Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: kubanowskiMEN
Nick gracza, na którego składasz skargę: Mentolek
Opis sytuacji:Witam chciałbym zacząc z informacją że wszystkie czyny zostały zrobione po kolei tak jak jest tutaj opisane 1 z nich  to jest odliczanie:jego odliczanie trwa 0,5 brak czasu na reakcje i karniaki 2 ze sytuacij kolega robi free damage ja ide mu oddać on mi zadaje kolejne 108 hp jakgbym się nie cofną to zabił by mnie.3 to faforyzacja niby zakaz skakania zabija nowego strażnika Vsyns z powodem zakaz skakania w czym ja skakałem razem z nim brak reakcij NAPEWNO widzał jak skacze.4 brak sprawnego mikrofonu ponad 50% graczy nic nie rozumie i tutaj wszystko łączy się w całosć wszystkie polecenia odliczanie (0,5 sec) nie zostały poprawnie wykonane ludzie się skarżyli na to on ma to w du**e i leci dalej.
Data i czas zdarzenia: 23.01.2022 czas 21:15 a faforyzacja 21:37 tak musiałem.akcje dzialaly się pod końcem mapy (nie na początku)
Steam ID oskarżonego: STEAM_1:0:452638824
Dowody: demko https://e90.hltv.org.pl/srv72822/HLTV-2201232115-jail_gravity.dem.zip

Z góry chciałbym przeprosić właściciela za obciążenie które robie swoimi skargami ale napoczątku poznawania forum jak i serwera wiedzałem ze czeba wziąć to na włąsna odpowiedzalnośc i ogarnąć ten syf.

Z życzliwością kubanowskiMEN <3 

Odpowiadając tobie uwu nie była to ta sytuacja na którą ty odpowiadasz nie było cię przy niej nie było cię na serwerze to nie te sytuacja która ty komentujesz.pierwsze demko puzniej komentarz.

Edytowane przez kubanowskiMEN
https://1shot2kill.pl/topic/112143-odrzucona-skarga-mentolek/

Siemka tutaj UwU Byłem przy tej sytuacji to się wypowiem.

1:odliczanie mentolka jest prawidłowe i nikt nie ma do tego problemu tylko ty nie dziwne?

2:Faforyzacji żadnej nie było mordo polecenie było bez ruch do odwołania w celu a ty wyszedłeś i zostałeś na zewnątrz a jeden więzień wrócił do cel więc ty tylko chyba zostałeś zabity (jak ci o tą sytuację chodzi )

3:Mentolem ma dobre mikro tylko ty źle go słyszysz. A i 1 osoba z 12 to nie 50% XD

I po pierwsze nie wiem gdzie widzisz ten "syf" na serwerze bo codziennie tam jestem i też inni admini  pilnują. I nie wiem jak możesz mówić syf na tak naprawdę swój serwer bo go pilnujesz więc pomyśl co piszesz nie raz.

Po drugie Pierw sam dobrze znaj regulamin bo wszedłem tylko na 10 minut na serwer to już widziałem że 2 razy zwracałeś uwagę i dwa razy nie miałeś racji . A jak ja ci zwróciłem uwagę że mentolek nic nie robi źle To podniosłeś na mnie głos.

I po trzecie teraz będę miał na ciebie oko i będę ci mówił każdy błąd jaki zrobisz bo ty też zwracasz uwagę na każdy minimalny błąd gracza i w taki sposób ludzie też wychodzą z serwera więc pomyśl czy nie możesz też kilka razy przymknąć oka :))

https://1shot2kill.pl/topic/112143-odrzucona-skarga-mentolek/#findComment-9162069

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...