Skocz do zawartości

Skarga - Danse Macabre

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez dredek,

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: enq

Nick gracza, na którego składasz skargę: Danse Macabre

Opis sytuacji: Admin na którego składam skargę, cały czas klatkuje, że czasami nie da się go trafić, mimo próśb moich, jak i innych graczy niestety nic się nie zmieniło, więc postanowiłem zmienić ton, bo jak widać zwykłe słowa do niego nie docierają, a on tylko odpisał mi, że mogę dostać bana. Zastanawia mnie tylko, jak to jest możliwe, że gra on w okolicach ~40/60 pingu i z jego pov'a wynika, jakby nie miał w ogóle problemów, nie ma opóźnionej reakcji, strzela tak samo, podejrzewam, że jest tu stosowany jakiś fake lag, bądź coś w tym stylu. Nie jest to zachowanie godne admina, zamiast postarać się to naprawić, gra dalej, nie zważa na uwagi graczy, których to irytuje.

Data i czas zdarzenia: Cały czas, gdy jest na serwerze, zawsze jest tak samo.(Dzisiaj w okolicach godziny 10:30)

Steam ID oskarżonego:  # 8 "Danse Macabre" 3037 STEAM_0:0:591132505   0 02:51   33    0

Dowody: Mój POV z mapy, gdy siedzę na spect i obserwuje w/w pana, jest tam pokazane z 3 osoby, jak zachowuje się jego postać oraz jak zachowują się modele innych graczy. https://www37.zippyshare.com/v/oWWZ8sFA/file.html

Dokładnie od 3:01 widać jak go teleportuje z mojej perspektywy i tak jest praktycznie przez cały czas, gdy jest on na serwerze.

Później od ~4:20 jest już perspektywa z 3os. jego, jak i innych graczy i tylko u niego się tak dzieje.

Apeluję, aby zrobić z nim porządek, bo tak jak pisałem wyżej, nic nie robi sobie ze słów, które się do niego mówi, może dopiero ta skarga coś wskóra, pozdrawiam.

Edytowane przez looser
https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/

Oglądałeś w ogóle te demko? Przecież doskonale widać, że problem leży po Twojej stronie. Nie tylko mnie klatkuje na tym demku.

Jesteś jedyną osobą, która ma z tym problem, nikt inny nie zwrócił mi uwagi co do tego. To ty masz wieczny problem z modelami, nawet na demku widać że wywala Ci błąd.

Jedynie była poprzednia skarga, ale to zostało wyjaśnione i działo się tak przez pobieranie gry na Xboxie. Wtedy był problem z światłowodem z Orange, którego posiadam. FPS mam cały czas 100. Ping maksymalnie 60(tylko i wyłącznie wtedy gdy gram na steamie, na ns mam max 40). Miałeś przecież tyle demek do rozpisania, gdzie one są? 

Jedyną osobą, która szkodzi serwerowi to jesteś Ty.

Upomniałem Cię banem, bo żaden no name nie będzie mnie wytykał palcami i groził mi skargą. On tego jest forum żeby wyjaśniać wszystkie sprawy a nie grozić na serwerze.

Nie używam żadnych programów czy też wspomagaczy, i mam czysty Counter Strike bez żadnych modów/modeli.

Modele w grze również mam wyłączone.

Złóż podanie na admina i pokaż jak to jest być "godnym adminem" , a nie czekaj sorrki zapomniałem, godny admin banuje wszystkich na serwerze? :)

https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160387

Teraz i ja się wypowiem za każdym razem jak jesteś na serverze masz straszne klatki i to za każdym razem wiele razy ci to mówiłem ale później masz ból du... i zaczynasz kickować mnie za powiedzenie prawdy 

Macabre a ty jesteś godnym adnimen że ciebie rusza krytyta na temat twojego klatkowania na servie ? Za każdym razem ci mówiłem to co ? Dostawałem kicka ze ci napisałem ze masz klatki a pozniej co bany bo nie umiesz przyjąć do wiadomości tego że masz cholerne klatki

Edytowane przez aka master
https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160409

Z tego co wynika z opisu jeszcze innych graczy, upomnienie tego admina, że ma klatki powoduje kickiem, bądź banem. W dodatku, po wejściu na serwer zaczął spamować prowokującymi tekstami typu "FAKE LAG ON" etc., na poniższych screenach widać też, że bezpodstawnie kickuje, za niby obraze, lecz sam wchodząc na serwerze pisze o tym fake lag'u, ale gdy ja o nim wspominam od razu jestem ukarany. 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

@ Danse Macabre , wiecej screen'ow nie zrobilem, bo mi sie nie chcialo, jedyne dziecinne i zalosne zachowanie tutaj jest twoje, jedyne co potrafisz wyjasnic jako admin, to na serwerze grozic banami, albo kickami, a na steamie wyzywac ludzi. Podsumowujac, nie potrafisz wyjasnic sytuacji inaczej niz daniem kicka, badz bana, a twoje zachowanie jest karygodne, bo uwazasz, ze jako admin mozesz wszystko, a zwykli gracze nie sa w stanie Ci nic zrobic, ale tutaj sie mylisz kochaniutki, pozdrawiam ,*

Edytowane przez looser
https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160411

Jesteś żałosny, wstaw więcej screenów, czemu tego nie zrobisz? 

Nie mam sił ani chęci by się kłócić z dzieckiem. Pozdrawiam

Godzinę temu, aka master napisał:

Teraz i ja się wypowiem za każdym razem jak jesteś na serverze masz straszne klatki i to za każdym razem wiele razy ci to mówiłem ale później masz ból du... i zaczynasz kickować mnie za powiedzenie prawdy 

Macabre a ty jesteś godnym adnimen że ciebie rusza krytyta na temat twojego klatkowania na servie ? Za każdym razem ci mówiłem to co ? Dostawałem kicka ze ci napisałem ze masz klatki a pozniej co bany bo nie umiesz przyjąć do wiadomości tego że masz cholerne klatki

Tylko wy macie z tym problem, ani jeden inny gracz nie zwracał mi z tym uwagi, i to nie tak że tylko piszesz ze mam klatki ale zaczynasz wyzywać, w tamtej sytuacji z Tobą za 1 razem zwróciłeś normalnie uwagę to prawda, ale szukałem w czym tkwi problem a Ty w czym czasie zacząłeś wyzywać to jak miałem zareagować? Wyjść z serwera i pójść do sypialni położyć się na łóżku i płakać? Mam za******y internet, sprzęt komputerowy za 10tys, nie mam nic odpalonego w tle. Więc nie widzę w tym żadnego problemu. A jeśli chodzi wtedy klatki z sytuacja z Twoja skargą to już zostało to wyjaśnione, były wtedy problemy ze światłowodem i pobierały mi się gry na xboxie 

https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160412

Kolejny przyklad swietnego adminowania, uzywa archow na bsie, w 8:52 dokładnie widać, gdzie ginie gracz(nawet sam pozniej stwierdzil, ze siegalo bs'a), po czym pisze mu, aby zbanowal sam siebie(oczywiscie w formie humorystycznej), a ten jak zwykle odrzekl, ze "moge cie zbanowac" i gral dalej, dyskusja na poziomie 12 letniego macka, ktory dostal admina i sie wywyzsza. Po chwili, odpisuje mu tylko, ze to podsumowanie jego adminowania i, ze mnie kickuje za bycie afk kilka sekund, a sam lamie regulamin, przyznaje sie do tego i nic sobie z tego nie robi, a nastepnie daje mi bana na godzine z powodu "Wysmiewanie sie z admina", gdzie tu jest jakiekolwiek wysmiewanie? Ja tylko podsumowalem Ciebie jako admina, a Ty nawet nie potrafisz przyjac krytyki i od razu grozisz mi banem, a pozniej go dajesz. Nie wiem jakim cudem Ty jeszcze jestes tutaj adminem z takim zachowaniem, z reszta o czym pisalem w podaniu, ze sie nie nadajesz i jak widac sie nie mylilem i serwer szybko Cie zweryfikowal. Nie masz psychy byc nikim innym niz graczem, nie radzisz sobie z opinia ludzi, grozisz wszystkim, mowiac krotko "odjebalo Ci od wladzy", nic nie da sie do Ciebie powiedziec, bo konczy sie to wyrzuceniem z serwera, tyle w temacie, pozdro.

https://www21.zippyshare.com/v/eTuUoK5w/file.html

Edytowane przez looser
https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160417

Jak napisałeś oczywiście w formie humorystycznej ja zrobiłem to samo więc w czym problem? :D

Dostałeś kicka afk bo stałeś z paka na ninjy jako jedyny w tt to co inni gracze mieli czekać aż łaskawy Pan się pojawi i się ruszy? Poszedł kick i Ciebie dalej nie było z dobre 5 minut. 

Oczywiście wszystkie swoje przewinienia opisujesz w bardzo łagodny sposób, nie wiem co chcesz tutaj wskórać ale myślę że za dużo nie zrobisz.

Ja nie nadaje się na admina? Ty na starcie zostałeś odrzucony :)

Przyjmuje opinie graczy, użyłem archy na krawędzi bs więc co miałem zrobić, wyjść z serwera? Rozumiem żebym to robił specjalnie i notorycznie. Siedzisz na tym serwerze 24/h, idź na spacer przewietrz się może w ten sposób ochłoniesz i potem normalnie graj a nie szukasz dziury w całym, i tylko czekasz na okazję zaczepki w moja stronę. 

https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160425

23 minuty temu, Danse Macabre napisał:

Jak napisałeś oczywiście w formie humorystycznej ja zrobiłem to samo więc w czym problem? :D

Dostałeś kicka afk bo stałeś z paka na ninjy jako jedyny w tt to co inni gracze mieli czekać aż łaskawy Pan się pojawi i się ruszy? Poszedł kick i Ciebie dalej nie było z dobre 5 minut. 

Oczywiście wszystkie swoje przewinienia opisujesz w bardzo łagodny sposób, nie wiem co chcesz tutaj wskórać ale myślę że za dużo nie zrobisz.

Super, za kicka sie nie gniewam, nie interesuje mnie rowniez, czy pisales to w sposob humorystyczny, czy nie - nie miales zadnej podstawy, aby mnie zbanowac, ale jednoczesnie to zrobiles. Jak moge opisywac swoje przewinienia w sposob lagodny, jesli masz demko z moim pov'em i tam jest wszystko pokazane w taki sam sposob, ja to tylko ukazalem w formie pisemnej, dla tych, ktorzy nie maja jak tego demka obejrzec.

Ja nie nadaje się na admina? Ty na starcie zostałeś odrzucony :)

Co to ma do rzeczy, ze zostalem odrzucony? Bylem podejrzewany o czity, ktorych nie mam, co z reszta zostalo juz wyjasnione i dlatego dredek odrzucil mi podanie. Mimo konfliku z wieloma uzytkownikami doszedlem z nimi do porozumienia(Arov, Pankolak), natomiast jak ty masz jakis konflikt z graczem, to zapraszasz go na steamie i wyzywasz(przyklad aka mastera), nie potrafisz z nikim dojsc do porozumienia, jestes zadufanym w sobie egoista, ktoremu nic sie nie da powiedziec, jestem przekonany, ze gdybym chcial zostac adminem, to bym nim zostal, ale nie mam na to czasu, ani sily, zeby uzerac sie z takimi blaznami, m.in twojego pokroju. Wole byc sobie zwyklym szarym graczem i nie miec na glowie obowiazkow, ktorych nie jestem w stanie wykonywac, bo potrafie grac tydzien przez 12h, a 2 tygodnie moze mnie nie byc, bo nie bedzie chcialo mi sie wstawac z lozka. 

Przyjmuje opinie graczy, użyłem archy na krawędzi bs więc co miałem zrobić, wyjść z serwera? Rozumiem żebym to robił specjalnie i notorycznie. Siedzisz na tym serwerze 24/h, idź na spacer przewietrz się może w ten sposób ochłoniesz i potem normalnie graj a nie szukasz dziury w całym, i tylko czekasz na okazję zaczepki w moja stronę. 

Uzyles archow w obrebie bsa, jestes adminem, moze jakies przeprosiny, wyrazenie skruchy, cokolwiek? Lepiej olac sprawe i dalej grac i miec wszystko w du**e, jestes adminem serwera, reprezentujesz go, zlamales regulamin, nikt Ci nie kaze banowac, tak jak pisalem, bylo to w formie humorystycznej, ale wystarczyloby napisac glupie "sory" i byloby po temacie. Siedze na serwerze, bo nie mam co robic, nic Ci do tego, lepiej radzilbym Tobie przejsc sie na spacer i ochlonac, bo nie myslisz trzezwo, na kazda sytuacje reagujesz w nerwach, pochopnie, nieobiektywnie, dla Ciebie za kazde przewininie nalezy sie ban, badz kick, nawet o sobie myslisz, ze mialbys sie zbanowac, uzyj czasami troche mozgu i pomysl, ze mozna to rozwiazac w inny sposob, tyle ode mnie.

Edytowane przez looser
literowkiiii
https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160426

Obydwie strony się wypowiedziały, oprócz tego tworzy się niepotrzebna dyskusja. Skarga zostaje zamknięta i pozostawiam ją do rozwiązania przez @ dredek

https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160438

Na serwer został wgrany plugin zapisujący logi z całego chatu więc na następny raz pomoże to w weryfikacji co kto pisał, na obecną chwile nie jest to możliwe.

@ Danse Macabre jeśli nadajesz kicka to dawaj konkretny powód tak bym ja jak i zarówno gracz wyrzucony wiedział za co otrzymał kicka.

Na dniach zawita na serwer nowy opiekun serwera, który zacznie weryfikować zachowanie administracji na serwerze i nie będzie więcej problemów.

Jeszcze poruszę temat odnośnie demka podesłanego przez @ looser , widać faktycznie jak zostały użyte archy w obrębie bs, rozumiem że sytuacja mogła wydarzyć się przypadkowo aczkolwiek przeprosiny w stronę graczy powinny mieć miejsce zaraz po takiej sytuacji.

Rozmawiałem już na ten temat z administratorem serwera, wierze że więcej takie sytuacje się nie powtórzą w innym wypadku zacznę wyciągać konsekwencje.

https://1shot2kill.pl/topic/111916-skarga-danse-macabre/#findComment-9160462

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...