Eyzar. Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Dzień dobry/dobry wieczór. @ Paweł. napisał, bym ten temat założył, więc to czynię. Wprowadzono limit AWP, który jest zależny od ilości osób na serwerze. I tak, mam ból du*y o to, że został wprowadzony. Po 1. Limit ten powinien być większy, gdyż uważam, że aktualny jest po prostu za mały. Po 2. Jest to według mnie i nie tylko mnie lekkie "pay2win", ponieważ gracze, którzy nie mają vipa, nie mają teraz szans na zakupienie awp, ponieważ zanim zrobią odpowiednią kombinację klawiszy awp zostaną wykupione. Po 3. Nie widziałem żadnego tematu à propos tego problemu, co według mnie też jest błędem, ponieważ nie zostało to przedyskutowane z graczami, a z tego co wiem, serwer jest dla robiony dla i pod graczy, dlatego dziwię się, że zostało to wprowadzone bez wcześniejszego poinformowania graczy. Pragnę również, by gracze GO:MODa wypowiedzieli się w tym temacie co sądzą na ten temat. A po wystarczającej wymianie zdań, zostawić / zmienić ten pomysł. M4A1 , xRyBsoN , Meffedron1991 i 2 innych 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 2 minuty temu, Eyzar. napisał: Po 1. Limit ten powinien być większy, gdyż uważam, że aktualny jest po prostu za mały. Brakuje mi tutaj cyfry, która by Wam odpowiadała (mozesz dodać ankiete) 2 minuty temu, Eyzar. napisał: Po 2. Jest to według mnie i nie tylko mnie lekkie "pay2win", ponieważ gracze, którzy nie mają vipa, nie mają teraz szans na zakupienie awp, ponieważ zanim zrobią odpowiednią kombinację klawiszy awp zostaną wykupione. Wystarczy bind 3 minuty temu, Eyzar. napisał: Po 3. Nie widziałem żadnego tematu à propos tego problemu, co według mnie też jest błędem, ponieważ nie zostało to przedyskutowane z graczami, a z tego co wiem, serwer jest dla robiony dla i pod graczy, dlatego dziwię się, że zostało to wprowadzone bez wcześniejszego poinformowania graczy. xRyBsoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotPawel Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Oooo na to czekałem tylko Godzinę temu, Paweł. napisał: Brakuje mi tutaj cyfry, która by Wam odpowiadała (mozesz dodać ankiete) Po 1 -Jak dla mnie powinno to być całkiem usunięte broń jak broń do której potrzeba więcej skilla niż do reszty broni. Po 2 - Po co blokować/dawać limit skoro każdy ma możliwość kupić awp i tak samo z niej grać? Dawanie limitów dlatego że ktoś gra z tego lepiej? Bez sensu Godzinę temu, Paweł. napisał: Wystarczy bind Niby tak niby nie do końca, nie każdy to potrafi i tak można poszukać w necie owszem ale co to da jeżeli czasami nawet nie da się wykorzystać SVIPA by zgarnąć awp Ci co grają awp po prostu spamują tylko 3 żeby wziąć awp i czasami to sie nawet nie udaje Godzinę temu, Paweł. napisał: Godzinę temu, Eyzar. napisał: Po 3. Nie widziałem żadnego tematu à propos tego problemu, co według mnie też jest błędem, ponieważ nie zostało to przedyskutowane z graczami, a z tego co wiem, serwer jest dla robiony dla i pod graczy, dlatego dziwię się, że zostało to wprowadzone bez wcześniejszego poinformowania graczy. Propozycja która była rok prawie rok temu poważnie? Ankieta ankietą można się tym sugerować ale czy to ma sens? Ktoś wszedł kliknął i wyszedł 0 jakiegokolwiek powodu by to wprowadzać, czy nie lepiej posłuchać graczy którzy rzeczywiście grają na serwerze i mają jakieś pojęcie o tej grze. Płacze będą zawsze nie da się ich uniknąć. Tyle ode mnie dziękuje. Edit: Był nie było nie działał i nikt sie o tym nie przypominał ani nie wnikał że tego nie ma co oznacza że mieli w to wywalone i nikomu nie przeszkadzało Było 16 głosów gdzie różnica była zaledwie 4, a w odpowiedziach przynajmniej poznasz plusy i minusy dodania czegokolwiek na serwer, co Ci da to ze dasz samą ankietę skoro nie poznasz tych plusów i minusów które dają dużo do myślenia w przeciwienstwie do pustych głosów Edytowane 23 Lutego 2022 przez BotPawel xSoSik i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 14 godzin temu, BotPawel napisał: Propozycja która była rok prawie rok temu poważnie? Przez ponad pół roku był, limit AWP, który nie działał dobrze, więc tak, była prawie rok temu. 14 godzin temu, BotPawel napisał: Ankieta ankietą można się tym sugerować ale czy to ma sens? Ktoś wszedł kliknął i wyszedł 0 jakiegokolwiek powodu by to wprowadzać, czy nie lepiej posłuchać graczy którzy rzeczywiście grają na serwerze i mają jakieś pojęcie o tej grze. Lepiej 30 głosów w ankiecie niż 3 odpowiedzi w temacie ;) ---- 14 godzin temu, xSoSik napisał: Jasne oczywiście, że wystarczy bind ale nie każdy gracz o tym wie i nie każdy nowy czy aktualny gracz będzie myśłał o bindach tylko zmieni serwer. Zyjemy w 2022 roku, szukanie w google nie jest niczym nowym ;) 14 godzin temu, xSoSik napisał: Temat troszeczkę nie aktualny, który zaraz będzie miał swoją rocznice. Jest wielu nowych graczy i o wiele mniej graczy, ktrórzy grali rok temu. Raczej za dużo się przez ten rok nie zmieniło jeśli chodzi o AWP. 14 godzin temu, xSoSik napisał: Aktualnie grając tak zwane "mapy pod AWP" tych 4 szczęśliwców posiadających AWP wystrzela resztę graczy jak kaczki. No niestety, czasem trzeba i tak. 14 godzin temu, xSoSik napisał: Jest to dosyć niesprawiedliwe szczególnie dla graczy, którzy mają nabite na sttatraku 2,3,4 czy 5k killi. Wkrótce będzie reset, więc taki argument "bo mają" niezbyt siedzi. 14 godzin temu, xSoSik napisał: Nie ma co się oszukiwać serwer aktualnie przechodzi delikatny kryzys. Gracze oczekują poprawek błedów naprawienia chociażby klanów czy świeżości w postaci nowych skinów, a taka zmiana prędzej zniechęci graczy do dalszej rozgrywki na naszym serwerze niż ich przyciągnie. Bywa i tak, błędy są poprawiane, a to ze niektórzy nie wiedzą jak coś działa, to niestety nie mogę nazwać tego błędem. Klany będą robione od nowa, więc nie spodziewałbym się szybkiej zmiany, zwłaszcza że jestem sam i mam troszkę na głowie ;) X Czasu temu gdzieś pisałem, żeby wybrać nowe skiny, dać mi listę i będą one zrobione, nadal się nie doczekałem. Każdy gra gdzie chce. Nie rozumiem troszkę (adminów GO moda), przez 30 dni na trello blokada AWP lezała, nikt nie napisał (tak napiszcie ze nie macie tam dostępu, ale siedzieliście z Kingą na TS'ie wystarczyło jej zapytać). Ale no tak, nie jest to w Waszych wymaganiach, nie musicie pytać o takie rzeczy. 14 godzin temu, xSoSik napisał: Lepiej 3 odpowiedzi w temacie od graczy, którzy grają niż 30 głosów w ankiecie od osób, które grały rok temu lub przegładały forum i kliknęły w ankiete ;) No nie, bo nadal będzie płacz od 100 innych graczy, więc nie dodawaj czegoś ch******o ;) 14 godzin temu, BotPawel napisał: Był nie było nie działał i nikt sie o tym nie przypominał ani nie wnikał że tego nie ma co oznacza że mieli w to wywalone i nikomu nie przeszkadzało Było 16 głosów gdzie różnica była zaledwie 4, a w odpowiedziach przynajmniej poznasz plusy i minusy dodania czegokolwiek na serwer, co Ci da to ze dasz samą ankietę skoro nie poznasz tych plusów i minusów które dają dużo do myślenia w przeciwienstwie do pustych głosów Tak poznam, dlatego nikt nie mówi że ma BYĆ SAMA ankieta. Wytraczy pomyśleć i można zrobic ankietę oraz dodać możliwość pisania, kto będzie chciał to się wypowie, kto nie, odda głos w ankiecie :) Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSoSik Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, Paweł. napisał: Wystarczy bind Jasne oczywiście, że wystarczy bind ale nie każdy gracz o tym wie i nie każdy nowy czy aktualny gracz będzie myśłał o bindach tylko zmieni serwer. Temat troszeczkę nie aktualny, który zaraz będzie miał swoją rocznice. Jest wielu nowych graczy i o wiele mniej graczy, ktrórzy grali rok temu. Sam limit AWP moim zdaniem ma sens tylko jeżeli mówimy o sytuacji, gdzie na serwerze jest poniżej 10 osób i mapa jest zamknięta. Aktualnie grając tak zwane "mapy pod AWP" tych 4 szczęśliwców posiadających AWP wystrzela resztę graczy jak kaczki. Dlaczego osoby, które graja AWP regularnie nie mogą grać swoją ulubiona bronia w momencie gdy osoby grające cały czas np. AK czy M4 maja tą swobodę lub randomowy gracz wchodząc na serwer ma ochotę dziś grać AWP i nie ma takiej możliwości? Jest to dosyć niesprawiedliwe szczególnie dla graczy, którzy mają nabite na sttatraku 2,3,4 czy 5k killi. Nie ma co się oszukiwać serwer aktualnie przechodzi delikatny kryzys. Gracze oczekują poprawek błedów naprawienia chociażby klanów czy świeżości w postaci nowych skinów, a taka zmiana prędzej zniechęci graczy do dalszej rozgrywki na naszym serwerze niż ich przyciągnie. Cytat Lepiej 30 głosów w ankiecie niż 3 odpowiedzi w temacie ;) Lepiej 3 odpowiedzi w temacie od graczy, którzy grają niż 30 głosów w ankiecie od osób, które grały rok temu lub przegładały forum i kliknęły w ankiete ;) Edytowane 23 Lutego 2022 przez xSoSik dopisanie cytatu aby nie robić spamu Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffedron1991 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) jak dla mnie glupi pomysl z ta blokada awp takie moje zdanie :) tym bardziej ze gra sie na skiny i ktos ma dobry skin do awp a nie moze go uzyc Edytowane 23 Lutego 2022 przez Meffedron1991 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy D. Tail Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 25 minut temu, Paweł. napisał: Nie rozumiem troszkę (adminów GO moda), przez 30 dni na trello blokada AWP lezała, Dorzucę, że ten temat związany z limitem AWP na trello nie był wrzucany, przez Pawła, a przez kogoś innego i niech tego nie unika, bo to co tam @ Paweł. dostaje to to robi, a to że nikt nie obgadał tego ze społecznością serwera to już musicie szukać problemu u tej osoby. 31 minut temu, xSoSik napisał: Nie ma co się oszukiwać serwer aktualnie przechodzi delikatny kryzys. Mocny kryzys Paweł. i Noksiaczekkk 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot_rusek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Sam w sobie limit jest okey, lecz faktycznie cyfry trzeba, by zmienić bo trochę za małe one są. Ograniczenie użycia tej broni się przyda, bo niekiedy gracze już przesadnie try harduja i 3/4 lata z awp. Zwiększyć cyfry Poniżej 10 do 2 Od 10 do 20 zrobić 5 Powyżej 21 dać na 7 Taka moja propozycja. BroX. 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsYchoLL Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) Moim zdaniem limit powinien zostać usunięty, broń jak każda inna więc dlaczego musi być ograniczana? Bo ktoś nie umie unikać zabicia z awp? Jeśli ktoś przeżyje ileś rund po kolei to będzie tak że nikt inny nie kupi tej broni. Ile jest osób które na każdej mapie grają awp bo chcą się skupiać tylko na tej broni i bardzo dobrze nią grać na bliskie czy też dalsze odległości, moim zdaniem to będzie odpychało graczy a nie ich przyciągało chyba że wyjątkiem będzie poniżej 5vs5. Z skinami to samo będzie po co komuś skin jak marne szanse na granie awp? Edit. Mapy typy Aztec dust2002 dust4ever westwood są bardzo pod grę awp bo są duże więc te ograniczenia nie pomogą, więcej awp to większe szanse danej drużyny, jakiś random z vipa kupić awp padnie niewiadomo gdzie i już będzie ciężko wyjść z niektórych miejsc Edytowane 24 Lutego 2022 przez PsYchoLL Dodanie wypowiedzi bot_rusek , Meffedron1991 i xSoSik 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh0keN Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Zrobila się gowno burza bo nie może kilka osób kupić awp, limit jest ok na moje ale zwiększyć go a nie tak jak było przynajmniej wczoraj ( na 23 graczy po 2 awp na druzyne) dodać limit 1 awp na 5 graczy ( jeśli mamy przypominać CS go to logicznie to brzmi gdyż tam gra przeważnie na 1 drużynę 1 sniper) wtedy wyglądałoby to tak 1-4 =0 awp 5-9 =1 awp 10-14= 2 awp 15-19 =3 awp 20-24=4awp 25-32=5awp 5 awp na drużynę i tak sporo ale tak jak wyżej czytałem, graczy którzy umieją z tego grać jest mniej, a teraz to wyglada ze jakis random szybciej kliknie awp i Ty juz w tej rundzie nie pograsz Do tego masz jeszcze operacje jak dmg z awp, i ile ja to mam robić przy obecnych limitach jak nie będę mógł kupić???? Ok bind bindem ale nie każdy będzie to potrafił to po 1 po 2 spora część społeczności a tym bardziej admini mają i tak zawalone juz klawiatury bindami xRyBsoN , xSoSik i Noksiaczekkk 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najman. Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Krótko i na temat ,według mnie limit nie jest potrzebny gdyż tak jak shoken powiedzial wiąże się z mniejsza grywalnoscia graczy dodatkowo misje z awp będą teraz trudniejsze przez te ograniczenia co wiaze się ze zmianą operacji. Tak jak inni powiedzieli broń tak jak inna to tak jakbyście zablokowali m4 czy AK. Jak już chcecie dać limit yo ustawcie np ze dla svipa w menu wybrania broni można wybrać awp raz na 3-5 rund ale to juz trzeba w osobna ankietę zmontować Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165721 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Limit AWP off. xRyBsoN , Eyzar. , PsYchoLL i 4 innych 3 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffedron1991 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 dokladnie bron jak kazda inna,swoja droga zastanawia mnie dlaczego blokowana jest autocampa i tarcza i to nie tylko tutaj bo na kazdym serwerze,ja bym to odblokowal Noksiaczekkk , Kubusiek , jefe. i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jakby to powiedzieć... Wiedziałem, że temat mogę zostawić otwarty na chwilę, a ktoś się mało inteligentnie nadzieje z offtopem xD Paweł podjętym działaniem sprawę zamknął, ja wyjaśniłem co i jak, więc temat uznaję za rozwiązany. BotPawel i Irytująca 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/112634-limit-awp/#findComment-9165943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi