Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze 10 osob które kupi svipa w przeciagu 30 dni zostanie rozlosowany skin : AWP (StatTrak™) | Gorączkowy sen

koszt AWP 120zł

Witam graczy Cs Go Jak mnie znacie jestem właścicielem serwerów Mirage 3 i 5 maps . Mamy dla was Wielką Nowość na naszych serwerach !!!! Będzie to Nowy SVIP w którym możecie zgarnąć skiny od 5 zł nawet do 300 zł . Losowanie będzie odbywało się co 1/2 miesiące , specjalna strona będzie losowo wybierała gracza który zgarnie Mega dropa !!!Okres dostania Mega dropa będzie odbywał się co 2 miesiące , co miesiąc będzie można losowo zgarnąć tańsze skiny . Losowanie będzie odbywało się na Waszych oczach ;) Dodatkowo każdy SVIP będzie posiadał : . 

~~  2 skoki~~

~~  1 zastrzyk~~

~~   hp 105    ~~

~~  hp zabicie 3hp zwykłe /10 head]~~

~~  Prefix tabelka/czat~~

~~ przywitanie svipa/pożegnaniesvipa~~

~~ full granaty~~

~~ kevlar~~

~~ menu broni~~

~~  granaty~~

~~   kamizelka + hełm ~~

.Koszt takiego svipa to 30 zł płatne przelewem .Chwilowo wykluczamy platność smsem ponieważ koszt takiego smsa kosztowałby 100 zł.

Zastrzegam sobie prawo do konkursu wymyślonego  prze zemnie i gracza El Mariano Mexicano , użyty na innych serwerach bd traktowany jako plagiat

Ksywa: Twoja

Sponsor: Epidemic

Logo: nie mamy jeszcze

PS będzie udoskonalany svip aby był najlepszy jak się da z czasem 

UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Zakup SViPa wyłącznie poprzez przelew zgłaszając się do mnie czyli Epidemica na PW/Steam

4.png

https://1shot2kill.pl/topic/110204-konkurs-svip/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...