czekoladka Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Witajcie forumowicze! Niedawno zakończyliśmy serię pytań z naszym bywalcem - @ xRyBsoN . Całe Q&A możecie zobaczyć w tym temacie! Dzisiaj kolejną osobą, która znajdzie się pod ostrzałem jest admin DD2 - @ tNR . Zachęcamy do zadawania pytań! Z A S A D Y Temat zostanie zamknięty 17.06.2022 (23:59) Ps. Osoba została nominowana przez @ xRyBsoN , który ostatnio odpowiadał na pytanie naszych forumowiczów. raynie , tNR , xRyBsoN i 2 innych 2 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 1. W jakim województwie mieszkasz? Możesz też coś dokładniej 2. Masz jakieś hobby? Jeżeli tak, to jakie? 3. Co najczęściej poprawia Ci humor? 4. Ulubiona pora roku? 5. Numer buta? 6. Jesteś chrześcijaninem/wierzysz w Boga? 7. Skąd pomysł na nick "TNR"? 8. Masz dziewczynę? 9. Top3 ulubionych gier? 10. Jaki jest Twój ulubiony film? 11. Ulubiony przedmiot szkolny poza WF? 12. Na jakiej rozdzielczości grasz w CS 1.6? 13. Czy wierzysz w przesądy? 14. Ile masz wzrostu? 15. Twoje 2 wady i 2 zalety? piter. , czekoladka i tNR 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNR Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 19 godzin temu, xRyBsoN napisał: 1. W jakim województwie mieszkasz? Możesz też coś dokładniej 2. Masz jakieś hobby? Jeżeli tak, to jakie? 3. Co najczęściej poprawia Ci humor? 4. Ulubiona pora roku? 5. Numer buta? 6. Jesteś chrześcijaninem/wierzysz w Boga? 7. Skąd pomysł na nick "TNR"? 8. Masz dziewczynę? 9. Top3 ulubionych gier? 10. Jaki jest Twój ulubiony film? 11. Ulubiony przedmiot szkolny poza WF? 12. Na jakiej rozdzielczości grasz w CS 1.6? 13. Czy wierzysz w przesądy? 14. Ile masz wzrostu? 15. Twoje 2 wady i 2 zalety? Dzięki ryba 1. Pomorskie, a dokładniej gdzieś po środku 2. Lubię trenować, głównie biegać, poza tym wszystko po trochę np. samochody. Nie wspominam o komputerach xD 3. Myślę, że muzyka 4. Późna wiosna, gdy wszystko zaczyna rozkwitać i można zostawić kożuchy w domu 5. 43, a czasami 43 i 1/3 6. Tak 7. Za czasów gimnazjum (pół życia temu) miałem inny nick ale przyszedł czas na zmianę i nie jest to nic innego jak 2 litery z mojego imienia i nazwiska a "N" to łącznik a'n'd. Zagadka rozwiązana 8. Nie 9. Nie wiem czy CS bierzemy pod uwagę ale przypominają mi się głównie gry za czasów młodziaka. Na pewno GTA (chyba wszystkie części), Tomb Raider (głównie pierwsze części), Worms (?) xDD 10. Matrix 11. Zależy kiedy dokładnie ponieważ w liceum miałem 3 różne informatyki xD Także powiedzmy, że te 3 :D 12. Tutaj mogę zaskoczyć bo obecnie 1920x1200 13. Zazwyczaj wiem o danym przesądzie jak np ostatnio piątek 13 ale raczej nie wierzę w nie 14. ok 175 cm 15. Na pewno jako wada to zbyt analityczny oraz uparty xD Zalety, hmmm, empatyczny i uczciwy. piter. , czekoladka , Joystick. i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter. Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1. Ile masz wzrostu? 2. Jak masz na drugie imię? 3. Pizza vs kebab? 4. Jaki masz kolor ścian w pokoju? 5. Imię pierwszej miłości? 6. Grasz na jakimś instrumencie? 7. Ulubiony przedmiot szkolny? 8. Kolor zielony vs niebieski? 9. Ulubiona emotikonka? 10. Byłeś kiedyś w innym kraju? 11. Jaki masz kolor oczu? 12. Lubisz pływać? 13. Umiesz zwinąć język w rurkę? tNR , czekoladka i Joystick. 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekoladka Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1. Jak trafiłeś na naszą sieć? 2. Nie nudzi Cię granie ciągle tej samej mapy? 3. Gdybyś wygrał w totolotka, na co przeznaczyłbyś pieniążki? 4. Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? 5. Czego najbardziej się boisz? 6. Gdybyś mógł jeść tylko jeden posiłek do końca życia, co by to było? 7. Jakiej wstydliwej sytuacji nigdy nie zapomnisz? 8. Uważasz, że małżeństwo jest ważną częścią życia? 9. Temat alkoholowy (hehe) Wódka czy piwko, a może bimberek? 10. Miejsce, które pragniesz zobaczyć? 11. Co jest czerwone i szkodzi na zęby? 12. Jak potoczyłyby się losy Polski w czasie II wojny światowej, gdyby Rosjanie nie zaatakowali nas 17 września? Dalibyśmy radę walczyć z jednym wrogiem? piter. , tNR i Joystick. 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1. Czy lubisz słone paluszki? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173627 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NECKI Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Marzenie które wiesz że i tak nie spełni ale nieprzetajesz w nie wierzyć? piter. , czekoladka , tNR i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNR Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 W dniu 21.05.2022 o 12:06, piter napisał: 1. Ile masz wzrostu? 2. Jak masz na drugie imię? 3. Pizza vs kebab? 4. Jaki masz kolor ścian w pokoju? 5. Imię pierwszej miłości? 6. Grasz na jakimś instrumencie? 7. Ulubiony przedmiot szkolny? 8. Kolor zielony vs niebieski? 9. Ulubiona emotikonka? 10. Byłeś kiedyś w innym kraju? 11. Jaki masz kolor oczu? 12. Lubisz pływać? 13. Umiesz zwinąć język w rurkę? 1. ok 175 cm 2. Paweł 3. Trudna decyzja ze względu na to, że lubię oba dania ale myślę że pizza wygrywa 4. Szary 5. Nie było takowej 6. Nie jeśli chodzi o słownikową definicję ale na nerwach tak xD 7. Informatyka 8. Dobre pytanie ponieważ lubię oba ale tym razem wybieram zielony 9. XD 10. Byłem, nawet w kilku (taki ze mnie podróżnik) 11. Piwny 12. Lubię 13. TAK! ---------------------------------------------------------------------------- W dniu 21.05.2022 o 12:44, czekoladka napisał: 1. Jak trafiłeś na naszą sieć? 2. Nie nudzi Cię granie ciągle tej samej mapy? 3. Gdybyś wygrał w totolotka, na co przeznaczyłbyś pieniążki? 4. Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? 5. Czego najbardziej się boisz? 6. Gdybyś mógł jeść tylko jeden posiłek do końca życia, co by to było? 7. Jakiej wstydliwej sytuacji nigdy nie zapomnisz? 8. Uważasz, że małżeństwo jest ważną częścią życia? 9. Temat alkoholowy (hehe) Wódka czy piwko, a może bimberek? 10. Miejsce, które pragniesz zobaczyć? 11. Co jest czerwone i szkodzi na zęby? 12. Jak potoczyłyby się losy Polski w czasie II wojny światowej, gdyby Rosjanie nie zaatakowali nas 17 września? Dalibyśmy radę walczyć z jednym wrogiem? 1. Kilka lat temu szukałem z bratem serwera na którym można pograć w DD2 i w taki sposób zostałem na dłużej 2. Czasami tak ale jeśli jest klimat na serwerze to nie ma z tym problemu 3. Na pewno starałbym się zainwestować tak żeby ewentualnie same na siebie pracowały (taki ze mnie janusz xD) 4. Jeśli chodzi o mieszkanie do końca życia to raczej tutaj gdzie jestem, jeśli tymczasowo to pewnie jakiś fajny ciepły kraj :D 5. Boję się, że życie mi przeminie i zdam sobie sprawę gdy będę już za stary 6. Ulubionego dania nie mam więc wybrałbym spaghetti bolognese, jeśli chodzi o rzecz to byłaby to czekolada 7. Starałem się przypomnieć sobie ale "chyba" grubych sytuacji nie miałem 8. Tak 9. Wódka imprezowo, piwo miastowo ze znajomymi i dodałbym też spoza listy whisky! 10. W Polsce chciałbym odwiedzić różne miejsca jak np mazury bo nigdy tam nie byłem. Poza krajem Seszele, Malediwy, Meksyk xd 11. Kapsel od piwa? 12. Zawsze trzeba myśleć pozytywnie więc wierzę, że dalibyśmy radę! ------------------------------------------------------------------------------- W dniu 21.05.2022 o 13:46, #MuremZaBonusem napisał: 1. Czy lubisz słone paluszki? 1. Lubię ale przyznam, że dawno nie jadłem xDD -------------------------------------------------------------------------------- 21 godzin temu, NECKI napisał: Marzenie które wiesz że i tak nie spełni ale nieprzetajesz w nie wierzyć? 1. Chciałbym zobaczyć jak wygląda świat za kilkadziesiąt/set lat oraz polecieć w kosmos czekoladka , xRyBsoN , piter. i 2 innych 3 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak. Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 1. Jak zamierzasz obchodzić swoje 30 urodziny? xRyBsoN , czekoladka , piter. i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent47 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) 1. Jaka pogoda według ciebie jest najlepsza? 2. Kim chciałbyś zostać w przyszłości 3. Rower vs bieganie 4. Ubiór sportowy czy elegancki 5. Ile razy oparzyła cie pokrzywa 6. Pilka nożna czy siatkówka a może co innego ... ? 7. Miałeś dużo resoraków za młodziaka? 8. Nauczysz mnie tak ładnie grać ? 9. Gdybyś miał zmienić coś w sobie to co by to było 10. Najlepszy rodzaj napoju ? 11. Adidas vs nike ? 12. Masz jakiś wzorzec najlepszego gracza w counter strike ? 13. Jakbyś miał być tylko dobry albo zły to co byś wybrał i dlaczego. ?? 14. Ile lat miałeś zanim się dowiedziałeś że mikołaj nie istnieje? 15. Idealna pora na drzemkę? 16. Ile słodzisz do kawy / herbaty 17. Ulubiona osoba na serwerze? 18. Masz jakieś pytanie na które chciałbyś znać odpowiedź? 19. Jakie oceny w szkole miałeś 20. Samochody vs motocykle ? ? Edytowane 23 Maja 2022 przez xHiTMANx tNR , piter. , czekoladka i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNR Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W dniu 22.05.2022 o 19:26, Misiak. napisał: 1. Jak zamierzasz obchodzić swoje 30 urodziny? 1. Najprawdopodobniej będzie imprezka -------------------------------------------------------------------- W dniu 23.05.2022 o 05:28, xHiTMANx napisał: 1. Jaka pogoda według ciebie jest najlepsza? 2. Kim chciałbyś zostać w przyszłości 3. Rower vs bieganie 4. Ubiór sportowy czy elegancki 5. Ile razy oparzyła cie pokrzywa 6. Pilka nożna czy siatkówka a może co innego ... ? 7. Miałeś dużo resoraków za młodziaka? 8. Nauczysz mnie tak ładnie grać ? 9. Gdybyś miał zmienić coś w sobie to co by to było 10. Najlepszy rodzaj napoju ? 11. Adidas vs nike ? 12. Masz jakiś wzorzec najlepszego gracza w counter strike ? 13. Jakbyś miał być tylko dobry albo zły to co byś wybrał i dlaczego. ?? 14. Ile lat miałeś zanim się dowiedziałeś że mikołaj nie istnieje? 15. Idealna pora na drzemkę? 16. Ile słodzisz do kawy / herbaty 17. Ulubiona osoba na serwerze? 18. Masz jakieś pytanie na które chciałbyś znać odpowiedź? 19. Jakie oceny w szkole miałeś 20. Samochody vs motocykle ? ? 1. Do trenowania ok 17C Normalnie myślę że ciepełko ale bez przesadyzmu 2. Królem botów A tak poważnie to nie myślałem o tym 3. Obydwa sporty lubię ale preferuję bieganie 4. Cały dzień w dresach więc pewnie sportowy ale lubię elegancko ubierać się xD 5. Milion pięćset sto dziewięćset XD Nie mam pojęcia ale na pewno dużo 6. W szkole pewnie siatkówka mimo że byłem za niski na grę XD 7. Kilka na pewno, ile dokładnie to nie wiem 8. NIE XD 9. Myślę, że nic ponieważ nie byłbym tą osobą którą jestem 10. Kawa, herbata xd 11. Nike 12. Od zawsze lubiłem grę naszych rodaków ale szczególnie NEO 13. Już jestem dobry xDDD i na pewno to bym wybrał 14. Gdzieś w przedszkolu chyba, więc maks 6 lat xD 15. Między 16 a 17 :D 16. Nic nie słodzę, tylko paniom 17. To pytanie jest podchwytliwe i na jako jedyne nie odpowiem 18. Czemu ja XD 19. Raczej średnie, nie byłem wzorowym uczniem ale też nie słabym 20. Samochody. Dodam, że chciałbym kupić motocykl xD piter. , Joystick. i czekoladka 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joystick. Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1. Ulubiona potrawa? 2. Najpiękniejsze miejsce w którym byłeś? 3. Jakiego typu muzyki słuchasz? 4. Ulubiona piosenka? 5. Jaki film ostatnio oglądałeś? 6. Lubisz śpiewać? 7. Jaką książkę ostatnio przeczytałeś? 8. Jaki sport lubisz najbardziej oglądać w TV ? 9. Co lubisz robić w wolnej chwili (poza cs)? 10. Masz rodzeństwo ? 11. Masz tatuaż, jeśli tak to gdzie? 12. Masz jakieś zwierzę? 13 Morze czy góry? 14. Grałeś kiedyś w cs'a na joysticku? tNR , piter. i czekoladka 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNR Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 W dniu 25.05.2022 o 15:24, Joystick. napisał: 1. Ulubiona potrawa? 2. Najpiękniejsze miejsce w którym byłeś? 3. Jakiego typu muzyki słuchasz? 4. Ulubiona piosenka? 5. Jaki film ostatnio oglądałeś? 6. Lubisz śpiewać? 7. Jaką książkę ostatnio przeczytałeś? 8. Jaki sport lubisz najbardziej oglądać w TV ? 9. Co lubisz robić w wolnej chwili (poza cs)? 10. Masz rodzeństwo ? 11. Masz tatuaż, jeśli tak to gdzie? 12. Masz jakieś zwierzę? 13 Morze czy góry? 14. Grałeś kiedyś w cs'a na joysticku? 1. Spaghetti bolognese 2. Ciężko wybrać bo było ich kilka, jedno z nich to na pewno wulkan Teide na Teneryfie 3. Głównie muzyka elektroniczna, house, tech-house, techno, pop, dance ale też wszystko inne co wpadnie do ucha, oraz muzyka filmowa 4. Chyba takowej nie mam ale lubię starą tiesto adagio for strings 5. "JAK POKOCHAŁAM GANGSTERA" 6. Śpiewać nie potrafię ale za pomocą %% też nie potrafię ale śpiewam czasami 7. Tytułu nie pamiętam ale była to książka psychologiczna xd 8. Lekkoatletyka 9. Słuchać muzyki, trenować, spacerować 10. Mam 4 rodzeństwa XD 11. Nie mam 12. Aktualnie nie, ostatnio miałem psa. 13. Wybór trudny, bliżej mam do morza więc może morze :D 14. AHAHAHA, nieee piter. , Joystick. i czekoladka 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/113660-qa-tnr/#findComment-9173957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi