♥ Kartky ♥ Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 1. Imię: Kacper 2. Nick z gry: ♥ Kartky ♥ 3. Wiek: 19 4. Czy byłeś adminem na innych serwerach: Tylko 1.6 5. SteamID: STEAM_1:1:3053713 6. Link do twojego profilu na GT z danego serwera: http://www.gametracker.com/server_info/137.74.1.201:27195/top_players/?query=kartky 7. Znajomość SM x/10: ocenię na oko, bo jedynie tylko czytałem komendy w necie, z tego co wiem, bardzo podobne do amx. Różnica amx_ban = sm_ban. Podstawowe komendy z tego co widziałem, to ez pz, tylko zamienić człon, więc mogę na oko dać 5/6 na 10 8. Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK. 9. Dlaczego chcesz dostać admina: Wchodzę po pracy pograć dla funu, a tu dzieci się odpalają i grają po 1/2h bez bana, bo admina nie ma... Nie obiecuję, że jakieś tam super normy będę wyrabiał, ale zazwyczaj, jak gram to zaraz muszę wychodzić, bo odpał na spinbocie.... Dlatego też i gt takie lipne się robi. To tyle, a i żeby nie było na innym forum posiadam tylko rangę redaktora. Tutaj nie zamierzam się wiązać, a raczej odwalić swoją robotę, jako "bot janusz admin", odwiedzić te forum minimum 2/3 razy dziennie, żeby nie było, sprawdzić dział i tyle. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts