Epidemic Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Pierwsze 10 osob które kupi svipa w przeciagu 30 dni zostanie rozlosowany skin : AWP (StatTrak™) | Gorączkowy sen koszt AWP 120zł Witam graczy Cs Go Jak mnie znacie jestem właścicielem serwerów Mirage 3 i 5 maps . Mamy dla was Wielką Nowość na naszych serwerach !!!! Będzie to Nowy SVIP w którym możecie zgarnąć skiny od 5 zł nawet do 300 zł . Losowanie będzie odbywało się co 1/2 miesiące , specjalna strona będzie losowo wybierała gracza który zgarnie Mega dropa !!!Okres dostania Mega dropa będzie odbywał się co 2 miesiące , co miesiąc będzie można losowo zgarnąć tańsze skiny . Losowanie będzie odbywało się na Waszych oczach Dodatkowo każdy SVIP będzie posiadał : . ~~ 2 skoki~~ ~~ 1 zastrzyk~~ ~~ hp 105 ~~ ~~ hp zabicie 3hp zwykłe /10 head]~~ ~~ Prefix tabelka/czat~~ ~~ przywitanie svipa/pożegnaniesvipa~~ ~~ full granaty~~ ~~ kevlar~~ ~~ menu broni~~ ~~ granaty~~ ~~ kamizelka + hełm ~~ .Koszt takiego svipa to 30 zł płatne przelewem .Chwilowo wykluczamy platność smsem ponieważ koszt takiego smsa kosztowałby 100 zł. Zastrzegam sobie prawo do konkursu wymyślonego prze zemnie i gracza El Mariano Mexicano , użyty na innych serwerach bd traktowany jako plagiat Ksywa: Twoja Sponsor: Epidemic Logo: nie mamy jeszcze PS będzie udoskonalany svip aby był najlepszy jak się da z czasem UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakup SViPa wyłącznie poprzez przelew zgłaszając się do mnie czyli Epidemica na PW/Steam enderman 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110204-konkurs-svip/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi