FreeZy221 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Twój nick: ~`FreeZy* Nick gracza, na którego składasz skargę: @ fifi Opis sytuacji: Grałem normalnie na serwerze, spotkałem osobę mi znajomą, ale wolałem się dopytać czy to ona więc zapytałem czy grała na takim i takim serwerze, mowa tutaj o "Dea*********". Odpisał że tak więc zaczęliśmy sobie śmieszkować, normalnie rozmawiać bez reklamowania jakiegokolwiek serwera, pisaliśmy sobie o tym że byliśmy opiekunami, oraz jak odbieraliśmy grę tam. Pisanie skończyło się po 5 minutach gdyż otrzymałem bana na tydzien za taką rozmowę Ani razu nie powiedziałem że zapraszam na ten serwer czy coś, dosłownie raz padła jego nazwa i tylko wtedy gdy pytałem czy to ta sama osoba, nwm kto wlepił mi tego bana, nie mam w konsoli nicku osoby banującej. Dodam iż nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia bądź czegoś takiego + nie uważam aby ta rozmowa była reklamą innego serwera, oraz aby robiła jakąkolwiek konkurencję owej sieci Data i czas zdarzenia: 09.10.2021 między 13;45 a 14;00 Steam ID oskarżonego: Nie mam, nie wiem kto mnie zbanował Dowody: Dam tutaj wycinek z konsoli ;P [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1s2k.pl [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:92682417' [AMXBans] Twoje IP: '---------' [AMXBans] ============================================== [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : Sobol ty nie grałeś przypadkiem kiedys na Dea*********? [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : no gral na dsie EDIT: Doszukałem się amxx ;P [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : Sobol ty nie grałeś przypadkiem kiedys na Dea*********? [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : no gral na **ie [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : xD [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : bo tez tam gralem XD [SUPER VIP][G3] *DEAD* Sobol2k : gralem [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : wiem wlasnie [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : jako op i admin XD [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : op? [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : jaki nick miales? [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : opiekun [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : no taki sam jak teraz Server tried to send invalid command:"bind "f" "inspect" [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : xD [S3] [!JWP!] Damianekkk. : ale to dawne czasu XD [SUPER VIP][UR] ~`FreeZy* : O kur*a xD [SUPER VIP][UR] ~`FreeZy* : a ty nie byles tam [SUPER VIP][UR] ~`FreeZy* : w administacji? [S3] [!JWP!] Damianekkk. : na forum ni ch*j [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : szkoda [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : bylem opiekunem zje^^nego gomoda [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : + dd2 adminem xD [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : na gomodzie [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : to i ja [SUPER VIP][UR] *DEAD* ~`FreeZy* : opiekuna mialem xD [S3] [!JWP!] *DEAD* Damianekkk. : a potem stwierdzilem ze jeb&& to cnie I wsm to tyle, nie edytuje tematu ponieważ nie mogę Więc wklejam cała rozmowę tutaj Victoria , 诛 Damianek i jefe. 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110449-skarga-fifi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Otrzymałem zgłoszenie na pw od jednego z graczy. Jako że jestem jedną z osób która miała bliższą styczność z wymienionym wyżej forum i wiem co się tam działo/dzieje i patrząc na moje doświadczenia z tą pseudo siecią zdecydowałem się dać ci bana. Może trochę za szybko jednak samą nazwe tego forum mogłem podciągnąć pod reklame. Jednak patrząc na sprawe z tej perspektywy ban jest słyszny ale nie tej długości. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110449-skarga-fifi/#findComment-9147937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeZy221 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 40 minut temu, fifi napisał: Otrzymałem zgłoszenie na pw od jednego z graczy. Jako że jestem jedną z osób która miała bliższą styczność z wymienionym wyżej forum i wiem co się tam działo/dzieje i patrząc na moje doświadczenia z tą pseudo siecią zdecydowałem się dać ci bana. Może trochę za szybko jednak samą nazwe tego forum mogłem podciągnąć pod reklame. Jednak patrząc na sprawe z tej perspektywy ban jest słyszny ale nie tej długości. Rozumiem twoją odpowiedz jednakże właśnie chodzi mi o długość tego bana, w rozmowie aby raz wleciała pełna nazwa sieci, a potem nawet nie było wspomnienia o tej "nazwie". Jeśli mógłbyś prosiłbym o "umniejszenie" bana i z góry dzięki za w miarę szybką odpowiedz 诛 Damianek 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110449-skarga-fifi/#findComment-9147940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ban skrócony do 2 dni. Następnym razem nie pisz mi o tym czymś na serwerze, macie od tego PW. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110449-skarga-fifi/#findComment-9147950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi