boomer_ Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nick: zależy od aktualnego stanu emocjonalnego, ale zazwyczaj @ boomer_ (spokojnie, nie śpieszy mi się do wstawiania jakichś dziwnych znaczków do nicku). Imię: Damian Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy, bo jak widzę co niektórzy piszą to aż mnie mrozi. Ale postaram się z tym walczyć i dzielnie przeglądać forum! Opisz siebie: Przystojny, śmieszny, kochany, pomocny dla każdego użytkownika, SPOKOJNY, miłośnik białego pieczywa śniadaniowego, przeciwnik wszelkiego rodzaju prowokacji oraz wyzywania się z innymi użytkownikami. Dlaczego akurat Ty?: Long story short, byłem przykładem wszelkich cnót, myślisz idealny moderator? Nagle w głowie słyszysz głos "boomer", ale niestety opętały mnie demony i zboczyłem z tej pięknej ścieżki. Jestem pewny że to idealny moment na powrót, prawie jak w biblii gdzie syn marnotrwany wraca do ojca swego. Mój powrót na stanowisko moderatora byłby idealnym współczesnym przykładem tej przypowieści. A tak serio, to przynajmniej mam jakieś zasady, nie piszę skarg, nie strzelam z ucha, biorę pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Do tego umiem stawiać myślniki - myślę że będzie to przydatne. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Moderator nie jest od zmieniania, ma troszkę inne obowiązki. Jedyne co może zmienić moderator to bluzkę, bo można się spocić podczas CIĘŻKIEJ pracy na forum. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Był taki epizod, skończony dość drastycznie. Ale do póki się mnie nie wyprowadzi z równowagi, to jestem w pyte dobry. A samo wyprowadzenie mnie z równowagi też trochę trwało. Kontakt: tak jak poniżej Spoiler Większość czerwonych wie jak mnie znaleźć piter. , Karolek. , Vanish. i 23 innych 5 1 18 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110159-odrzucony-podanie-na-moderatora-boomer_/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakin Skywalker Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. iTreaz i ChrZ4n1K. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110159-odrzucony-podanie-na-moderatora-boomer_/#findComment-9145991 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi