Skocz do zawartości

Uwaga - bugowanie statystyk

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez AroV,

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zauważyłem że bardzo często bugują się staty na każdej klasie, (nie wiem czy u innych też tak jest). A mianowicie gdy zaczyna się mapa wybieram klasę pokazuje 1lvl choć mam 100lvl i w nawiasie jest podany exp jaki posiadam na danej klasie. Gdy minie pierwsza runda mam w następnej rundzie rozdanie statytysk na taką liczbę ile ma dany level + zostają punkty z poprzedniej mapy. Podsumowując gdy zagram po zmianie mapy mam statystyki rozdane jak na 200lvl a nie na 100.

Wkurza czepianie się adminów i grozenie banem. Nie zawsze widzę ile stat rozdaje i ile lvli wbiłem w danej rundzie. 

@ RaQ  jeśli napiszesz żebym wpisał reset to będzie na pewno miłej niż grozenie banem. Znam regulamin i ten serwer. Wystarczy upomnienie bo tego z początku całkowicie nie widziałem.

Długo mnie tu nie było ale nie wiem czy to zostało zmienione czy to jakiś błąd u mnie ale po wpisaniu /klasa to na każdej klasie pokazuje mi 1lvl, dopiero po wybraniu klasy i przegraniu jeden rundy na danej klasie po komendzie pokazuje level. 

Edytowane przez Danse Macabre
https://1shot2kill.pl/topic/111030-uwaga-bugowanie-statystyk/

Problemem są znaki specjalne jakie posiadasz w nicku. One bugują serwer przez co statystyki są przekłamane oraz jest możliwość dropnięcia itemu na niskie lvl. W takim przypadku najrozsądniej jeśli nie chcesz co chwilę słuchać o zbugowanych statach oraz itemach, zmień nick na taki bez znaków specjalnych oraz zgłoś się do @ dredek  w celu przeniesienia usług oraz expa z Twojego konta.

https://1shot2kill.pl/topic/111030-uwaga-bugowanie-statystyk/#findComment-9153064

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...