuratora jest rozliczany każdy nabój i przyczyna wykorzystania/ użycia broni 2 godziny temu, czekoladka napisał: Dla chcącego nic trudnego prawda, ale widząc pewnych siebie gości, którzy wmawiają sobie jacy to oni mają psyche i że są jak rambo to mam duże wątpliwości co do takich person; dopiero służba weryfikuje na jak dużo gość może sobie pozwolić rozwinięta myśl ma dać własne refleksje co do pracy zawodowej w służbach i w żadnym wypadku nie krytykuje podejścia osoby udzielającej odpowiedzi w wywiadzie czekoladka , Kacper , piter. i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda. Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Całkiem fajnie się czytało, dobra robota czekoladka i piter. 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113779-94-wywiad-aim-kox/#findComment-9174502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi