forestforever2911 Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 1. Nick: 乇ムらㄚ2. Imię: Damian 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 3/10 5. Sprawny i działający mikrofon: tak mam i działa 6. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/account/manage/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: ponieważ dużo przebywam na tym serwerze i chciałbym żeby był na nim porządek dlatego, że w ostatnim czasie zauważyłem że wchodzą albo jakieś trolle, cziterzy, dzieci które ciągle gadają i innym to przeszkadza 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak http://steamcommunity.com/profiles/76561198202651176/ 9. Staż w Counter-Strike 1.6: kiedyś admin 10. Czy posiadałeś już admina?: tak ale na serwerze w cs 1.6 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer? chciałem sobie pograć na serwerze ze skinami i jakoś mi się z podobał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Nie Kompletne podanie + 1 raz Cię widzę Na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
forestforever2911 Posted August 3, 2017 Author Report Share Posted August 3, 2017 przepraszam nie na tu napisałem, na tym serwerze jeszcze nie grałem ale z chęcią zagram a dlaczego nie kompletne podanie co jeszcze brakuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 14 minut temu, forestforever2911 napisał: przepraszam nie na tu napisałem, na tym serwerze jeszcze nie grałem ale z chęcią zagram a dlaczego nie kompletne podanie co jeszcze brakuje ? zly link gametracker'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
forestforever2911 Posted August 3, 2017 Author Report Share Posted August 3, 2017 Teraz, Ave napisał: zly link gametracker'a rozumiem dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Jeżeli nie ten serwer co trzeba to zamykam. Ave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts