.Lasik Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nick: @ .Lasik Imię: Marcin Wiek: 19 niedługo. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie, ale tak miej więcej od 4-6h dziennie. Opisz siebie: Zawsze miły, nie lubiący wyzywać innych ludzi, lubiący nowe wyzwania i pomagać innych ludziom chłopak ze wsi. Skończyłem szkołę, zostałem elektromechanikiem pojazdów samochodowych. Na co dzień aktualnie już pracuję. Na ogół, gdy nie mam nic do zrobienia to oglądam sobie różne filmy lub jakiś serial. Gdy jestem na kompie, to bawię się w serwery TeamSpeak i szukam nowych wyzwań. Staram się robić wszystko od razu jak mam czas i wszystko jak najlepiej. Dlaczego akurat Ty?: Na forum jestem już jakiś czas, a przez Admina na TS poznałem każdy zakątek forum oraz znam 3/4 regulaminu forum na pamięć. Z obowiązków myślę, że wywiązuje się bardzo dobrze. Zawsze staram się pilnować aby był ład i porządek. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wprowadzić chwilowo nic, bo wszystko (tak myślę) jest na swoim miejscu. Natomiast, gdybym poznał już forum od strony moderatora, to pewnie bym dał jakiś pomysł. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety, ale nie miałem jeszcze okazji posiadać rangi Moderator. Kontakt: Co tylko będzie potrzebne, wszędzie jakieś konto mam, więc z kontaktem do mnie problemu nie będzie. Kubusiek , Pr0myk , adamiar i 29 innych 4 2 20 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110150-odrzucony-podanie-na-moderatora-lasik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakin Skywalker Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Nigiri , clixxu. i ChrZ4n1K. 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110150-odrzucony-podanie-na-moderatora-lasik/#findComment-9145994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi