kala Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Jako iż nie widzę forum o nazwie "prośba o UB" to pisze to tutaj. Po paru dniach rozgrywki na owym serwerze nagle dostaje bana z powodem czitowania. Nie miałem nigdy na tej serwerowni bana tym bardziej, że gram na "steam". Sytuacja wyglądała tak, że zabiłem gracza o nicku "mama" przez ściane po prostu skanując miejsce w którym prawdopodbnie mógł ktoś tam być. No i zabiłem, po 30 sekundach wyskoczyła tabelka z banem. Także to jest skarga na tego administratora, że nawet nie wykonał screen shotów, tym bardziej nie przeszedł na specta aby mnie obejrzeć. Mam nadzieje, że ktoś z wyższą rangą to rozpatrzy. Pozdrawiam : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz / Cheating' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:52535507' [AMXBans] Twoje IP: '31.0.125.97' [AMXBans] =============================================== Panu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panu Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 (edited) http://banid.pl/kto?to=0:0:52535507 - VAC: ZBANOWANY! jedynie co mógłby napisać to wiersz o tym jaki jest cipejek Edited August 2, 2017 by Ajs MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Jeżeli dany admin serwera zbanuje Cię z powodem "screeny" "czitujesz" nie możesz na niego napisać skargi chyba że robi to notorycznie specjalnie. Od tego jest admin żeby sprawdzał ludzi. Ale widzę że nosa jednak miałem Cytuj http://banid.pl/kto?to=0:0:52535507 - VAC: ZBANOWANY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts