M4A1 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witam Cię bardzo serdecznie @ piter Cieszę się, że zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Wakacje uciekają nam przez palce niczym piasek w klepsydrze, nie na darmo się mówi, że wszystko co dobre szybko się kończy. To już ostatnie dni, które upłyną w ekstremalnie szybkim tempie. Już niedługo ponownie przywitamy szkolne ławki i rozpoczniemy tryb nauki zanurzając swoje nosy w książkach ucząc się na kolejne klasówki, ahhh te piękne szkolne czasy. Cieszysz się z powrotu do szkoły? Do której klasy idziesz? Słowami wstępu powiedz nam również podstawowe informacje o Tobie. Cześć, mam na imię Piotrek. Urodziłem się w 2007, także aktualnie mam 14 lat. Po wakacjach idę do 8 klasy, a po ukończeniu tej szkoły planuję iść do Liceum na profil matematyczno-fizyczny. Szczerze Ci powiem, że nie jestem zadowolony z powrotu do szkoły. Piotrze, czym jest spowodowane Twoje niezadowolenie z powrotu do szkoły? Przez pandemię koronawirusa dość długo było praktykowane zdalne nauczanie. Jak myślisz czy ciężko będzie Ci się przestawić na stacjonarny tryb nauki? Nie jestem zadowolony z powrotu do szkoły, ponieważ przez prawie rok czasu było zdalne nauczanie. Nauka w domu jak dla mnie była zdecydowanie łatwiejsza od standardowego trybu nauczania. Nie musieliśmy tak wcześnie wstawać, gdyż obudzenie się 15 minut przed rozpoczęciem lekcji w zupełności wystarczało. Poziom nauczania był zdecydowanie niższy, przez co nie było tak dużo sprawdzianów i zadań. Teraz będzie mi ciężko się przestawić na stacjonarny tryb nauki dlatego, że przez wakacje się rozleniwiłem i chodziłem spać o wiele później niż podczas normalnego roku szkolnego. Takie nauczanie ma swoje plusy jak i minusy. Dodatkowy plus to taki, że podczas trwania zajęć można było sobie wygodnie leżeć w wyrku jestem wręcz pewna, że za długo nie pouczysz się w trybie stacjonarnym, bo chodzą słuchy, że nadciąga następna fala, a wiąże się to z kolejnym lockdownem. Piotrek wspomniałaś, że po ukończeniu podstawówki chciałbyś uczęszczać do szkoły średniej o profilu matematyczno-fizycznym. Jestem pod wrażeniem, ponieważ dla mnie były to przedmioty, które sprawiały wiele problemów i trudności. Powiedz jak sobie z nimi radzisz, czy z łatwością radzisz sobie z materiałem? Jeżeli prawdą jest to, że nadchodzi kolejna fala i pochodzimy na zajęcia tylko przez pierwszy miesiąc to jestem naprawdę z tego zadowolony, ponieważ ja już wspomniałem o wiele bardziej wolę nauczanie domowe. Jeśli chodzi o matematykę i fizykę to nie mam najmniejszego problemu z nimi. Dobrze sobie radzę, rozumiem każdy materiał i bez zarzutów rozwiązuje zadania. Nieco gorzej jest u mnie z Językiem Polskim. Ten przedmiot nie idzie mi za dobrze i nie przepadam za nim. W takim razie czas pokaże i zobaczymy we wrześniu jaką decyzje dotyczącą edukacji podejmie rząd. Co do wyżej wymienionych przedmiotów szkolnych to u mnie jest odwrotna sytuacja. Ja uwielbiam Język Polski i chyba od zawsze był moim ulubionym przedmiotem. Bardzo cieszyłam się z tego, gdy często zadawano nam długie prace pisemne, byłam wtedy w swoim żywiole i śmiało mogę rzec, że czułam się jak rybka w wodzie. Matematyki i fizyki unikałam jak ognia, oba przedmioty nie szły mi zbyt dobrze i miałam spore braki, może dlatego, że po prostu się do nich nie przykładałam i totalnie olałam sprawę. Grunt, że w wypłacie mnie nie oszukają i na tym kończy się moja wiedza z matematyki. Jesteś dość młodym człowiekiem, ale czy zastanawiałeś się może nad tym co chciałbyś robić po skończeniu liceum? Kontynuował byś dalej swoją edukację na wyższej uczelni czy prosto po maturze poszedłbyś do pracy? No cóż, wychodzi na to, że jesteśmy swoimi przeciwieństwami haha. Jeżeli chodzi o moją przyszłość to jakiś zalążek planów w swojej głowie mam. Po ukończeniu liceum chcę iść na uczelnie wyższą, mam już nawet jedną na oku i jest to Politechnika Wrocławska. Haha, dokładnie tak jak powiedziałeś. Chociaż jakbyś potrzebował pomocy z Językiem Polskim to pisz śmiało z chęcią pomogę! O proszę czyli chciałbyś kontynuować swoją edukację na Politechnice Wrocławskiej. Świetny wybór, sama będę aplikować na tą uczelnię lub na Uniwersytet Wrocławski. Czas pokaże gdzie się dostane. Powiedz nam Piotrze, co sądzisz o całej pandemii COVID-19. Czy odczułeś jakieś negatywne skutki lockdownu? Zapamiętam sobie to i w razie kłopotów z wypracowaniem będę do Ciebie pisał. Co sądzę o pandemii i lockdownie, hmm już odpowiadam. Jakoś nie odczułem tego tak makabrycznie jak opisują to niektórzy ludzie. Wiele osób mówi, że podczas "siedzenia w domu" odczuło stres emocjonalny, osłabienie funkcji poznawczych i przybranie zbędnych kilogramów, lecz u mnie żaden z tych problemów nie wystąpił. Zbędne kilogramy mi nie groziły, ponieważ trenuje już od 8 lat tenisa i często gram w koszykówkę, więc nawet podczas lockdownu miałem sporo treningów i często się "ruszałem". Świetnie, że Lockdown mocno na Ciebie nie wpłynął zarówno pod kątem fizycznym jak i psychicznym. Ja chyba też jakoś mocno go nie odczułam, chociaż brakowało mi czasami solidnych treningów boksu czy krav magi. Jednak domowa siłownia w zupełności mi wystarczyła. Masz dopiero 14 lat i mogę zauważyć, że sport w postaci tenisa towarzyszy Ci od najmłodszych lat. Mógłbyś coś więcej nam o tym opowiedzieć? Skąd wziął się pomysł na tenis u sześcioletniego chłopca? Ooo widzę pierwszym naszym podobieństwem jest boks. Jeszcze o tym nie mówiłem, ale się pochwalę! Od września zaczynam również treningi boksu. Co do tenisa... U mnie w rodzinie prawie każdy w to grał i przechodziło to tak z pokolenia na pokolenie. Moi rodzice lubią uprawiać ten sport, więc żeby mogli grać również ze mną to i mnie zapisali na treningi. Ja osobiście bardzo polubiłem ten sport i z wielką chęcią uczęszczam na treningi tenisa, mogę rzec, że wychodzi mi to całkiem nieźle. Można rzec, że to już Wasza taka rodzinna tradycja, którą pielęgnujecie, ekstra! Ogromny podziw, bo tenis do łatwych sportów nie należy. Nie jest to zwyczajne machanie paletką, ale coś co potrafi dać niezły wycisk. Piotrze, czy mógłbyś powiedzieć mi jak wyglądają Twoje treningi tenisa? Czy miewasz czasami takie dni, że nie chce Ci się iść na kolejny trening? A może jednak ta motywacja zawsze jest w Tobie? Jestem tego bardzo ciekawa. Tak jak właśnie wspomniałaś tenis to nie jest taki łatwy sport ja mogłoby się wydawać. To nie tak, że bierzesz do ręki rakietę do tenisa i od razu umiesz grać. To wymaga lat praktyki i nauki tak jak w każdym innym sporcie. Mój trening tenisa wygląda tak, że na początku standardowo jest rozgrzewka, następnie zaczynamy granie "koszyka" czyli polega to na tym, że trener stoi po tej samej stronie co ja i wyrzuca mi piłki raz na Forhend a raz na Bekhend. Gdy zostaje już jakieś 20 minut do końca to zaczynamy grać na punkty. Co do motywacji to tak miewam czasami takie dni, że ani trochę nie chce mi się iść, ale na szczęście zdarza się to bardzo rzadko. Faktycznie nie jest to taki łatwy sport jakby się niektórym wydawało i szczerze Ci powiem, że jest dość mało spotykany wśród młodzieży, bynajmniej ja wśród swoich znajomych nie spotkałam kogoś kto uprawia ten sport. Gra w tenisa tak jak i każdy inny rodzaj sportu niesie ze sobą bogaty skarbiec wartości. Ćwiczenie uwagi, kształcenie woli, wytrwałości, odpowiedzialności, znoszenie trudu i niewygód, a także rozładowanie presji, która w nas ciąży. Czy w tak młodym wieku masz już na swoim koncie jakieś osiągnięcia? Miałeś okazję wziąć udział w zawodach i zająć któreś miejsce na podium czy jednak grasz tylko i wyłącznie dla siebie? Tak bardziej 4fun, dla zbicia czasu. Tak zdarzyło się to kilka razy, że wziąłem udział w jakiś zawodach i zająłem miejsce na podium, ale głównie to gram 4fun. Super, więc życzę dalszych sukcesów jak i wytrwałości na treningach. Wcześniej wspominałeś, że zapisujesz się na boks. To świetny wybór i bardzo gorąco polecam Ci tą aktywność fizyczną. Boks kształtuje nie tylko charakter, ale uczy również pokory, szacunku do siebie i innych ludzi, którzy otaczają nas wokół. Mnie także nauczył życia, a dokładniej mam na myśli to, że stałam się samodzielna i pewna siebie. Powiem więcej. Trening buduje wewnętrzne wartości. Wzmacnia, uczy wiary we własne możliwości. Wydaje mi się, że dowiedzieliśmy się wszystkich wartościowych informacji o tenisie, więc aby nie zanudzić naszych czytelników przejdziemy do innych wątków. Na początek zacznijmy od dowiedzenia się paru informacji o Twojej rodzinnej miejscowości. Powiedz nam skąd pochodzisz i co mógłbyś opowiedzieć nam ciekawego o swoim mieście? To prawda! Co do mojej rodzinnej miejscowości to mieszkam w okolicach Wałbrzycha, jest to miejscowość położona w województwie Dolnośląskim. Główną atrakcją mojego miasta jest zamek Książ, który znajduje się na terenie Książańskiego Parku Krajobrazowego. Ciekawostką jest to, że ten zamek jest trzecim co do wielkości zamków, które znajdują się w Polsce i oczywiście największym na Dolnym śląsku. Ahh Dolnyśląsk, uwielbiam to województwo. Wałbrzych jest moim drugim ulubionym miastem zaraz po Wrocławiu, który urzekł mnie swoim krajobrazem jak i licznymi atrakcjami turystycznymi na przykład przepięknym Ogrodem Japońskim. Jestem po prostu zakochana w tym mieście do tego stopnia, że chcę tam studiować. W Wałbrzychu nie miałam okazji zostać na dłużej, więc przygotowałam dla Ciebie pytanie w postaci zabawy. Załóżmy, że jesteś przewodnikiem, a my Twoimi turystami. Nasza wycieczka będzie po Wałbrzychu, ale to Ty decydujesz co będzie jej głównym celem i jakie tajemnicze zakątki zechciałbyś nam pokazać. Od czego rozpoczęlibyśmy naszą wędrówkę i będzie jej głównym punktem? Świetnie! W takim razie zaczynajmy! Witam wszystkich zgromadzonych turystów na naszej dzisiejszej wycieczce po Wałbrzychu. Naszą wędrówkę rozpoczniemy od Starej Kopalni. Jest to największa atrakcja turystyki poprzemysłowej w Polsce. Powstała na terenie zrewitalizowanej dawnej Kopalni Węgla Kamiennego „Julia”. Wjedziemy windą na wieże widokową i będziemy mogli podziwiać piękne widoki, które z jednej strony przedstawiają rozciągającą się panoramę Gór Wałbrzyskich z Chełmcem na czele. Z drugiej strony zaś widnieją przepięknie budynki dawnej Kopalni, które tak swoją drogą przepięknie kontrastują z intensywną zielenią i budynkami Wałbrzycha w tle. Następnym przystankiem będzie Palmiarnia. Jest to jeden z najstarszych obiektów tego typu w Polsce, który został wybudowany na przestrzeni lat 1911–1913. W środku rośnie ponad 250 gatunków roślin z całego świata. Ściany od wewnątrz pokrywa tuf wulkaniczny z Etny. Podczas zwiedzania palmiarni w środku będziemy mogli spotkać żółwie, pawie oraz lemury. Kolejnym punktem naszej wycieczki jest Mauzoleum w Wałbrzychu, zwane również ostatnią świątynią Hitlera, która przypomina budowlę obronną. W środku przepełnione jest nazistowską symboliką. W samym centrum dziedzińca znajdowała się kolumna na której płonął wieczny ogień. Prościej mówiąc był to znicz zasilany gazem z podziemnej instalacji gazowniczej, który był umieszczony na wieńczącej kolumnie misie. Ostatnim punktem kończącym naszą wycieczkę jest Zamek Książ - kompleks zamkowy, zlokalizowany w wałbrzyskiej dzielnicy Książ, będący częścią Książańskiego Parku Krajobrazowego. Jest trzecim co do wielkości zamkiem w Polsce i przebiega przez niego Szlak Zamków Piastowskich. Zamek posiada ponad 400 pomieszczeń i łączy w sobie różne style architektoniczne. Budowla została wybudowana pod koniec XIII wieku przez Księcia świdnicko-jaworskiego Bolka I Surowego. Na tym oto zamku kończymy naszą podróż, dziękuję za uwagę! Fascynująca wycieczka! Wybrałeś świetne atrakcje turystyczne, swoją drogą każda z nich opowiada nam ciekawą historię. Mnie osobiście bardzo urzekła Palmiarnia, Zamek oraz Mauzoleum, ponieważ gustuję w takich miejscach. Byłby z Ciebie rewelacyjny przewodnik, także spisałeś się na medal! Jeżeli jesteśmy przy temacie miejscowości to powiedz czy masz jakieś swoje ulubione miasto w Polsce, które Cię urzekło? Tak mam swoje miasto, które naprawdę mnie urzekło i jest nim Wrocław. Bardzo podoba mi się to miasto zimą. Uwielbiam przyjeżdżać w Grudniu na Jarmark Bożonarodzeniowy. Te stoiska oświetlone kolorowymi lampkami to jest coś naprawdę niezwykłego. Bardzo gorąco polecam każdemu odwiedzenia tego Jarmarku, ma on niesamowity klimat! Słyszałam wiele o tym Jarmarku Bożonarodzeniowym. Jako, że kocham świąteczne klimaty to bardzo chciałabym zobaczyć jarmark na własne oczy i szczerze Ci powiem, że jest to moje małe marzenie. Co do samego Wrocławia to jak już wspominałam parę wypowiedzi wcześniej jestem zauroczona tym miastem. Wiemy, że Polskim miastem, które Cię urzekło jest Wrocław. Patrząc poza granice naszego kraju to czy jest jakieś państwo, które szczególnie zwróciło Twoją uwagę i bardzo chciałbyś je odwiedzić? Pewnie, że jest! Tym państwem jest Meksyk, a miastem Cancún. Byłem w tym mieście na 2 tygodnie półtora roku temu. Jest tam naprawdę przepięknie, lazurowa woda, złote plaże i te kołyszące się palmy. Podczas pobytu w Meksyku zwiedziłem wiele ciekawych miejsc i wymienię tutaj te, które najbardziej zapadły mi w pamięć. Zaczniemy od Cenoty- jest to rodzaj naturalnej studni krasowej utworzonej w skale wapiennej, występujący szczególnie często na półwyspie Jukatan w Meksyku. Następnie urzekające Ruiny Majów w Tulum - Tulum było jednym z najlepiej chronionych miast Majów, a małe cenote wewnątrz murów zapewniało mu bezproblemowy dostęp do wody pitnej. Tulum zbudowano pomiędzy XIII a XV wiekiem i był jednym z ostatnich miast Majów. Ostatnim już z tych najciekawszych miejsc jest Chichén Itzá - prekolumbijskie miasto założone przez Majów na półwyspie Jukatan w IV – VI w. Zachowane zabytki w jego częściach południowej i zachodniej są związane z wcześniejszą kulturą Majów, natomiast w części północnej – z późniejszą kulturą Tolteków. Ta atrakcja została uznana Jednym z Siedmiu Cudów Świata! Meksyk to naprawdę piękne miasto! Nie dość, że charakteryzuje się cudownymi widokami to w dodatku ma sporo atrakcji turystycznych do których warto się udać. Owe miasto ląduje na mojej liście miejsc, które chcę odwiedzić. Będąc na 2 tygodniowym pobycie na pewno skosztowałeś meksykańskiej kuchni, czy pamiętasz może danie, które szczególnie zapadło Ci w pamięć? Lubisz pikantne smaki czy ta kuchnia nie przypasowała Twoim kubkom smakowym? Tak, jadłem tam dania meksykańskiej kuchni i muszę przyznać, że bardzo mi smakowały. Jedzeniem które utkwiło mi w pamięci było ostre jak diabli meksykańskie Burrito. Było naprawdę przepyszne, zwłaszcza, że miałem okazję pierwszy raz skosztować burrito w Polsce i to polskie "nie ma podjazdu" do tego meksykańskiego. Oj meksykańskie jedzenie jest bardzo ostre, dlatego nie jestem fanką tej kuchni. Uwielbiam za to kuchnię włoską, tajską, polską i oczywiście japońską. Takie Burrito brzmi bardzo apetycznie, ale ze względu na swoją ostrość to nie wiem czy odważyłabym się spróbować tej potrawy. Dobrze Piotrze, temat jedzonka odstawmy na boczny tor, bo na samą myśl robię się głodna, a redukcja rządzi się swoimi prawami. Przejdźmy do wątków miłosnych, ahh miłość, niby piękne uczucie, a czasami jednak bolesne. Powiedz młodzieńcze, czy jesteś zakochany? A może masz już drugą połówkę? Haha nie spodziewałem się, że zadasz mi takie pytanie. Nie mam jeszcze swojej drugiej połówki i nie jestem zakochany. Oczywiście przez pewien czas miałem jakąś kandydatkę na oku, ale to tylko przez krótką chwilę. Czyli uczucie posiadania motylków w brzuchu nie jest Ci obce. Młody jesteś i całe życie przed Tobą, więc na pewno znajdziesz swoją drugą połówkę, która skradnie Twoje serducho! Na co zwracasz uwagę u płci przeciwnej? Jakie zachowania Cię irytują a nawet zniechęcają do dalszego rozwijania znajomości? Wiesz co, jako tako nie mam czegoś takiego co może mnie irytować podczas poznawania się z płcią przeciwną. Jednak bardzo często podczas poznawania się zniechęca mnie palenie czy picie alkoholu w tak młodym wieku. Oczywiście mam też swoje kryteria, które moja przyszła dziewczyna musiała by spełniać. Rozumiem, palenie i picie w tak młodym wieku to nie ukrywam, że nie jest dobrym wyborem. Chociaż wszystko z umiarem, ale jak dla mnie - szkoda zdrowia. Wspomniałeś o kryteriach, które musiałaby spełniać Twoja przyszła kandydatka. Czy mógłbyś wyjawić nam tą tajemnicę i opowiedzieć o swoim ideale kobiety? Na co kładziesz większy nacisk, a raczej co jest dla Ciebie ważniejsze wygląd czy charakter? Kryteria które musiała by spełniać moja przyszła dziewczyna są następujące. Musiałaby być inteligenta, ładna, dobrze wychowana i umiejąca o siebie zadbać. Dla mnie osobiście jest ważniejszy charakter. Wolę, żeby kobieta miała świetne maniery, niż żebym się z nią w ogóle nie dogadywał i jedyne co by miała w sobie do zaoferowania to tylko i wyłącznie swój wygląd. Mądrze powiedziane. Nie należy oceniać człowieka tylko i wyłącznie pod pryzmatem wyglądu, wygląd przyciąga, ale charakter zatrzymuje. Życzę w takim razie Tobie odnalezienia tej jedynej, inteligentnej i pięknej kobiety o cudownym wnętrzu! Wiemy już na co zwracasz szczególnie uwagę o płci przeciwnej, więc przejdźmy teraz do pytań odnoszących się do cech Twojego charakteru. Jesteś osobą na ogół zrównoważoną czy bardziej taki nerwusek? Jakimi cechami oceniłbyś siebie? Wydaje mi się, że jestem bardziej zrównoważoną osobą niż nerwusem. Wiadomo, że czasami potrafię się rozzłościć, ale częściej jestem spokojną i opanowaną osobą. Myślę, że oznaki złości są czymś normalnym w ludzkiej naturze. Grunt to posiadanie umiejętności panowania nad tym. Gniew to marnowanie energii. On mąci umysł i uniemożliwia racjonalne myślenie, a słowa rzucane w gniewie mają złą moc powracania wtedy, gdy najmniej ich pragniemy. W gniewie człowiek z łatwością zdobywa się na czyny, przed którymi wzdragałby się w normalnych warunkach. Odskoczmy trochę od tematu tych negatywnych emocji, bardzo mnie ciekawi jakie wartości/cechy są dla Ciebie w życiu najważniejsze? Dokładnie tak! Grunt to umieć zapanować nad swoimi emocjami. Dla mnie najważniejszymi wartościami w życiu jest bezpieczeństwo, kreatywność, miłość, dobro, spokój, stabilność i siła. Są to cechy bardzo potrzebne w życiu. Uważam, że warto okazywać dobro wszystkim ludziom, bo nigdy nie wiemy, jaki krzyż przyszło im dźwigać ani jak bardzo potrzebują naszego wsparcia. Dobre słowa nie kosztują dużo, ale za to czynią wiele dobrego. Dobroć, miłość, spokój, stabilność, siła. To są cnoty, które określają nas, ludzi i dzięki którym wkraczamy, czasem, na drogę ku wielkości. Myślę, że dowiedzieliśmy się sporo nie tylko o Twojej osobie, ale również o wartościach którymi się kierujesz. Pozwól, że przejdziemy na następny etap naszego wywiadu, który będzie opierać się na naszej sieci serwerów oraz świecie gry jaką jest Counter Strike. Na wstępie opowiedz nam jak trafiłeś na naszą sieć. Co spowodowało, że zostałeś z nami na dłużej? Moja przygoda z Counter - Strike zaczęła się dość niedawno, bo w Grudniu 2020 roku. Pewnego poranka usiadłem przed komputer i stwierdziłem, że zagram w CS:GO. Po włączeniu gry nie wiedziałem za bardzo w co mam grać i przez przypadek włączyłem listę serwerów społecznościowych. Wszedłem na pierwszy lepszy serwer, który rzucił mi się w oczy. Po kilku miesiącach grania na już nieaktualnym serwerze Only Mirage #5 stwierdziłem, że złożę podanie na administratora i udało mi się zostać adminem. Konto na forum założyłem dokładnie 8 marca. Podczas pierwszych 3 miesięcy w ogóle nie odwiedzałem forum, lecz grałem na tej sieci tylko i wyłącznie na serwerach. Dopiero w czerwcu zacząłem udzielać się pod różnymi tematami, wchodzić kilka razy dziennie na forum i jakoś tak wyszło, że po pewnym czasie stałem się aktywnym członkiem sieci. Cieszę się, że spodobały Ci się nasze serwery. Zadowalające jest również to, że jesteś aktywnym użytkownikiem naszego forum i obyś został z nami na dłużej. Wspomniałaś, że posiadałeś funkcję administratora serwera. Czy planujesz powrót, aby sprawować tą rangę na innych serwerach czy póki co nie masz na tyle czasu oraz chęci, aby pomagać w utrzymywaniu porządku na serwerze? A może jest jakaś ranga na forum na której chciałbyś spróbować swoich sił? Tak byłem na kilku już serwerach administratorem, ale od czasu gdy rozleciała się moja ekipa serwerowa na dawnym Only Mirage #5 to nie mam za bardzo chęci do grania tak często jak kiedyś na serwerach. Nie planuje zostać administratorem również z braku czasu. Z ekipą gra się przyjemniej, zwłaszcza jak przy tym gawędzi się na TS3, więc Cię rozumiem. Twoje opanowanie to pożądana cecha w pełnieniu funkcji jako administrator serwera. Pomimo młodego wieku jesteś dość ogarniętą i spokojną osobą. Czy jest coś co szczególnie denerwuje Cię wśród społeczności grającej w Counter Strike? Tak coś co mnie denerwuje w tej grze to bardzo toksyczni gracze, często spotykam ich w meczach. Nie są to tylko ludzie z Rosji, lecz równie często natykam się na Polaków którzy na przykład grają ze mną cały mecz, pomagam im wygrywać każdą rundę i pod koniec meczu w ostatniej rundzie takie osoby robią głosowanie po czym wyrzucają mnie z meczu. Faktycznie żenujące i dość dziecinne zachowanie, aż się nieco uśmiałam, bo wyrzucają osobę, która praktycznie odwala całą robotę. Piotrek powoli zbliżamy się do końca naszego wywiadu, czy miałbyś ochotę odpowiedzieć na serię szybkich pytań? Pewnie! Pierwsze pytanie będzie dotyczyło filmów. Czy masz swoją ulubioną ekranizację do której lubisz wracać dość często? O czym ona opowiada? Mam kilka filmów, które mi się spodobały, ale niestety nie oglądam ich za dużo, więc nie jestem w stanie wskazać swego ulubionego. Bardziej wolę seriale. W takim razie jaki jest Twój ulubiony serial który mógłbyś nam polecić? Ostatnim serialem wartym uwagi, który oglądałem jest "The Good Doctor" to opowieść o losach Shauna, chirurga z autyzmem i zespołem sawanta. Chłopak trafia do prestiżowego szpitala, gdzie często spotyka się ze sceptycznym nastawieniem ze strony współpracowników i pacjentów. Serial jest świetny, lecz nie każdemu może przypaść do gustu. Podczas oglądania tego serialu bywały czasami momenty nudne, ale zdecydowanie nadrabiał momentami pełnymi emocji. Ciekawie zapowiadający się serial, być może również się na niego skuszę. Następne pytanie z tej serii dotyczy zwierzątek. Gdybyś miał możliwość posiadania jednego nietypowego zwierzątka to na jakie padłby Twój wybór? Posiadam już dwa zwierzątka jest to kot i królik. Wstawiłem nawet jakiś czas temu ich zdjęcia w temacie pokaż swojego zwierzaka. A jeśli chodzi o posiadanie nietypowego zwierzęciem to pamiętam, że od zawsze chciałem mieć kameleona albo żółwia. Te oby dwa zwierzątka mi się tak podobają, że gdyby zgoda rodziców i moje chęci w sprzątaniu im klatki się zmieniły się to chętnie zdecydowałbym się na zakup jednego z tych dwóch zwierzaków. Widziałam Twoje zwierzątka, są naprawdę urocze! Kameleony i żółwie także. Ostatnie pytanie kończące nasz wywiad będzie w formie zabawy. Jakie osoby z sieci zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę? Hmm myślę, że wziąłbym ze sobą: @ MagdalenaGS - ugotowałaby nam coś do jedzenia, ma już od jakiegoś czasu syna to na pewno zna się na rzeczy. @ Kitetsu jakby się upił to pośpiewałby nam piosenki, przynajmniej byłoby wesoło. ostatnią osobą, którą bym wziął byłaby @ M4A1 - zna się dobrze na literaturze, napisałaby nam jakiś list wołający o pomoc. Prawilny skład, haha. Z @ MagdalenaGS byśmy głodni nie chodzili, zawsze wyczarowałaby nam jakąś zupę z kokosa, a z @ Kitetsu za to byłoby wesoło! Dziękuję Ci za poświęcony czas! Czy na sam koniec ze chciałbyś dodać coś od siebie i kogoś pozdrowić? Chyba nie. Dziękuję również! MLK. , Irytująca , PeQs i 9 innych 10 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy D. Tail Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 13 minut temu, M4A1 napisał: Hmm myślę, że wziąłbym , ze sobą: @ MagdalenaGS - ugotowałaby nam coś do jedzenia, ma już od jakiegoś czasu syna to na pewno zna się na rzeczy. @ Kitetsu jakby się upił to pośpiewałby nam piosenki, przynajmniej byłoby wesoło. ostatnią osobą, którą bym wziął byłaby @ M4A1 - zna się dobrze na literaturze, napisałaby nam jakiś list wołający o pomoc. Nie lubię śpiewać, ale po alkoholu bardziej mi się ujawnia umiejętność tańczenia, z której sam jestem zdziwiony. Z takim składem to można iść podbić Podlaskie - @ MagdalenaGS kochanie myślałaś może o dodaniu nowego członka rodziny (drugiego syna), który może nie być tak kłopotliwy, jak ten pierwszy ( @ Jogurt ) co chowa alkohol w komputerze? Btw. spoko wywiad. piter. , MagdalenaGS i M4A1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9143339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Bardzo ładnie przeprowadzony wywiad, przyjemnie się czytało. M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9143343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio97 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Bardzo ciekawy wywiad, przyjemnie się go czytało. Oraz życzyć @ piter udanego roku szkolnego. piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9143346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdalenaGS Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 3 godziny temu, M4A1 napisał: @ MagdalenaGS - ugotowałaby nam coś do jedzenia, ma już od jakiegoś czasu syna to na pewno zna się na rzeczy. Wy zapominacie, że ja nie umiem gotować 2 godziny temu, Kitetsu napisał: Z takim składem to można iść podbić Podlaskie - @ MagdalenaGS kochanie myślałaś może o dodaniu nowego członka rodziny (drugiego syna), który może nie być tak kłopotliwy, jak ten pierwszy ( @ Jogurt ) co chowa alkohol w komputerze? Takie syna, to ze świecą szukać Obawiam się jednak, że przy nas to on bym zszedł na złą drogę Bardzo fajny wywiad 3 godziny temu, M4A1 napisał: Tak mam swoje miasto, które naprawdę mnie urzekło i jest nim Wrocław. Bardzo podoba mi się to miasto zimą. Uwielbiam przyjeżdżać w Grudniu na Jarmark Bożonarodzeniowy. Te stoiska oświetlone kolorowymi lampkami to jest coś naprawdę niezwykłego. Bardzo gorąco polecam każdemu odwiedzenia tego Jarmarku, ma on niesamowity klimat! Polecam gorąco Wrocławski Jarmark Bożonarodzeniowy Byłam dwa razy i na pewno się jeszcze wybiorę. piter. , Fluffy D. Tail i M4A1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9143380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeQs Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Ładnie przedstawione wszystko! Plusik! M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9143566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 @ M4A1 "Wakacje uciekają nam przez palce niczym piasek w klepsydrze, nie na darmo się mówi, że wszystko co dobre szybko się kończy. To już ostatnie dni, które upłyną w ekstremalnie szybkim tempie. Już niedługo ponownie przywitamy szkolne ławki i rozpoczniemy tryb nauki zanurzając swoje nosy w książkach ucząc się na kolejne klasówki, ahhh te piękne szkolne czasy." Normalnie mała poetka Ps. ja te czasy pamiętam lekko inaczej. Sam wywiad zasługuje na plusik. Ale jak to ja musze się przyczepić Może urozmaićcie jakoś kolejne wywiady o dodatkowe mini gierki lub coś podobnego? Zawsze będzie to na lekki plusik. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9144089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyżu Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Odwaliliście kawał dobrej roboty na pewno + za to jest chociaż nie przeczytałem do końca myślę że mam lekturę na dzisiaj #Edit połowę nocki mi to zajęło polecam każdemu kto lubi czytać naprawdę można się sporo dowiedzieć Edytowane 4 Września 2021 przez Czyżu Musze coś dodać piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109946-92-wywiad-piter/#findComment-9144110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi