sul_morska Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Twój nick: sul_morska Nick gracza, na którego składasz skargę: jefe. Opis sytuacji: Na Samym początku chciałbym powiedzieć że ten Moderator/Admin jest strasznie toksyczny w strone graczy , Używa wulgaryzmów na chacie głosowym. Zacznijmy: Na Samym początku rozpoczeła sie mapa de_overpass na którą wbił jefe. , Na Początku było wszystko git oraz wszystko wszystkim pasowało , Lecz pózniej jefe. zaczepił mnie związku z moim ,, GÓWNIANYM '' Mikrofonem gdzie w innych grach jak cs go team fortress 2 działa wyśmienicie i nie ma żadnych problemów związanych z nim. Powiedział że mam ogarnąć swoje gówniane mikro bo nie da sie mnie słuchać. Potem gdy mu powiedziałem że w cs go mam lepsze mikro to poprostu bez zastanawiania sie powiedział mi że mam iść na cs go. Gdy ktoś mu wytyka błędy lub mówi że np jest mapa do du*y do pi**y to odrazu chce banować gagować i bóg wie co jeszcze , czyli tzw. Poczuwanie sie na randze. Czasem też postanowił powiedzieć że mam pójść pisać skarge na forum bo ma ,, Wywalone '' w te skargi i że nic mu nie zrobicie. Ktoś napisze jakiś wulgaryzm jeden to odrazu wyrzuca z serwera psując staty serwerowe. Mam nadzieję że Opiekun Lub Właściciel GO:Moda zrobi porządek z owym administratorem ponieważ ma totalnie wywalone na range a jedynie co potrafi to kicknąć zgagować bez powodu lub wyrzucić. Sam ma gó*****y mikrofon i gdy ktoś mu wytyka błąd odrazu mu daje gaga. Natomiast gdy powiedziałem że dał mi gaga za nic to powiedział że mam przestać płakać. Przytoczę definicje płaczu ,,Płacz – stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal lub złość. Objawami płaczu są łzawienie, szlochanie i łkanie.'' I Tego ten owy administrator każdemu wywołuje. Wnosze o ukaranie go lub wydalenie z ekipy administratorów. Dziękuje. Data i czas zdarzenia: 28.08.2021 13:59 Steam ID oskarżonego: Nie znam. Dowody: https://o20a.hltv.org.pl/srv67744/HLTV-2108281349-css_overpass.dem.zip Hermann-.- , fifi , Denver i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jefe. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 No to tak zaczynamy Co do twojego mikro to powiedzialem zebys je ogarnal bo co chwile go uzywasz+zaczynales spiewac chyba nie zrozumiales o co mi chodzilo xd Napisales ze w go masz lepszy to powiedzialem zebys poszedl na go Co do kickow to jest zrozumiale mowilem juz jednemu z opiekunow ze was nie bede juz bindami upominal bo to nic nie daje to zaczynam juz kickowac "JEDEN" wulgaryzm? Dla ciebie ciagle przeklenstwa to "JEDEN" wulgaryzm? No smiesznie smiesznie. Jakbym mial wywalone na range to bym nie pilnowal serwera i nie nabijal minut wiec tutaj to juz napisalem ze nic nie robie mimo ze poswiecam swoj czas na pilnowanie serwera. Gdy ktos mi powie ze mam lipny mikrofon to mowie ze wiem i leje na moj mikrofon. A wiec do gaga ktorego dostales na 24h byl sluszny Pewna osoba napisala mi zebym wbil na serwer bo wyzywales po czym wczoraj na assaulcie 1337 zaczales mi pisac na u@ ze gag za nic skoro byl to mowilem ci ze wiesz co zrobiles to dostales gaga po czym w koncu napisalem zebys przestal plakac to racja. Gracz o nicku MrZelek wtedy napisal ze wyzywales kazdego i tez zebys sie ogarnal D1ho , M4A1 , Victoria i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 58 minut temu, sul_morska napisał: Mam nadzieję że Opiekun Lub Właściciel GO:Moda zrobi porządek z owym administratorem ponieważ ma totalnie wywalone na range a jedynie co potrafi to kicknąć zgagować bez powodu lub wyrzucić. Sam ma gó*****y mikrofon i gdy ktoś mu wytyka błąd odrazu mu daje gaga. Mogę zrobić z Tobą porządek na tyle, że mikrofonu będziesz mógł używać jedynie do dawania info. Znam Cię z serwera i sama dawałam Ci kicki nie jeden raz. Jesteś uciążliwy, a wręcz upierdliwy i przeszkadzasz innym graczom w grze. Ciągle go nadużywasz, dyskutujesz tym trzeszczącym mikrofonem. Prawda jest taka, że wszystkie odgłosy które wydajesz brzmią tak jakbyś siedział w jakiejś studni. 58 minut temu, sul_morska napisał: Sam ma gó*****y mikrofon i gdy ktoś mu wytyka błąd odrazu mu daje gaga. Natomiast gdy powiedziałem że dał mi gaga za nic to powiedział że mam przestać płakać. Przytoczę definicje płaczu ,,Płacz – stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal lub złość. Objawami płaczu są łzawienie, szlochanie i łkanie. Jak już przytaczasz jakąś definicję to doinformuj się nieco więcej o danym słowie, ok? Ty wręcz lamentujesz i narzekasz na administrację za to, że dają Ci SENSOWNE kicki. Gracze notorycznie Cię o to zgłaszają, codziennie utrudniasz im grę, wcale im się nie dziwię. Zamiast piszczeć to weź się w końcu w garść a nie plujesz jadem i wypierasz się prawdy. Najwyższa pora wziąć karę na klatę, przyznać się do winy, naprawić mikrofon, ogarnąć słownictwo, a następnie wytykać komuś błędy. 58 minut temu, sul_morska napisał: Tego ten owy administrator każdemu wywołuje. Wnosze o ukaranie go lub wydalenie z ekipy administratorów. Dziękuj Na tego oto administratora nie było żadnych skarg dopóki nie pojawił się taki cwaniaczek jak Ty. Co Ty myślisz, że jak sobie zażyczysz degradację administratora to, to zrobię? To nie jest koncert życzeń. @ el_jefe postąpił słusznie w tej sprawie, więc jedyne co to mogę mu dać nagrodę za szybką reakcję. Przypomnę Ci jeszcze, że dość często jesteś upominamy a dalej to robisz, takie żałosne zachowanie. Dodam również, że jako gracz jesteś pod stałą obserwacją, bo non stop siejesz ferment i okazujesz brak szacunku i kultury w stronę całej społeczności serwera CS:GO MOD. Dowodem tego czynu są logi z serwera jak i dość świeża skarga: https://1shot2kill.pl/topic/109878-odrzucona-odwołanie-od-bana-sul_morska/ Więc radziłabym Ci skończyć odstawiać teatrzyk na naszym serwerze Victoria , Irytująca , D1ho i 6 innych 7 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sul_morska Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 W Takim razie skoro jesteś bogaty to mi kup mikrofon XD Nie bede wydawał swoich pieniędzy bo administracja tak chce żebym gadał jak normalny człowiek. Nie potraficie zrozumieć że to jest gra z 1999 roku i twórcy mają w nią wywalone i nie będą jej rozwijać? Chcesz to mi ufunduj. Teatrzyk to tworzycie razem z administracją prując sie z mikrofonem że mi pierdzi , wszelkie sposoby na naprawe mikrofonu w cs 1.6 , NIE DZIAŁAJĄ. TS3 , CS GO I Inne wszelkie aplikacje które wykorzystują mikrofon działają bez problemu i nie ma żadnego trzeszczenia. Inni gracze mają też trzaski i nie macie problemów do nich. Chcecie to mnie zbanujcie chętnie odczekam miesiąc bana. Denver , Victoria , jefe. i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 15 minut temu, sul_morska napisał: W Takim razie skoro jesteś bogaty to mi kup mikrofon XD Nie bede wydawał swoich pieniędzy bo administracja tak chce żebym gadał jak normalny człowiek. Nie potraficie zrozumieć że to jest gra z 1999 roku i twórcy mają w nią wywalone i nie będą jej rozwijać? Chcesz to mi ufunduj. Teatrzyk to tworzycie razem z administracją prując sie z mikrofonem że mi pierdzi , wszelkie sposoby na naprawe mikrofonu w cs 1.6 , NIE DZIAŁAJĄ. TS3 , CS GO I Inne wszelkie aplikacje które wykorzystują mikrofon działają bez problemu i nie ma żadnego trzeszczenia. Inni gracze mają też trzaski i nie macie problemów do nich. Chcecie to mnie zbanujcie chętnie odczekam miesiąc bana. To nie caritas, żeby administrator kupował Ci mikrofon. Ty dalej nie rozumiesz, że problem leży po Twojej stronie. Inni gracze rozmawiają normalnie, np. taki szczurek, nie ma żadnych zakłóceń. Ty zaś upierasz się przy swoim, choć dobrze wiesz jaka jest prawda. Dodatkowo Ty notorycznie nadużywasz tego mikrofonu i wszelakie upomnienia masz głęboko w poważaniu, więc o czym my tu rozmawiamy? Albo poprawisz swoje zachowanie w stosunku do innych osób oraz swoje nadużywanie mikrofonu albo będziesz dostawał gagi, proste i logiczne rozwiązanie. Skargę zamykam do czasu wypowiedzenia się @ DIESEL i @ Kitetsu Hillary Clinton , Vac ToJa , enderman i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Samą treścią skargi i następnych postów skreślasz swoje jakiekolwiek szanse na rozpatrzenie jej w sposób pozytywny. Natomiast zwiększasz tym szanse, żeby administracja serwera nie była Ci przychylna ze względu na Twoje aroganckie i bezczelne zachowanie. Nie interesuje nikogo tutaj w jakich grach czy na jakich komunikatorach działa Ci poprawnie mikrofon. Wchodząc na serwer akceptujesz jego regulamin i zasady panujące na nim, więc mikrofon musi działać płynnie i nie drażnić pozostałych graczy. Komentarze z zakupem mikrofonu pozostaw dla siebie, ponieważ nikt z nas nie zmusza Cię do jego używania. Jest na serwerze metoda komunikacji poprzez czat. Po przeanalizowaniu demka stwierdzam, że została zwrócona Ci uwaga i na tym wszystko się zakończyło. Nie widzę żadnej zniewagi ze strony jefe w Twoim kierunku. Admin postąpił zgodnie z procedurami. To, że nie odpowiada Ci fakt zwrócenia Twojej osobie uwagi już nas po prostu nie interesuje. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143166 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109916-odrzucona-skarga-jefe/#findComment-9143167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi